خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رشته(غذای زنجانی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
395
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 821


محل سکونت : زنجان
ارسال: #1
رشته(غذای زنجانی)
مواد لازم
رشته پلویی 300 گرم
عدس پخته شده: یک و نیم پیمانه
پیاز یک عدد متوسط

طرز تهیه:
اول برای آبکش کردن رشته آب رو بگذارید روی حرارت تا بجوشه.

بعد پیاز رو خلالی کرده داخل روغن سرخ می کنیم، این روغن قراره روی رشته داده بشه پس میزانش رو با توجه به اندازه غذاتون در نظر بگیرید.پیاز ها که طلایی شدن نصف پیمانه آب بریزید روش و زیرش رو کم کنید تا پیاز هاتون مغز پخت و نرم بشن.

حالا احتمالا آبتون جوشیده رشته ها رو دو تکه یا سه تکه کنید و داخل آب بریزید، زمان آبکش کردن رشته خیلی کمتر از زمانیه که برای برنج می خواید، مثل نودلیت کافی رشته هاتون نرم بشن. دقت کنید که نمک نریزید چون رشته ها خودشون نمک دارن.

بعد از آبکش کردن رشته، توی سبد عدس رو بهش اضافه کنید، میتونید دو دقیقه قبل آبکش عدس رو بریزید تو قابلمه و قاطی کنید، زیاد فرقی نداره.مهم اینه که با هم دم بکشن.

ته قابلمه ته دیگ دلخواه مثل سیب زمینی یا همون نون بندازید و رشته و عدس رو داخلش بریزید.
پیاز رو که حالا آبش تقریبا نصف شده رو روی رشته میدیم و میگذاریم دم بکشه.

این غذا از نظر طب سنتی طبیعت گرمی داره و در روزهای سرد زمستان سرو میشه و به خاطر پیازی که داره مزه فوق العاده ای داره.Yum2

این غذا در زبان ترکی اریشته نام داره:-)

[تصویر:  20130510160122_Photo1370.jpg]
امضای loyee_15
کليدهای غيب نزد اوست جز او کسی را از غيب آگاهی نيست هر چه را که در خشکی و درياست می داند هيچ برگی از درختی نمی افتد مگر آنکه از آن آگاه است و هيچ دانه ای در تاريکيهای زمين و هيچ تری و خشکی نيست جز آنکه در کتاب مبين آمده است


30
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۰-۲-۱۳۹۲ ۰۵:۴۹ عصر، توسط loyee_15.)
۲۰-۲-۱۳۹۲, ۰۵:۴۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از loyee_15 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
fariba, laleh joon, زهراخانوم, shamim_13, kapsul, لی لی بانو, z.arghavani, negin.s
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
395
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 821


محل سکونت : زنجان
ارسال: #2
RE: رشته(غذای زنجانی)
برای خورشت این غذا در زمان قدیم از خورشتی ترکیبی از آلو و زردآلوی خشک شده، سیب زمینی خلالی درشت آبپز شده و مقداری لپه و گوشت استفاده می شده است.
مانند قیمه ولی با این تفاوت که تمام مواد آن آبپز می شده است.

البته ما که درست میکنیم خالی میخوریم، مثل عدس پلو با ماست و سالاد شیرازی و سبزیFlowerysmile
امضای loyee_15
کليدهای غيب نزد اوست جز او کسی را از غيب آگاهی نيست هر چه را که در خشکی و درياست می داند هيچ برگی از درختی نمی افتد مگر آنکه از آن آگاه است و هيچ دانه ای در تاريکيهای زمين و هيچ تری و خشکی نيست جز آنکه در کتاب مبين آمده است


30
۲۱-۲-۱۳۹۲, ۱۱:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
246
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 998


محل سکونت : تبریز
ارسال: #3
RE: رشته(غذای زنجانی)
منم این غذارودرست میکنم پیازداغ ولابلاش میریزم وباروغن حیوانی....با ماست میچسبهYum2Yum2Yum2 خیلی دوووست دارم
امضای zig.rat
۲۱-۲-۱۳۹۲, ۰۲:۰۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از zig.rat به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد