خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23860


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
[تصویر:  20141227133144_natural-food-coloring.jpg]

مواد لازم:

برای رنگ صورتی:
1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)
1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

برای رنگ زرد :
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه

برای رنگ بنفش ارغوانی:
1/4 پیمانه (35 گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
2 قاشق چای خوری آب

برای رنگ سبز:
1 پیمانه (30 گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
3 قاشق غذاخوری آب

روش تهیه:

رنگ صورتی
مواد رو در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنین تا یکدست بشه و بعد از صافی ریز رد کنین
این رنگ رو میتونین در ظرف دربسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنین


رنگ زرد
در یک شیرجوش کوچیک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشونین و اجازه بدین کاملا سرد بشه و بعد صافش کنین
در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداریه
فقط در ظرفی نگهدارین که اگخ رنگی شد براتون مهم نباشه چون رنگ زردچوبه پاک نمیشه


رنگ ارغوانی
مواد رو در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنین تا یکدست بشه و بعد از صافی ریز رد کنین
این رنگ رو میتونین در ظرف دربسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنین


رنگ سبز
اگر از اسفناج تازه استفاده میکنین ،بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچیک، اسفناج رو در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزین و بعد آب اضافیش رو بریزین و در مخلوط کن پوره کنین(اگه دیدین مواد سفته یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنین) و صاف کنین و در یخچال قرار بدین
اگه اسفناجتون فریزریه اول اجازه بدین کاملا یخش وابشه و بعد مراحل بالا رو انجام بدین


برای هر بار مصرف اول 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتون رو به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتون بدست نیومد رنگ بیشتری اضافه کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۶-۱۰-۱۳۹۳, ۰۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
vidia, naghmeh24, z.arghavani, 1368Sheri, negare, nazgitta, elhaam, یادوار, Atefe joon, sarvenaz32, torkisamira, 124, مهلا گلي, ریحون گلی$, نم نم بارون
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
6
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۴
مدال ها

اعتبار: 0


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
سلام. با تشکر از مطلب جالبتون
این رنگهای خوراکی را می توان برای خامه و کرم استفاده کرد؟
طعم آن را تغییر نمی دهد؟
۲۵-۳-۱۳۹۴, ۱۱:۱۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
359
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 2014


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
[تصویر:  20151217103518_IMG__.jpg]

یک کیلو لبو گرفتم روی بخاری خشک کردم بعد هم با اسیاب پودرش کردم برا تزیین برنج
۲۶-۹-۱۳۹۴, ۱۰:۳۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از سمیرااا به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nazgitta, نم نم بارون, 1368Sheri, Galaxy, شوگا, negare, asalkhanom, vidia, مهربان بانو63, R@ik@i~!
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
554
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 4391


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
کلم بنفش رو خرد کنید چند قاشق آب بهش اضافه کنید وبذارید کمی بپزه آبشو بگیرید و بذارید دوباره چند جوش بزنه تا کمی غلیض شه .
بعد ک خواستید استفاده کنید . به چند قسمت تقسیمش کنید
خودش به تنهایی رنگ سوسنی خوشرنگی میشه
به هر یک از قسمتها چند قطره آبلیمو __ وخیلی کم بکینگ پودر اضافه کنید
بنفش کلم + آبلیمو = صورتی
بنفش کلم + بکی = آبی
آبی و زعفران + سبز
آبی و صورتی= بنفش پر رنگ
صورتی و زعفران = نارنجی
امضای maryam_1
[تصویر:  20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
۱۲-۱۱-۱۳۹۴, ۰۲:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از maryam_1 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mariyan, mayok, nazgitta, Galaxy, azam1360, zahra_12_65, نم نم بارون, گلسان



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد