۲۱-۱۱-۱۳۹۱, ۰۱:۴۵ عصر
مواد لازم:
1/4 فنجان آب لیمو تازه، به علاوه 1 عدد لیمو
2 فنجان شکر
3 عدد سیب زرد درشت و سفت
2 عدد سیب قرمز درشت و سفت
4 فنجان آب
![[تصویر: 20130209111413_apple-roses.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130209111413_apple-roses.jpg)
روش تهیه:
آب،آبلیمو و شکر رو توی شیر جوش بریزین وبذارین و روی حرارت متوسط تا جوش بیاد و شکر حل بشه و بعد از روی حرارت وردارین
وسط سیب رو با هسته گیر سیب در بیاری و با رنده مخلوط ژولین یا با چاقوی تیز حلقه ای خرد کنین و حلقه هارو به دو نیم تقسیم کنین و لیمو رو به دو نیم تقسیم کنین و تمام سیب هارو با لیمو ماساژبدین تا سیاه نشه و توی شربت نیمه گرم بریزین و تکون بدین تا همه توی شربت جا بگیرن و درش رو بذارین تا 40 دقیقه توی شربت بمونه و نرم بشه
حالا سیب هارو از شربت در بیارین و روی توری بذارین تا شربت اضافیش بره و شروع کنین به گل درست کردن حدود 9 گلبرگ برای یه رز کافیه
برای لایه اول یه سیب زرد رو کاملا رول کنین و یه سیب قرمز رو دورش بپیچین و ادامه بدین تا آخر
شهد باعث میشه لایه ها به هم بچسبن ولی میتونین از ه خلال دندون برای فیکس کارتون استفاده کنین
این رزهارو میتونین برای تزیین کیک و انواع دسر و ژله استفاده کنین
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
1/4 فنجان آب لیمو تازه، به علاوه 1 عدد لیمو
2 فنجان شکر
3 عدد سیب زرد درشت و سفت
2 عدد سیب قرمز درشت و سفت
4 فنجان آب
![[تصویر: 20130209111413_apple-roses.jpg]](http://uploadcenter.khanoomgol.com/results/20130209111413_apple-roses.jpg)
روش تهیه:
آب،آبلیمو و شکر رو توی شیر جوش بریزین وبذارین و روی حرارت متوسط تا جوش بیاد و شکر حل بشه و بعد از روی حرارت وردارین
وسط سیب رو با هسته گیر سیب در بیاری و با رنده مخلوط ژولین یا با چاقوی تیز حلقه ای خرد کنین و حلقه هارو به دو نیم تقسیم کنین و لیمو رو به دو نیم تقسیم کنین و تمام سیب هارو با لیمو ماساژبدین تا سیاه نشه و توی شربت نیمه گرم بریزین و تکون بدین تا همه توی شربت جا بگیرن و درش رو بذارین تا 40 دقیقه توی شربت بمونه و نرم بشه
حالا سیب هارو از شربت در بیارین و روی توری بذارین تا شربت اضافیش بره و شروع کنین به گل درست کردن حدود 9 گلبرگ برای یه رز کافیه
برای لایه اول یه سیب زرد رو کاملا رول کنین و یه سیب قرمز رو دورش بپیچین و ادامه بدین تا آخر
شهد باعث میشه لایه ها به هم بچسبن ولی میتونین از ه خلال دندون برای فیکس کارتون استفاده کنین
این رزهارو میتونین برای تزیین کیک و انواع دسر و ژله استفاده کنین
دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد