تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش تهیه‌ی دیگچه مشهدی
#1
مواد اولیه

برنج نیم دانه و شکر هر کدام 500 گرم

هل ساییده شده 30 گرم

شیر سه لیتر

زعفران و خلال پسته برای تزیین به میزان لازم

طرز تهیه

* برنج را از دو ساعت قبل خیس کرده و بعد داخل آبکش می‌ریزیم تا آب نداشته باشد.

* سپس با شیر مخلوط کرده و دو الی سه ساعت روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید و مدام هم می‌زنیم.

* زمانی که مواد به صورت خمیری شکل شد، شکر و هل را به آن افزوده و مجدداً مخلوط می‌کنیم تا شکر کاملاً در آن حل شود. باید مواظب باشیم مواد ته ظرف نچسبد.

* در آخر مواد حاضر شده را به مدت یک ساعت مانند برنج با دمای بسیار پایین دم کرده و با زعفران و خلال پسته تزیین می‌کنیم.

[عکس: 20130114165402_timthumb.php.jpg]
پاسخ }
#2
اینم دیگچه خوشمزهYum2
[عکس: 20130305160927_IMG_0446.JPG]
احساسم مثل شکوفه های گیلاس برزمین می ریزد ومن دفن شدن آرزوهایم را جرعه جرعه سرمی کشم تااستکان آخر
پاسخ }
#3

مواد مورد نیاز :
برنج نیم دانه : 250 گرم
شکر : 250 گرم
هل : 10 گرم
شیر : 2 لیتر
زعفران : در صورت دلخواه کمی
Yum2Yum2Yum2Yum2

طرز تهیه :
برنج نیم دانه را 2-3 ساعت خیس کنید ، آب آن را خالی کرده و برنج را با شیر بگذارید آرام بجوشد تا برنج حالت خمیری پیدا کند.
شکر و هل را اضافه کنید ،سپس شعله را بسیار کم کنید و دم کنی روی دیگ بگذارید و یک ساعت اجازه دهید ،دیگچه دم بکشد.
دیگچه را همانطور گرم در یک ظرف مستطیل شکل به ابعاد 20*30 پهن کنید و روی آن پودر پسته بپاشید.
وقتی خنک شد با کارد برش دهید و سرو کنید.
دیگچه در مشهد به عنوان عصرانه یا صبحانه صرف می شود.
پاسخ }
#4
Yum2وااااااااااااای خیلی خوشمزسYum2
کاش توقسمت دسرهای سنتی بودچون واقعایه دسرخیلی خوشمزه واسه بعدغذاست

[عکس: 20131204172223_DSC_0286.JPG]
[عکس: 20131204172142_DSC_0284.JPG]
احساسم مثل شکوفه های گیلاس برزمین می ریزد ومن دفن شدن آرزوهایم را جرعه جرعه سرمی کشم تااستکان آخر
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
[عکس: 20131228193706_IMG_8422.JPG]
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }
#6
[عکس: 20140713164335_20140713163834_11.jpg]

علت ویرایش: تبدیل لینک به عکس
[عکس: 20140630150158_untitled.JPG]

پاسخ }
#7
[عکس: 20140720174615_IMG_0245.JPG]
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }
#8
برنج دو پیمانه
شیر چهار پیمانه
آب چهار پیمانه
گلاب
زعفرون
هل
کره سی گرم
شکر طبق ذایقه

شکرو کلا تو دسرای این تیپی یا غذاهایی مث فسنجون کم کم اضافه میکنیم و هربار که اضافه میکنیم میزاریم یه قل بزنه بعد میچشیم اگه کم بود بازم میریزیم
موندم مشهدیای انجمن کجاین که این تاپیک داره خاک میخوره
محبوب ترین و خوشمزه ترین دسر ما مشهدیا
[عکس: 20151129201129_IMG_2015112721636-1.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20151223130251_IMG_2015122312795-1.jpg]
پاسخ }