تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش تهیه دوغ گازدار خانگی با شیر
#1
Package_favorite 
مواد لازم:

شیر 1 لیتر
آب 2 لیتر
نمک 1ق س
شکر نصف ق چ یا یک حبه قند کوچک
ماست 4-5 ق غ


طرز تهیه:
آب و شیر را باهم مخلوط کنید 1 لیوانس رو کنار بگذارید و بقیه را روی حرارت قرار داده تا دماش به حدی برسه که میخواهید ماست درست کنید(داغ باشه ولی دست نسوزه). حالا ماست و نمک و شکر را در یک لیوان آب و شیر که کنار گذاشتید خوب مخلوط کرده و به شیر اضافه کنیدو خوب مخلوط کرده درش را محکم ببندید و چند تکان بدهید و در جای گرم چند روز بگذارید.
تذکر:
شکر زیاد باعث بدمزه شدن دوغ میشه
برای اینکه زودتر درست بشه در آفتاب هم میتونید قرار بدهید
به عنوان اسانس میتوان از پودر سیر یا نعنا یا عرق نعنا یا کاکوتی هم استفاده کرد.[عکس: 20130725153926_images2.jpg]
اللهم صل علی محمد وآل محمد
پاسخ }
#2
مرسی عزیزم
منم همینطور درست می کنم، با یه تفاوت کوچولو که شیرو آب رو میگذارم رو گاز تا وقتی حرارت مثه وقتی بشه که می خواهیم ماست بزنیم (البته کمی داغ تر)بعد میریزم تو دبه های نوشابه و تو هر کدوم 2 تا 3 قاشق مرباخوری ماست میریزم و درش رو میبندم و در جای گرم واسه 3 روز میزارم و بعدا بهش نمک و نعناع میزنم و تو یخچال میگذارم تا خنک بشه و سپس نوش جان می کنیمWavesmile
[عکس: 20151225233921_m.jpg]
پاسخ }
#3
دوغ بسیــــــــــــــــــــار خوشمزه.Yum2Yum2Yum2Yum2
ترش و گازدارhih

[عکس: 20131123232706_DSC07810.jpg]

من به ازای هر یک لیوان شیر 1 لیوان و نصف آب میریزم و 2 قاشق ماست ترش.
اول شیر و آب رو با هم میذارم جوش بیاد بعد میذارم دماش به حدی برسه که میخوایم ماست درست کنیم.بعد ماست رو با کمی شیر مخلوط میکنم و بهش اضافه میکنم.در آخر هم کمی نمک اضافه میکنم و میریزم تو بطری،درش رو محکم میبندم،دورشو میپوشونم و میذارم 48 ساعت تو یه جای گرم(کنار بخاری یا شومینه). روزی 2 بار تکونش میدم و البته بطری ها رو کاملا پر نمیکنم چون دوغ گازدار میشه یکم فضا واسه گاز نیاز داره.
وقتی هم آماده شد از صافی رد میکنم بهش نمک و عرق پونه و عرق نعنا اضافه میکنم.عـــــــــــالی میشه(87)
[عکس: sGhYp3.png]
پاسخ }
#4
اینم دوغ ترش وگازدار منYum2Yum2

[عکس: 20140426221338_IMG__.jpg]

[عکس: 20140426221424_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
اینم دوغ ترش وگازدار من با طعم پونهYum2 با دستور الهام عزیز درستش کردم و نیلوووو جونم هم راهنماییم کرد فقط زیاد گازدار نشد نمیدونم چون ماستم زیاد ترش نبود خیلی گازدار نشد؟Dunnofولی بی نهایت خوشمزه شده اطلا فکرشو نمیکردم بتونم دوغی مثل دوغ بیرونی درست کنم/یه بار هم با دستور اول که قند داره درست کنم ببینم فرقشون چیه.ممنون الهام و نیلوی عزیز(1782)

[عکس: 20140503142647_1.jpg]

اینم نمای اینوری

[عکس: 20140503143057_2.jpg]
آدمهایی هستند که بودنشان
"حتی مجازی"
به آ
دم آرامش میده!دوستیشون برات حقیقی میشه
و یهو میشن یه قسمت از زندگیت!
ممنون که هستی!Flowerysmile
پاسخ }
#6
سالم وخونگی وخوشمزهYum2Yum2Yum2 با پونهYum2Yum2

[عکس: 20140814151508_IMG__.jpg]

[عکس: 20140814151558_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
پاسخ }
#7
سلام خانوم گلي‌ها(1782)
من قبلا از اين دوغ زياد درست ميكردم اما يه نكته رو محض تجربه ميگم: وقتي ميخواين شير و ماست رو باهم مخلوط كنيد دماي شير رو بالاتر زمان ماست بستن نگه داريد و ماست رو باهاش مخلوط كنين بعد اين مخلوط رو توي مخلوط كن حسابي باهم بزنيد و بعد داخل بطري بريزيد اين كار باعث ميشه هم دوغ شما حالت دون دون نگيره و يكدست باشه و هم روي دوغ بعد از آماده شدن يه مقدار كره ببندهYum2
اميدوارم به كارتون بيادFlowerysmile
گاهي با آدم ها مثل يه ساعت برخورد ميكنيم
صبح كه از سر دلسوزي برايمان زنگ ميزند بر سرش ميكوبيم اما تازه ميفهميم كه ديگر چقدر دير شده!!!!
پاسخ }
#8
سلام خانوم گلای عزیز Wavesmile
من این دوغو بارها درست کردم و فوق العاده خوشمزه میشه.Yum2
آبو میذارم بجوشه بعد تو یه بطری نوشابه که تمیز شستم تا بو نداشته باشه سه لیوان شیر با دمای معمولی میریزم. بعدش سه لیوان آب جوش. تویه پیاله سه قاشق بزرگ ماستو با یه قاشق مرباخوری نمک میزنم و تو بطری میریزم یکی دو قاشقم عرق نعنا یا پونه اضافه میکنم درشو میبندم و دو سه بار سروته میکنم و سه روز کنار میذارم تو این سه روز اگه خواستم گازدار بشه چندبار سروته میکنم بعد از سه روز آماده س.نه نیاز به آفتاب و گرما داره نه چیز دیگه.سر بطری حتما باید کمی خالی باشه.نعنا خشکم بهتره بعد از درست شدن اضافه بشه.بعد از آماده شدن تو یخچال بذارید. نوش جان(1782)
[عکس: 20150415200450_images-14.bin]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
برای اولین بار با این روش درست کردم یه حبه قند انداختم توش و 2-3 روز تو کابینت گذاشتمش که تاریک باشهDunnofاما خیلی گاز دار و ترش نشدcrying

[عکس: 20141003092418_Namber5484.jpg]
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#10
[عکس: 20141023153645_IMG_2402.JPG]

Yum2Yum2Yum2با راهنمایی های دوست خوبم سمانه جون(1782)Flowerysmile
پاسخ }