خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 82 رای - 3.13 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رشته خشکار

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
رشته خشکار
رشته خشکار به نظر من یکی از بی نظیر ترین دسرهای سنتیه که مختص استان گیلانه
درست کردنشو با عکس هایی که خودم گرفتم مرحله به مرحله نشون میدم

رشته خشکار آماده رو از مغازه ایی که کارشون فقط زدن همین رشته هاس تهیه میکنین و میارین خونه و عملیات پخت رو انجام میدین و میل میکنین.

برای تهیه رشته خشکار اول یه برنج مرغوب محلی رو میشورن و بعد خشک میکنن و آردش میکنن و با مقداری آب یه خمیر نیمه شل درست میکنن
بعد با یه وسیله که رشته سازه مایه رو روی سینی مسی که یه کم فقط چرب شده میریزن

[عکس: 20130125000717_20110903122601_26082011141.jpg]

زیر این سینی حرارت ملایمی هست که باعث میشه توری خوشگلی درست بشه


[عکس: 20130125000749_20110903122724_26082011142.jpg]

وقتی توری درست شد کارگر دیگه ای توی رشته رو با موادی متشکل از مغز گردوی آسیاب شده یا چودر نارگیل و شکر و دارچین(بعضی ها هل هم میریزن که کلا مزه شو میریزه بهم) پر میکنه و میپیچه

[عکس: 20130125000817_20110903122833_26082011143.jpg]

این رشته رو 300 تا 400 میفروشن
ما چون مواد داخلش رو خودمون درست میکنیم که گردوش مرغوب باشه برامون دونه ای 300 تومن در میاد

دستور تهیه ش رو تو پست بعدی مینویسم
03-09-2011, 12:00 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: رشته خشکار
برای تهیه رشته خشکار:

اول رشته ها رو توی روغن دوطرفش رو سرخ کنین تا طلایی تیره بشه

همزمان توی یه شیرجوشی چیزی یه لیوان پر آب و حدود دو سوم لیوان یا کمتر شکر رو بذارین تا جا بشه
2 ق س زعفرون دو شده و 1 ق چ دارچین بریزین و آخر سر هم 3 ق س گلاب بریزین و وقتی رشته ها دو طرفش سرخ شد شیره رو بریزین روشو بذارین یه کوچولو بجوشه تا شیره به خوردش بره ولی نه زیاد که وا بره هاااا

بینهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــایت خوشمزه سClap


[عکس: 20130125001011_20110903123034_30082011810.jpg]


[عکس: 20130125001237_20110903123410_30082011811.jpg]

ما اینجوری درست میکنیم

یه سری هم فقط سرخ میکنن و روش پودر قند میپاشن روش که من اصلا دوست ندارم
خیلی خشکه

رشته خشکار بهترین صبحانه س از نظر
دیوونه شم
03-09-2011, 12:07 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
378
تاریخ عضویت:
Apr 2012
مدال ها

اعتبار: 845


محل سکونت : رشت
ارسال: #3
RE: رشته خشکار
دوست خوبم من از مامانم اینها پرسیدم گفتن: برنج رو (ترجیحا هاشمی) اول خیس میکنن، بعدش دوباره پهن میکنن تا خشک بشه، بعد آردش میکنن و آرد رو با آب خمیر میکنن، اول مثل خمیر نون سفت میشه و ورز میدن و اونقدر آب اضافه میکنن که مثل رنگ رقیق بشه.
یه چیز دیگه اینکه حتما باید دستگاه مخصوصش رو که در عکس اولی که گیسوجون گذاشته میبینید داشته باشید.
Flowerysmile
14-06-2012, 11:35 AM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,165
تاریخ عضویت:
Mar 2012
مدال ها

اعتبار: 10,000


محل سکونت : ایــ رشت ــران
ارسال: #4
RE: رشته خشکار
[عکس: 20120716133824_201207152542.jpg]
16-07-2012, 03:11 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 122


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #5
رشته خشکار
بزارید اول بگم .من شیرینی درست کردن رو از خانوم گل یاد گرفتم و این شیرینی رو که میخوام براتون بزارم از رو مجله ی خورنوش درست کردم. وقتی دوستم دید گفت : من هم نمونه اش رو تو سایت غذاهای شمالی دیدم . این شیرینی مزه اش مثل زولبیا و بامیه است و برایه افطار بسیار مناسبه .خب حالا بریم سراغ شیرینی.Wavesmile
مواد لازم برای خمیر رشته خشکار
آرد ........... 2 لیوان
آب ........... 5/1 لیوان
مواد لازم برای داخل رشته خشکار
گردوی خرد شده .....200 گرم
پود هل ................. 1 قاشق غذاخوری
شکر .................... 3 قاشق غذاخوری
دارچین ................. 1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شیره ی شکر
آب 2 لیوان ..... شکر 6 قاشق غذاخوری ..... هل و گلاب 1 قاشق غذاخوری
من چون شوهرم بیماره ، از هل و دارچین و گلاب استفاده نکردم ولی باز هم خوشمزه بود
طرز تهیه
اب و آرد رو با هم مخلوط میکنیم و خوب هم میزنیم تا گلوله نداشته باشه . نه سفت باشه و نه خیلی شل مثل توی عکس
[عکس: 20120719155056_.jpg]
من خمیرم رو توی یه شیشه سس ریختم ( توی یه ظرفی که سرش باریک باشه و خمیر مثل یه رشته ی باریک از اون خارج بشه ). توی یه قیف هم میتونید بریزید.
حالا ماهیتابه رو روی اجاق بذارید و با برس یا پنبه کفش رو چرب کنید . وقتی ماهیتابه داغ شد مایه ی خمیر رو مثل تار عنکبوت توی ماهیتابه بریزید
[عکس: 20120719155734_.jpg]
[عکس: 20120719155950_.jpg]
وقتی خودش رو گرفت زیر و روش کنید تا اونورش هم بپزه . بعد بزاریدش توی سینی . اول یک طرفش رو تا کنید .
[عکس: 20120719160319_.jpg]
بعد طرف دیگه اش رو تا کنید
[عکس: 20120719160446_.jpg]
حالا از بالا یکم تا بزنید و یه قاشق از موادی که مخلوط کردید ( گردو ، هل ، شکر و دارچین ) رو بزارید داخلش و خوب لول کنید که مواد بیرون نریزه
[عکس: 20120719160711_.jpg]
[عکس: 20120719160815_.jpg]
[عکس: 20120719160914_.jpg]
روغن رو توی یه ظرف کوچک میریزیم که رشته مون توش شناور بشه وقتی روغن داغ شد رشته های لوله شده رو داخلش سرخ میکنیم تا هر دو طرفش سرخ بشه
[عکس: 20120719161204_.jpg]
وقتی یه کم سرد شد توی شیره ی شکر که آماده کردیم از قبل میندازیمشون تا شیره رو جذب کنند .حالا رشته تون آماده است خیلی خیـــــــــــــــــــــــــــــلی خوشمزه است . نوش جون Heartshape2
[عکس: 20120719162632_.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 19-07-2012, 06:07 PM توسط همراه.)
19-07-2012, 05:50 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 122


محل سکونت : شهر گل و بلبل
ارسال: #6
RE: رشته خشکار
خانوم گلها آرد برنج آسیاب شده ی خیلی نرم ( الک شده ) 2 لیوان و 5/1 لیوان هم آب اضافه کنید و خوب مخلوط کنید که خمیر روان و رقیقی درست بشه و با دستگاه یا ظرفی که سوراخش خیلی باریک هست توی ماهیتابه میریزم . من درست کردم خیلی خوب و راحت بود .

[عکس: 20120812150929_6.jpg]
12-08-2012, 04:40 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
588
تاریخ عضویت:
Nov 2011
مدال ها

اعتبار: 823


محل سکونت : تهران
ارسال: #7
RE: رشته خشکار
و این هم از رشته خشکار بنده.
خیلی افتضاح شدDash2
نمی دونم من اشتباه کردم یا رشته هاش خوب نبود. من از بیرو نخریدم آوردم خونه بعد گذاشتم در یخچال و نزدیک افطار که خواستم بیارم درست کنم دیدم خیلی بهم چسبیدن و با کلی زحمت جدا شون کردم. توی عکس هم اگه خوب ببینید دو تای اولی خوب از آب در نیومدن چون خیلی رشته اش بهم چسبیده بود. دوتای بعدی خوب بودن بالاییه رو که دیگه بیخیال.زغاله hih Vahidrk
حالا یعنی اشتباه کردم خمیر رو گذاشتم در یخچال؟ فقط یادمه به فروشندهه گفتم میشه اینا رو فریز کرد گفت باید موادش هم بریزی توش بعد.یعنی از فریز درآوردی فقط سرخ کنی و بندازی تو شربت.پس خمیر رو نباید میذاشتم جای خنک بدون مواد؟
یه سوال دیگه: پر روغن من دارچین شد!!! کلاً اینجوریه یا بازم اشتباهه منه؟angelic
مزه حلوا میداد اما با اجازه از شمالی ها، حلوا خیلی خوشمزه تر از اینهYum2 Dreamyeyesf
البته هرکس نظری داره.
خلاصه تجربه خوبی بود.ممنون گیسو جون(1782)

[عکس: 20120812202530_IMG_5701.JPG]

12-08-2012, 09:56 PM,
یافتن نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
241
تاریخ عضویت:
Jan 2012
مدال ها

اعتبار: 238


محل سکونت : ایران
ارسال: #8
RE: رشته خشکار
اینم از رشته خشکار من خودم درستش کردم خیلی هم ترد
خوشمزه شده بود
(87)(87)dancydancy

[عکس: 20121213085045_Photo0495.jpg]

tnxtnxtnxtnxtnx
13-12-2012, 11:26 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,926
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 11,759


محل سکونت : گیـــــــــــــــلان
ارسال: #9
RE: رشته خشکار
[عکس: 20130729152555_-0073.jpg]
29-07-2013, 02:38 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #10
RE: رشته خشکار
عاشقشم خییلی خوشمزه ست
خانوم گلهای تهرانی که رشته خشکبار دوست دارن یه خبر خوشمزهYum2Flowerysmile
میدان امام حسین یه مغازه ای هست که سوغات گیلان از جمله رشته خشکبار میفروشه
دونه ای 800
[عکس: 20130729162145_040520145644.jpg]
(آخرین تغییر در ارسال: 29-07-2013, 03:25 PM توسط elipari.)
29-07-2013, 03:24 PM,
یافتن نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد