تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 18 رای - 2.61 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رب آلو
#1
آلو سه کیلو
نمک 3 قاشق مربا خوری

آلو رو تمیییییز میشوریم بعد داخل یک قابلمه بزرگ می ریزیم تا بپزد در حدی که پوست آلو جدا شود و براحتی گوشت آلو له شود.
سپس میگذاریم کمی خنک شود تا موقع صاف کردن آن نسوزیم.
سبدی را روی یک قابلمه بزرگ گذاشته و آلوهای پخته را درون سبد ریخته و صاف می کنیم بعد میگذاریم دوباره بجوشد به اندازه ای که آب آلوها کاملا بخار شود و مثل رب گوجه کمی سفت شود در حین پخت نمک هم میزنیم 1 (49)
پس از پخت وقتی سرد شد درون شیشه ریخته و در یخچال نگهداری می کنیم برای اینکه کپک نزنه روی آن کمی روغن بریزید البته تو خونه ما نمیمونهYum2Yum2 که کپک بزنه
موارد مصرف: تهیه مرغ ترش ، فسنجون، به جای لیمو در قیمه و خورشت آلو و ...
[عکس: 20120723073624_DSC00132.JPG]
پاسخ }
#2
با هر آلویی که دوست دارید آلو زرد ، گوجه قرمز که شبیه همون گوجه سبزه اما به رنگ قرمز ، قطره طلا
با همه اینها من درست کردم البته جداجدا خوشمزه میشه و همونطور که گفتم اگه یه کم آلبالو قاطی کنید قرمز آلبالویی خیلی نازی میشه من نداشتم زورم اومد تو گرما برم بیرون بخرم به همین خاطر رنگش تقریبا عنابی یا قهوه ای فندقی شده hih
پاسخ }
#3
سلام مامان علی من این رب درست کردم خوشمزه بود دستت درد نکنه ولی رنگش روشن بود باید کار خاصی کرد که رنگش تیره تر بشه؟ (1782)
پاسخ }
#4
اگه منظورتونه که میخواید قرمز تر باشه گفتم باید مقداری آلبالو به اون اضافه کنید اونوقت خوشرنگ تر میشه
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
سلامWavesmile یعنی بدن آب بزارم رو اجاق؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟Dunnof نمیسوزه؟؟؟؟؟؟هرکس بلده جوابمو بده ضروریه.1 (49)ممنونhih
عشقم همسرم ....
وجودم پسرم ....
خدایا به تو میسپارم گلهایم را ء زیباترین هدیه هایت را ء پناهشان باش ء کنارشان باش ء به یادشان باش

پاسخ }
#6
آره عزیزم وقتی آلو هارو شستی بریز توی قابلمه خودش یکم آب داره زیرش باید خیلی کم باشه که ته نگیره در حال پخت آلو خودش آب میندازه angelic اگه آب بریزی کپک میزنهcrying
پاسخ }
#7
منم الوچه ها رو شستم و گذاشتم رو حرارت

خودش اب میندازه...لازم نیس اب بریزین
بعد اینکه خوب پخت...صافش کردم و ددوباره یه کم جوشوندم
بعد ریختم تو ظرف
[عکس: 20130818180130_.jpg]
پاسخ }