خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 82 رأی - میانگین امتیازات: 3.13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رشته خشکار

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
رشته خشکار
رشته خشکار به نظر من یکی از بی نظیر ترین دسرهای سنتیه که مختص استان گیلانه
درست کردنشو با عکس هایی که خودم گرفتم مرحله به مرحله نشون میدم

رشته خشکار آماده رو از مغازه ایی که کارشون فقط زدن همین رشته هاس تهیه میکنین و میارین خونه و عملیات پخت رو انجام میدین و میل میکنین.

برای تهیه رشته خشکار اول یه برنج مرغوب محلی رو میشورن و بعد خشک میکنن و آردش میکنن و با مقداری آب یه خمیر نیمه شل درست میکنن
بعد با یه وسیله که رشته سازه مایه رو روی سینی مسی که یه کم فقط چرب شده میریزن

[تصویر:  20130125000717_20110903122601_26082011141.jpg]

زیر این سینی حرارت ملایمی هست که باعث میشه توری خوشگلی درست بشه


[تصویر:  20130125000749_20110903122724_26082011142.jpg]

وقتی توری درست شد کارگر دیگه ای توی رشته رو با موادی متشکل از مغز گردوی آسیاب شده یا چودر نارگیل و شکر و دارچین(بعضی ها هل هم میریزن که کلا مزه شو میریزه بهم) پر میکنه و میپیچه

[تصویر:  20130125000817_20110903122833_26082011143.jpg]

این رشته رو 300 تا 400 میفروشن
ما چون مواد داخلش رو خودمون درست میکنیم که گردوش مرغوب باشه برامون دونه ای 300 تومن در میاد

دستور تهیه ش رو تو پست بعدی مینویسم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۰۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, Atefe joon, پارانزیم, mozhgan57, niloofar00, z.arghavani
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,304
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23856


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: رشته خشکار
برای تهیه رشته خشکار:

اول رشته ها رو توی روغن دوطرفش رو سرخ کنین تا طلایی تیره بشه

همزمان توی یه شیرجوشی چیزی یه لیوان پر آب و حدود دو سوم لیوان یا کمتر شکر رو بذارین تا جا بشه
2 ق س زعفرون دو شده و 1 ق چ دارچین بریزین و آخر سر هم 3 ق س گلاب بریزین و وقتی رشته ها دو طرفش سرخ شد شیره رو بریزین روشو بذارین یه کوچولو بجوشه تا شیره به خوردش بره ولی نه زیاد که وا بره هاااا

بینهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایت خوشمزه سClap


[تصویر:  20130125001011_20110903123034_30082011810.jpg]


[تصویر:  20130125001237_20110903123410_30082011811.jpg]

ما اینجوری درست میکنیم

یه سری هم فقط سرخ میکنن و روش پودر قند میپاشن روش که من اصلا دوست ندارم
خیلی خشکه

رشته خشکار بهترین صبحانه س از نظر
دیوونه شم
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۱۲:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
11525, مهرناز مامانی, negin.s, elipari, الیسا جون, mozhgan57, Atefe joon, پارانزیم, niloofar00, z.arghavani
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: رشته خشکار
دوست خوبم من از مامانم اینها پرسیدم گفتن: برنج رو (ترجیحا هاشمی) اول خیس میکنن، بعدش دوباره پهن میکنن تا خشک بشه، بعد آردش میکنن و آرد رو با آب خمیر میکنن، اول مثل خمیر نون سفت میشه و ورز میدن و اونقدر آب اضافه میکنن که مثل رنگ رقیق بشه.
یه چیز دیگه اینکه حتما باید دستگاه مخصوصش رو که در عکس اولی که گیسوجون گذاشته میبینید داشته باشید.
Flowerysmile
امضای غزل بانو
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
۲۵-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۳۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از غزل بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, Atefe joon, سارا ساروی
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,166
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 9998


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: رشته خشکار
[تصویر:  20120716133824_201207152542.jpg]
امضای negin.s
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
۲۶-۴-۱۳۹۱, ۰۳:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از negin.s به دلیل این ارسال سپاس کرده.
elipari, niloofar00, mozhgan57, Atefe joon, پارانزیم
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 122


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #5
رشته خشکار
بزارید اول بگم .من شیرینی درست کردن رو از خانوم گل یاد گرفتم و این شیرینی رو که میخوام براتون بزارم از رو مجله ی خورنوش درست کردم. وقتی دوستم دید گفت : من هم نمونه اش رو تو سایت غذاهای شمالی دیدم . این شیرینی مزه اش مثل زولبیا و بامیه است و برایه افطار بسیار مناسبه .خب حالا بریم سراغ شیرینی.Wavesmile
مواد لازم برای خمیر رشته خشکار
آرد ........... 2 لیوان
آب ........... 5/1 لیوان
مواد لازم برای داخل رشته خشکار
گردوی خرد شده .....200 گرم
پود هل ................. 1 قاشق غذاخوری
شکر .................... 3 قاشق غذاخوری
دارچین ................. 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شیره ی شکر
آب 2 لیوان ..... شکر 6 قاشق غذاخوری ..... هل و گلاب 1 قاشق غذاخوری
من چون شوهرم بیماره ، از هل و دارچین و گلاب استفاده نکردم ولی باز هم خوشمزه بود
طرز تهیه
اب و آرد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نداشته باشه . نه سفت باشه و نه خیلی شل مثل توی عکس
[تصویر:  20120719155056_.jpg]
من خمیرم رو توی یه شیشه سس ریختم ( توی یه ظرفی که سرش باریک باشه و خمیر مثل یه رشته ی باریک از اون خارج بشه ). توی یه قیف هم میتونید بریزید.
حالا ماهیتابه رو روی اجاق بذارید و با برس یا پنبه کفش رو چرب کنید . وقتی ماهیتابه داغ شد مایه ی خمیر رو مثل تار عنکبوت توی ماهیتابه بریزید
[تصویر:  20120719155734_.jpg]
[تصویر:  20120719155950_.jpg]
وقتی خودش رو گرفت زیر و روش کنید تا اونورش هم بپزه . بعد بزاریدش توی سینی . اول یک طرفش رو تا کنید .
[تصویر:  20120719160319_.jpg]
بعد طرف دیگه اش رو تا کنید
[تصویر:  20120719160446_.jpg]
حالا از بالا یکم تا بزنید و یه قاشق از موادی که مخلوط کردید ( گردو ، هل ، شکر و دارچین ) رو بزارید داخلش و خوب لول کنید که مواد بیرون نریزه
[تصویر:  20120719160711_.jpg]
[تصویر:  20120719160815_.jpg]
[تصویر:  20120719160914_.jpg]
روغن رو توی یه ظرف کوچک میریزیم که رشته مون توش شناور بشه وقتی روغن داغ شد رشته های لوله شده رو داخلش سرخ میکنیم تا هر دو طرفش سرخ بشه
[تصویر:  20120719161204_.jpg]
وقتی یه کم سرد شد توی شیره ی شکر که آماده کردیم از قبل میندازیمشون تا شیره رو جذب کنند .حالا رشته تون آماده است خیلی خیـــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه است . نوش جون Heartshape2
[تصویر:  20120719162632_.jpg]
امضای همراه
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[تصویر:  20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۰۷ عصر، توسط همراه.)
۲۹-۴-۱۳۹۱, ۰۵:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
26 کاربر از همراه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
shokolat, partizan0131, negin.s, ƦѺƝᗩƙ, amitris, elipari, ovys, N-M, ratina, khalerize, سمیرا مامان شهاب, mozhgan57, anesherli, Atefe joon, نازیلا62, پارانزیم, ailari, tasnim67, samaneh1990, زهرا44, زهرا77, Alisa, مهلا گلي, roya1000, شاتوت, ZOHRE.COM

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 122


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #6
RE: رشته خشکار
خانوم گلها آرد برنج آسیاب شده ی خیلی نرم ( الک شده ) 2 لیوان و 5/1 لیوان هم آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید که خمیر روان و رقیقی درست بشه و با دستگاه یا ظرفی که سوراخش خیلی باریک هست توی ماهیتابه میریزم . من درست کردم خیلی خوب و راحت بود .

[تصویر:  20120812150929_6.jpg]
امضای همراه
اعتماد مثل یه کاغذ صافه که وقتی مچاله بشه دیگه مثل اولش نمیشه
[تصویر:  20120820221752_602656_2256546748498_65720282_n.jpg]
۲۲-۵-۱۳۹۱, ۰۴:۴۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از همراه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نياز, نلی_70, فانتین, elipari, luna, Atefe joon, پارانزیم, McQueen, roya1000



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد