تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش تهیه شکر رژیمی (شکر خرما)
#1
مواد لازم:
خرما

روش تهیه:
روی سینی فر رو با قویل بپوشونین و خرمای هارو تکه تکه کرده روی فویل بچینین
از خرمای خیلی رسیده و نرم استفاده نکنین
فر رو با دمای 250 درجه سانتیگراد روشن کنین و سینی رو در طبقه بالای فر قرار بدین
سینی رو یه شب تا صبح توی فر بذارین

[عکس: 20140223124401_IMG_4625-1024x768.jpg]

باید دقت کنین که خرماها نسوزه ولی کاملا خشک و مثل سنگ بشه

[عکس: 20140223124425_IMG_4635-768x1024.jpg]

بعد از خنک شدن خرماهارو چند پالسی با غذاساز بزنین تا ریز بشه بعد با آسیاب برقی پودرش کنین

[عکس: 20140223124456_IMG_4640-1024x768.jpg]

شکر خرما رو در شیشه تمیز و در بسته در محل خنکی نگهداری کنین
 این شکر چسبنده س و مثل ملاس نیشکر تکه تکه ای به هم میچسبه پس انتظار شکر دون دون و پودری رو ازش نداشته باشین

میتونین در تهیه کیک و دسر رژیمی ازش استفاده کنین

[عکس: 20140223124519_IMG_4642-1024x768.jpg]

میتونین اگه در مناطق گرم و خشک زندگی میکنین در تابستون خرماهاتون رو در هوای آزاد و بروش طبیعی خشک کنین

یا میتونین از خشک کن برقی هم استفاده کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }