خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 21 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رب فلفل و سس فلفل

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
رب فلفل و سس فلفل
[تصویر:  99420.JPG]

مواد لازم :

فلفل قرمز تند ۶ کیلو

گوجه فرنگی ۲ کیلو

نمک دریا

اب

طرز تهیه :

فلفل ها رو خوب میشوریم . و دونه هاشو کاملا در میاریم .و از وسط نصفشون میکنیم .

فلفل ها رو با یک لیوان اب میریزیم تو ی قابلمه . تا بپزه خود فلفل ها هم اب پس میدن . لازم نیست اب زیادی روشون بریزیم . .

اگه قابلمه تون هم لبالب پر شد نگران نباشین چون حجم فلفل ها با پختنشون کم میشه .


[تصویر:  99417.JPG]


گوجه فرنگی ها رو هم خوب میشوریم و باز هم سعی میکنیم همه دونه ها شونو در بیاریم .

میریزیم توی غذاسار تا کاملا پوره بشن .


[تصویر:  99418.JPG]


بعد فلفل ها رو با بلندر یا غذاساز به صورت پوره در میاریم . میتونیم پوست فلفل ها رو هم بگیریم بعد پوره کنیم .


[تصویر:  99419.JPG]

بعد گوجه فرنگی و فلفل ها رو با هم مخلوط میکنیم . میریزم توی یک قابلمه و میزیاریم تا بجوشه و غلیظ بشه .



غلظت این رب بستگی به مدت زمان جوشاندنش داره اگه بخواین مثل رب گوجه سفت باشه زیاد بجوشونین و اخرای پخت زیرشو کم کنین و مدام هم بزنین تا نسوزه .

اما برای این غلظت ۱ ساعت جوشیدن کافیه . اخرش نمک رو هم اضافه میکنیم و ۱۰ دقیقه دیگه هم میجوشونیم و از روی حرارت بر میداریم .

بعد موقعی که زیرشو خاموش کردیم . تند تند با کمک یه ملاقه بزرگ سس رو توی شیشه ها میریزیم و زود درشونو مییبندیم و سر و ته برمیگردونیم و میزاریم همونجوری تا کاملا خنک بشه .

برای اینکه این رب و یا سس غلظتش کمه و احتمال خراب شدن یا ترشیدنش بعد از باز کردن در شیشه وجود داره بهتره این ها رو تو شیشه های کوچک بریزیم و وقتی درشو باز کردیم . زود مصرفش کنیم . نگین سیما نگفت .

تا زمانی که در ظرفتون باز نکردین تو یه جای خنک میشه نگهشون داشت . ولی وقتی درش باز شد حتما باید تو یخچال بمونه

این هم حالت غلیظ رب فلفل


[تصویر:  99415.jpg]


یه حبه سیر رو روی نون تست میکشیم تا کمی عطر و طعم سیر داشته باشه بعد یه ذره روش روغن زیتون میزنیم و از رب فلفل روش میمالیم و نوش جون میکنیم . خیلی میچسبه
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۲۳-۷-۱۳۹۰, ۱۱:۵۲ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فلفل تند میکس شده Galaxy 6 2,650 ۱۱-۹-۱۳۹۳ ۰۴:۱۶ عصر
آخرین ارسال: 1368Sheri
  سس فلفل دلمه ای قرمز (پاپریکا) 162 0 1,677 ۱۲-۷-۱۳۹۱ ۱۲:۰۳ صبح
آخرین ارسال: 162
  سس فلفل قرمز و سس فلفل سبز amen 0 642 ۳۰-۲-۱۳۹۱ ۰۱:۲۹ عصر
آخرین ارسال: amen


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد