• 28 رأی - میانگین امتیازات: 3.14
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفع اشکال وبحث و تبادل نظر مدیر اشپزی و خانوم گل ها
#21
(۸-۱۱-۱۳۹۱, ۰۵:۱۰ عصر)mahyarjoon نوشته است: یه سوال من تازه میخوام شروع به درست کردن کیک کنم میشه بفرماییدباآردی که ازنونوایی میگیرینم که تیره است وبه اصطلاح سبوس داره هم میشه کیک وشیرینی درس کردیافقط آردمخصوص شیرینی پزی همونایی که خیلی سفیدن

من هروقت مهمون داريم از آرد شيريني استفاده ميكنم تا كيك سفيد بشه و براي خودمون از آرد سبوس دار استفاده ميكنم كه خواصش بيشتره.خيلي هم خوب ميشهYum2
  پاسخ
#22
سلامببخشید نمی دونم جاش اینجاست یا نه cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingرو ترشی که درست کردم یکم کپک زده چکارکنمcryingcryingcrying
83 فقط خدا می داند و بس
  پاسخ
#23
(۲-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۰۹ عصر)marzi marzi نوشته است: سلام... نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم
من قالب سیلیکونی گرفتم ...امروز ژله درست کردم ولی کامل در نیومد... فروشنده گفت بالاش سشوار بگیر با اونم در نیومد... چی کار کنم؟ امیدم ناامید شدcrying

توی یه ظرف آب جوش بریز و ظرف ژله رو بزار توش و با دست یه چرخ بده سریع و بعد درش بیار و برگردون.احتمالا اینطوری در بیاد.فقط زیاد توی آب جوش نمونه که ژله آب بشه.نگران نباش .چند بار که امتحان کنی یاد می گیری.Consoling(1782)
کنار آشیان تو من آشیانه می کنم
فضای آشیانه را پر از ترانه می کنم
کسی سوال می کند به خاطر چه زنده ای
و من برای زندگی،تو را بهانه می کنم
  پاسخ
#24
سلام میخواستم بپرسم خمیر پای من بعد از پخت خام وروغنی میشه چرا؟
  پاسخ
#25
(۶-۳-۱۳۹۲, ۱۰:۵۱ صبح)بی نام و نشانم نوشته است:
(۲-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۰۹ عصر)marzi marzi نوشته است: سلام... نمیدونم سوالم رو کجا مطرح کنم
من قالب سیلیکونی گرفتم ...امروز ژله درست کردم ولی کامل در نیومد... فروشنده گفت بالاش سشوار بگیر با اونم در نیومد... چی کار کنم؟ امیدم ناامید شدcrying

توی یه ظرف آب جوش بریز و ظرف ژله رو بزار توش و با دست یه چرخ بده سریع و بعد درش بیار و برگردون.احتمالا اینطوری در بیاد.فقط زیاد توی آب جوش نمونه که ژله آب بشه.نگران نباش .چند بار که امتحان کنی یاد می گیری.Consoling(1782)
عزیزم برای اینکه ژله ت راحت تر از قالب در بیاد علاوه بر توصیه دوستمون باید آب ژله هم نسبت به دستوری که روش نوشته شده کمتر باشه مثلا روش نوشته 2 لیوان ولی شما نصف لیوان آب جوش بریز بعد یه لیوان آب سرد. بعد از بستن هم ته قالب رو بذار توی آب جوش و ...Veiledsmile2
کليدهای غيب نزد اوست جز او کسی را از غيب آگاهی نيست هر چه را که در خشکی و درياست می داند هيچ برگی از درختی نمی افتد مگر آنکه از آن آگاه است و هيچ دانه ای در تاريکيهای زمين و هيچ تری و خشکی نيست جز آنکه در کتاب مبين آمده است


30
  پاسخ
#26
(۲۵-۳-۱۳۹۲, ۰۸:۲۷ صبح)maryam n نوشته است: واسه شربت البالو داخل کتاب اشپزیم نوشته اب و شکر رو بذارید قوام بیاد بعد البالو هارو بذارید تو یه کیسه و بذارید داخل اب و شکر و منتظر بمانید تا رنگ دلخواه بدست بیاد.سوالم اینجاست که اون البالو هارو بعد از اینکه شربت درست شد چکار باید بکنیم؟ میشه ازش برای مربای البالو استفاده کرد؟

Wavesmile من بگم؟

البته که میشهYum2
ولی واسه شربت گرفتن نباید آلبالوهات آسیب دیده باشن یعنی نمیتونی هسته هاشو در بیاری بنابراین باید یا مربا با هسته رو درست کنی و دردسره خوردنشو به جون بخریSwear یاهم بهترین روش مارمالادش کنیYum2

کافیه آلبالوهاتو از صافی رد کنی1 (49)
  پاسخ
#27
سلام خانما كسي ميدونه ذرت رو چه جوري بپزيم تا مثل كنسرواي بيرون نرم وخوب بشه؟ممنون
[تصویر:  20140108213106_friend-1.jpg]
  پاسخ
#28
(۳-۵-۱۳۹۲, ۰۳:۳۵ عصر)tahaava نوشته است: سلام دوستان من عضو جدیدم
نمیدونم سوالمو جای درستی میپرسم یا نه crying

ولی جای درستشو پیدا نکردم

تو این عکس قسمت سفید هم ژله هستش؟Hanghead

اگه ؤله هست چه طعمی هستش ممنون میشم راهنماییم کنید(1782)
ژله آلوورا با شیر میتونه باشه ژله بستنی میتونه باشه پاناکوتا هم میتونه باشه یا حتی دسر آماده با طعمه نارگیل hihhih اینا سفیده البته پاناکوتا به کرم نزدیکتره تا سفید احتمالا ژله با شیر یا بستنیه

انگار لایه سفیدش زیاد هم نیست مثلا یه لایه ژله آلورا بعد یه لایه نازک از یکی از این بالاییا

اینا الان به ذهنم رسید باید اساتید بیان بگن
عروس طبع را زیور ز فکر بکر میبندم
بود کز دست ایامم به دست افتد نگاری خوش
  پاسخ
#29
(۲۰-۵-۱۳۹۱, ۰۲:۵۶ عصر)فائزه بانو نوشته است: یک سوال فوری::::
خانمای هنرمند شکر قهوه ای اگه خیلی مونده باشه و خشک شده باشه شیرینی رو خراب میکنه؟؟؟

نه دوست عزيز خراب نميكنه ولى قبل از استفاده حتماً داخل كيسه فريزر بذاريد ودرش رو ببنديد وداخل يكدستمال ببيجيد و روى بخار كترى بذاريد تا نرم بشه بعدش استفاده كنيد
  پاسخ
#30
(۱۰-۳-۱۳۹۲, ۰۹:۴۱ عصر)parza نوشته است: سلام دوستانFlowerysmile
برای اینکه نونی که برای رولت خامه ای درست می کنم راحت از کاغذ روغنی جداشه باید بعد از چرب کردن آرد بپاشم ؟
چرا ماله من به کاغذش میچسبهDash2Dash2Dash2
کسی میتونه کمکم کنهangelic0

سلام دوست عزيز اصلاً براى شيرينى رولت نبايد كاغذ رو روغنى كنيد يا ارد بريزيد دليل جدا نشدن رولت از كاغذ اين هستش كه كاملاً بخته نشده به همين دليل ميجسبه دماى فر رو حتماً بايد امتحان كنيد كه شايد دماى فر شما كم باشد مدت بخت بايد بيشتر از زمان كفته شده باشد دوست عزيز شيرينى رولت از دسته اسفنج كيك ها ميباشد به همين دليل روغن و مايعات اصلاً ندارد اميدوارم مفيد بوده باشه
  پاسخ