ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
خوش آمدید ورود یا ثبت نام


 
امتیاز موضوع:
  • 46 رأی - میانگین امتیازات: 3.11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه خامه فرم گرفته

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,597
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 15885


محل سکونت : Iran
ارسال: #1
فرم دادن خامه برای کیک و دسر
خامه= ۱۰۰ گرم
پودر قند= ۲ قاشق غذا خوری
وانیل= ۸/۱ قاشق غذا خوری


فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود.
به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید.
در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه ربدور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود.

نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید.
امضای Galaxy
۲۱-۳-۱۳۹۰, ۰۴:۳۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, negiiin khanom, طاهره 52, majedehgh, mahyarjoon, دختر شیرازی
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
159
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 229


محل سکونت : گلستان
ارسال: #2
طرز تهیه خامه کیک
برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا سفت شود به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم‌مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می‌نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می‌ریزیم خوب مخلوط می‌کنیم.
امضای par4parvaz
۱۴-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۴۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از par4parvaz به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, mahyarjoon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,597
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 15885


محل سکونت : Iran
ارسال: #3
RE: فرم دادن خامه برای کیک و دسر
(۲-۱۱-۱۳۹۰ ۱۱:۰۶ عصر)sohi نوشته شده توسط:  [میشه خواهش کنم نوع خامه رو بگید {خامه صبحانه توقوطی صورتی و200گرمی اونامیشه }

بله همون خامه معمولیه
امضای Galaxy
۲-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahyarjoon
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,755
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5197


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #4
RE: فرم دادن خامه برای کیک و دسر
(۴-۱۲-۱۳۹۰ ۱۲:۳۶ عصر)spssanb نوشته شده توسط:  خامه فرم گرفته شده را تاچندروز در فریزرمیتونیم نگه داریم .می تونیم نصف شو استفاده بکنیم بقیه شو تو فریزر بذاریم بمونه ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .) ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)



بله خامه فرم گرفته ر میتونی تا دو ماه میتونی نگهش داری
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۴-۷-۱۳۹۱ ۰۳:۰۰ عصر، توسط sima.)
۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۰۸ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
safoura, mahyarjoon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,597
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 15885


محل سکونت : Iran
ارسال: #5
RE: فرم دادن خامه برای کیک و دسر
(۲۲-۲-۱۳۹۱ ۱۰:۳۶ عصر)الی گل نوشته شده توسط:  این خامه هایی که به صورت اسپری هست و در شیرینی فروشی ها می فروشند استفاده کردید آیا؟
چرا انقدر زود آب می شه؟

اسپری خامه بیشتر برای روی دسرهاس که سریع مصرف بشه
بدرد خامه کشی کیک نمیخوره
امضای Galaxy
۲۲-۲-۱۳۹۱, ۱۰:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahyarjoon
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
10,597
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 15885


محل سکونت : Iran
ارسال: #6
RE: فرم دادن خامه برای کیک و دسر
(۹-۶-۱۳۹۱ ۱۲:۳۳ عصر)یاسمین81 نوشته شده توسط:  کسی میدونه خامه به صورت فله و یا بسته بندی بزرگتر هم عرضه میشه یا نه؟مثلا خود قنادی ها چی کار میکنند؟ اونا که از خامه صبحانه استفاده نمیکنند! ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

کسی در این زمینه اصلاعی داره؟ ( لطفا برای مشاهده تمام محتویات خانوم گل با کلیک بر روی لینک ثبت نام مراحل عضویت را طی فرمایید .)

بله عزیزم وجود داره
شرکت های لبنیاتی خامه فرم گرفتهه در حجم های بالا دارن مثلا کاله خامه فرم گرفته در بسته بندی های چند کیلویی داره
از قنادی ها یا اوناییمواد اولیه قنادی میفروشن میشه گرفت
بعضی از سوپرها هم اگه بهشون سفارش بدین میارن
امضای Galaxy
۹-۶-۱۳۹۱, ۰۱:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mahyarjoon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  طرز تهیه خامه قنادی الهه زیبایی 4 2,222 ۱۵-۹-۱۳۹۲ ۱۲:۵۵ صبح
آخرین ارسال: چشم عسلی65
Bell انواع خامه های فرم گرفته آماده *maria* 5 3,740 ۳-۳-۱۳۹۲ ۰۷:۰۳ عصر
آخرین ارسال: zig.rat


تبلیغات
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد