خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه شکر رژیمی (شکر خرما)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
روش تهیه شکر رژیمی (شکر خرما)
مواد لازم:
خرما

روش تهیه:
روی سینی فر رو با قویل بپوشونین و خرمای هارو تکه تکه کرده روی فویل بچینین
از خرمای خیلی رسیده و نرم استفاده نکنین
فر رو با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنین و سینی رو در طبقه بالای فر قرار بدین
سینی رو یه شب تا صبح توی فر بذارین

[عکس: 20140223124401_IMG_4625-1024x768.jpg]

باید دقت کنین که خرماها نسوزه ولی کاملا خشک و مثل سنگ بشه

[عکس: 20140223124425_IMG_4635-768x1024.jpg]

بعد از خنک شدن خرماهارو چند پالسی با غذاساز بزنین تا ریز بشه بعد با آسیاب برقی پودرش کنین

[عکس: 20140223124456_IMG_4640-1024x768.jpg]

شکر خرما رو در شیشه تمیز و در بسته در محل خنکی نگهداری کنین
 این شکر چسبنده س و مثل ملاس نیشکر تکه تکه ای به هم میچسبه پس انتظار شکر دون دون و پودری رو ازش نداشته باشین

میتونین در تهیه کیک و دسر رژیمی ازش استفاده کنین

[عکس: 20140223124519_IMG_4642-1024x768.jpg]

میتونین اگه در مناطق گرم و خشک زندگی میکنین در تابستون خرماهاتون رو در هوای آزاد و بروش طبیعی خشک کنین

یا میتونین از خشک کن برقی هم استفاده کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
23-02-2014, 12:47 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد