تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 46 رای - 3.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش تهیه خامه فرم گرفته
#1



خامه= ۱۰۰ گرم
پودر قند= ۲ قاشق غذا خوری
وانیل= ۸/۱ قاشق غذا خوری


فرم گرفتن خامه حالتی است که به وسیله زدن خامه در آن باید به وجود بیاید تا برای بر روی کیک ها و شیرینی ها و تزیین کرم و ژله ها آماده شود.
به این طریق که برای هر ۱۰۰ گرم خامه ۲ قاشق غذا خوری پودرقند اضافه کرده و ۸/۱ قاشق چای خوری وانیل نیاز داریم بعد از این که پودر قند و خامه و وانیل را مخلوط کردیم آن را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کاملاً خامه یخ بزند سپس زمانی که خواستید آن را استفاده کنید نیم ساعت قبل از فریزر خارج کنید تا خامه نرم شود سپس آن را با همزن برقی بزنید تا فرم مورد نظر به دست بیاید.
در صورتیکه درصد چربی خامه شما زیاد بود یعنی بالای ۵۰ درصد چربی داشت باید در ازای هر ۲۵۰ گرم خامه پر چرب مقدار ۵۰ تا ۱۰۰ گرم خامه کم چرب اضافه کنید تا خامه پر چرب تبدیل به کره نشود. خامه ربدور کند همزن به صورت دورانی آهسته بزنید تا خامه کاملاً پوک و سبک شود.

نکته خیلی مهم سرد بودن خامه است که باید حتماً خامه ای را که می خواهید بزنید برای استفاده از قبل آن را منجمد نمایید.
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
برای هر ۷۵ گرم خامه یک قاشق سوپخوری خاکه قند (در حدود ۲۵ گرم) در نظر می‌گیریم خامه و خاکه قند را مخلوط می‌کنیم و ظرف خامه را روی یخ می‌گذاریم و خامه را می‌زنیم تا سفت شود و فرم بگیرد (فرم گرفتن خامه حدی است که اگر با قاشق روی خامه را خط بیاندازیم خط قاشق محو نشود، در صورتی‌ که خامه را پیش از حد فرم گرفتن بزنیم کره میشود) ممکن است به این خامه مقداری سفیده تخم‌مرغ مخلوط کنیم در این صورت به نسبت هر ۷۵ گرم خامه یک عدد سفیده تخم‌مرغ در نظر می‌گیریم. سفیده را جداگانه آنقدر می‌زنیم تا سفت شود به‌طوری که از تخم‌مرغ زنی نریزد، به نسبت هر دو سفیده تخم‌مرغ یک قاشق سوپخوری خاکه قند با آن مخلوط می‌نمائیم و این سفیده را کم کم داخل خامه زده شده می‌ریزیم خوب مخلوط می‌کنیم.

پاسخ }
#3
(۰۲-۱۱-۱۳۹۰, ۱۱:۰۶ ب.ظ)sohi نوشته:  [میشه خواهش کنم نوع خامه رو بگید {خامه صبحانه توقوطی صورتی و200گرمی اونامیشه }

بله همون خامه معمولیه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4

(۰۴-۱۲-۱۳۹۰, ۱۲:۳۶ ب.ظ)spssanb نوشته:  خامه فرم گرفته شده را تاچندروز در فریزرمیتونیم نگه داریم .می تونیم نصف شو استفاده بکنیم بقیه شو تو فریزر بذاریم بمونهtnxdancy



بله خامه فرم گرفته ر میتونی تا دو ماه میتونی نگهش داری
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#5
(۲۲-۰۲-۱۳۹۱, ۱۰:۳۶ ب.ظ)الی گل نوشته:  این خامه هایی که به صورت اسپری هست و در شیرینی فروشی ها می فروشند استفاده کردید آیا؟
چرا انقدر زود آب می شه؟

اسپری خامه بیشتر برای روی دسرهاس که سریع مصرف بشه
بدرد خامه کشی کیک نمیخوره
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#6
(۰۹-۰۶-۱۳۹۱, ۱۲:۳۳ ب.ظ)یاسمین81 نوشته:  کسی میدونه خامه به صورت فله و یا بسته بندی بزرگتر هم عرضه میشه یا نه؟مثلا خود قنادی ها چی کار میکنند؟ اونا که از خامه صبحانه استفاده نمیکنند!ha

کسی در این زمینه اصلاعی داره؟haaa

بله عزیزم وجود داره
شرکت های لبنیاتی خامه فرم گرفتهه در حجم های بالا دارن مثلا کاله خامه فرم گرفته در بسته بندی های چند کیلویی داره
از قنادی ها یا اوناییمواد اولیه قنادی میفروشن میشه گرفت
بعضی از سوپرها هم اگه بهشون سفارش بدین میارن
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
منم بگم ؟
پودر خامه برای من یکی امتحانشو پس داده نه زود شل میشه نه مشکلی داشتم تا به حال الحمدلله hih
100 گرمش نیم کیلو خامه فرم گرفته میده -تقریبا البته -.
باید با مقدار مساوی پودر قند -مثلا 100 گرم پودر خامه 100 گرم پودر قند - بزنید و برای 100 گرم پودر خامه 250 تا 300 گرم هم شیر بسته به غلظت خامه تون . حدود 3تا 4 دقیقه بزنید تا سفت شه
این دفعه که استفاده کردم عکسشم میذارم Flowerysmile
[عکس: hRvvp3.png]
پاسخ }
#8
سلام .نگین جون من یک بسته پودر خامه رو با یک لیوان شیر برفکی که حودو 1الی2ساعت توی فریزر بوده ونصف لیوان پودر قند رو با همزن حدود 7 دقیقه میزنم .Winkingدر نهایت خامه ی خیلی خوب وفرم گرفته بدست میاد حالا بیا اینبار با شیر برفکی درست کنuhum
[img]http://[/img]
تو هم بیداری و امشب میدونم خواب ازت دوره چه سخته بی کسی حتی واسه قلبی که مغروره میدونم سرد و بی خورشید کنار گریه کس کردی شاید دنبال فردامون تو شهر قصه میگردی
پاسخ }
#9
با تشکر از مریم بانوFlowerysmile
همیشه ÷پودر خامه را با اب و پودر قند میدرستیدم.اما حالا شیر اضافه کردم.ظاهرش فرق نمیکنه اما مزه اش طبیعی تره
این 100 گرم پودر خامه با یک لیوان سر خالی شیر برفکیه
[عکس: 20120929112029_20120926_201605.jpg]
و اینجا 70 گرم خامه صبحانه اضافه کردم.کاملا روی خامه خطها مشخص هستن
[عکس: 20120929112351_20120926_201620.jpg]
وسفتی خامه اینجا مشخصه.اصلا از همزن چکه نمیکنه.یک خامه فرم گرفته عالیYum2
[عکس: 20120929112452_20120926_201644.jpg]
امیدوارم خانم گلها استفاده کننFlowerysmile
پاسخ }
#10
(۰۸-۰۷-۱۳۹۱, ۰۱:۳۱ ب.ظ)مهربون خانوم نوشته:  بچه ها واسه تزیین کیک که از خامه استفاده میکنه چطوری خامه رو رو کیک میذارن که کاملا یکدست و تمیز در میاد .من وقتی خامه میذارم رو کیک خط خطی قاشق روی کیک مشخصه..این کیک فروشیا چطوری کیک و با خامه کاور میکنن؟؟؟؟؟؟؟ایا کسی میدونه؟

عزیزم یا با این
[عکس: 13.jpg]


یا این
[عکس: 16.jpg]
[عکس: 4b509fa313.jpg]

ویا اینطوری
[عکس: 190049%20%288%29.jpg]
البته یه دور بمال بزار یخچال بعد که کمی سفت شد یه دور دیگه خامه کشی کن Flowerysmile
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  طرز تهیه خامه قنادی الهه زیبایی 4 2,911 ۱۵-۰۹-۱۳۹۲, ۱۲:۵۵ ق.ظ
آخرین ارسال: چشم عسلی65
Bell انواع خامه های فرم گرفته آماده *maria* 5 10,542 ۰۳-۰۳-۱۳۹۲, ۰۷:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: zig.rat