تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 19 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش بو دادن تخم کدو حلوایی
#1

[عکس: 20120605161305_IMG_5112post.jpg]

بعد از اینکه تخم های کدو رو در آوردین خوب تمیزشون کنین و با آب سرد بشورین و روی دستمال حوله آشپزخونه پهن کنین تا آبش کشیده بشه و بعد روی سینی فر که یه کم چربش کردین پهن کنین

[img][عکس: 20120605161330_IMG_5114post.jpg][/img]

مقداری روغن روی تخم ها بپاشین و مخلوطشون کنین که همه جای تخم ها روغنی بشه


[عکس: 20120605161448_IMG_5116post.jpg]

حسابی روی تخم کدوها نمک بپاشین

[عکس: 20120605161617_IMG_5118post.jpg]


سینی رو توی فر برای 25 دقیقه قرار بدین
البته بعد از 10 دقیقه با قاشق تخم کدوها رو هم بزنین

[عکس: 20120605161643_IMG_5156post.jpg]

وقتی رنگ تخم کدو ها طلایی تیره شد امتحان کنین اگه مغزشون ترد و خشک بود آماده س
اجازه بدین سرد بشه و مصرف کنین و اگه چیزی ازش باقی موندhihدر ظرف در بسته نگه داری کنین

[عکس: 20120605162016_IMG_5162post.jpg]


ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد



[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20121109155539_.jpg]

به کمک قاشق دونه ها رو خارج کنید

[عکس: 20121109155620_7.jpg]

تفاله ها رو از دونه ها جدا کنید

[عکس: 20121109155717_15.jpg]

تو یه طرف آبرو جوش بیارین و دونه های کدو رو بریزین توش و بزارین 10 دقیقه بجوشه

[عکس: 20121109160014_17.jpg]

کف سینی فر یا تابه رو با روغن زیتون و کره چرب کنین و تخم کدوها رو بریزین توش و روی تخم کدو ها نمک بپاشین حدود 20 دقیقه بزارین تا برشته بشه (فر با دمای 180 درجه)

[عکس: 20121109155640_18.jpg]

[عکس: 20121109160128_20.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#3
من تخم کدو رو اینجوری درست میکنم:
بعد از اینکه شستم و تفاله هاش رفت بهش آبلیمو و نمک و زردچوبه و پودر گلپر میزنم و میذارم خشک بشه
بعد هروقت که خواستم توی یه تابه رو اجاق تفت میدم

تلفن باعث شد تخمه هام یه کم برشته بشهYum2 ولی خیلی خوش مزه س

[عکس: 20121118085408_DSC_0012.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
ما هم اینطوری تفت میدیم، منتها من تو دست قدیم ترها دیده بودم که بجای استفاده از قاشق و... تخمه ها رو با یه دستمال آشپزخونه تمیز تفت میدن.
من هم این کارو میکنم، خیلی خوب جواب میدهFlowerysmile
گفتی دوستت دارم
و من به خیابان رفتم !
فضای اتاق برای پرواز کافی نبود....


"گروس عبدالملکیان"
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
حالا روش سنتی مادر بزرگه من

برای تخم کدو و خربزه

اول دو سه روز داخل پلاستیک میذاره تا اون چسبونکهای دور تخم جدا شه
بعد داخل صافی با دست می سابه تا کاملن و به راحتی جدا شه

و میذاره داخل افتاب تا خشک شه و بعد این مرحله برای بقیه اجیل ها بکار می بره که در قابلمه اب و نمک می ریزه وقتی جوش اومد تخمه ها رو داخلش می ریزه و هم می زنه بعد نیم ساعتی ابکش میکنه میذاره خشک شه داخل افتاب بعد داخل تابه روی اجاق داغش می کنه. خوشمزه میشه..
پاسخ }
#6
FlowerysmileYum2Yum2

[عکس: 20130929113955_-0032.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#7
اینم تخم کدو که واقعا خوشمزستYum2Yum2

[عکس: 20141120091455_IMG_6694.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
#8
[عکس: 20161026114051_PicsArt_1477395177985.jpg]تخمه های تردوخوشمزه 333با نمک گذاشتم خشک شدبعدش توتابه روگاز تفت دادم.
[عکس: 20161025124333_20131107090929_400.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی