تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش تهیه رنگ خوراکی طبیعی
#1
[عکس: 20141227133144_natural-food-coloring.jpg]

مواد لازم:

برای رنگ صورتی:
1/4 پیمانه (62 گرم) چغندر پخته بدون آب(لبو)
1 قاشق چای خوری آب چغندر غلیظ

برای رنگ زرد :
1/4 پیمانه آب
1/2 قاشق چای خوری زردچوبه

برای رنگ بنفش ارغوانی:
1/4 پیمانه (35 گرم) زغال اخته، تازه یا یخ زده
2 قاشق چای خوری آب

برای رنگ سبز:
1 پیمانه (30 گرم) اسفناج، تازه یا یخ زده
3 قاشق غذاخوری آب

روش تهیه:

رنگ صورتی
مواد رو در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنین تا یکدست بشه و بعد از صافی ریز رد کنین
این رنگ رو میتونین در ظرف دربسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنین


رنگ زرد
در یک شیرجوش کوچیک، آب و زردچوبه به مدت 3 تا 5 دقیقه بجوشونین و اجازه بدین کاملا سرد بشه و بعد صافش کنین
در ظرف در بسته تا 2 هفته در یخچال قابل نگهداریه
فقط در ظرفی نگهدارین که اگخ رنگی شد براتون مهم نباشه چون رنگ زردچوبه پاک نمیشه


رنگ ارغوانی
مواد رو در مخلوط کن یا غذاساز با سرعت بالا میکس کنین تا یکدست بشه و بعد از صافی ریز رد کنین
این رنگ رو میتونین در ظرف دربسته تمیز تا دو هفته در یخچال نگهداری کنین


رنگ سبز
اگر از اسفناج تازه استفاده میکنین ،بعد از شستن در یک ماهی تابه کوچیک، اسفناج رو در آب به مدت 5 دقیقه با در بسته بپزین و بعد آب اضافیش رو بریزین و در مخلوط کن پوره کنین(اگه دیدین مواد سفته یک قاشق غذاخوری آب اضافه کنین) و صاف کنین و در یخچال قرار بدین
اگه اسفناجتون فریزریه اول اجازه بدین کاملا یخش وابشه و بعد مراحل بالا رو انجام بدین


برای هر بار مصرف اول 1 قاشق چای خوری از رنگ مورد نظرتون رو به مواد اضافه و درصورتیکه رنگ مورد نظرتون بدست نیومد رنگ بیشتری اضافه کنین


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
سلام. با تشکر از مطلب جالبتون
این رنگهای خوراکی را می توان برای خامه و کرم استفاده کرد؟
طعم آن را تغییر نمی دهد؟
پاسخ }
#3
[عکس: 20151217103518_IMG__.jpg]

یک کیلو لبو گرفتم روی بخاری خشک کردم بعد هم با اسیاب پودرش کردم برا تزیین برنج
پاسخ }
#4
کلم بنفش رو خرد کنید چند قاشق آب بهش اضافه کنید وبذارید کمی بپزه آبشو بگیرید و بذارید دوباره چند جوش بزنه تا کمی غلیض شه .
بعد ک خواستید استفاده کنید . به چند قسمت تقسیمش کنید
خودش به تنهایی رنگ سوسنی خوشرنگی میشه
به هر یک از قسمتها چند قطره آبلیمو __ وخیلی کم بکینگ پودر اضافه کنید
بنفش کلم + آبلیمو = صورتی
بنفش کلم + بکی = آبی
آبی و زعفران + سبز
آبی و صورتی= بنفش پر رنگ
صورتی و زعفران = نارنجی
[عکس: 20140728063137_20140727143612_20140424485.JPG]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی