تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش تهیه مارشمالو خانگی
#1

در یک قابلمه کوچک، 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو در 3/4 لیوان آب بریزینو اجازه بدین ژلاتین اسفنجی بشه.

ظرف رو به روش بن ماری گرم کنین تا ژلاتین کاملا حل بشه و یه قاشق رنگ خوراکی بزنین و بعد 1/2 قاشق چای خوری وانیل اضافه و هم بزنین و مخلوط رو کنار بذارین

[عکس: 20120629212514_IMG_0850post.jpg]


در یک قابلمه متوسط :

2 فنجان شکر سفید،1 ق غ شربت ذرت ،3/4 فنجان آب رو با هم مخلوط کنین

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​بذارین و هم بزنید تا شکر حل بشه.
شعله رو زیاد کنین تا مخلوط بجوشه. دماسنج مخصوص غذارو توی ظرف تنظیم کنین
حدود یه دقیقه باید بجوشه تا قوام بیاد

[عکس: 20120629214603_IMG_0861post.jpg]

در حالی که مخلوط شکر داره میجوشه، 2 تا سفیده تخم مرغ رو در یک کاسه بزرگ اینقدر بزنین تا کاملا فرم بگیره و از ظرف نریزه

هنگامی که شربت شکر به 250-260 درجه رسید، به آرامی آن را به سفیده تخم مرغ اضافه و با همزن بزنین

[عکس: 20120629215251_IMG_0865post.jpg]

بلافاصله ژلاتین حل شده را به کاسه مخلوط اضافه کنید و با سرعت بالا بزنین.
اول حالت شل داره ولی کم کم خودشو میگیره
اینقدر بزنین تا مارشمالو سفت بشه و فرم بگیره
حدود 5 تا 8 دقیقه که زدین دیگه شکل خودش رو حفظ میکنه


در یک کاسه متوسط ​​ :

1/2 فنجان نشاسته ذرت، 1/2 فنجان پودرقند رو با هم مخلوط کنین

توی یه دیس مستطیلی رو چرب کنین و از مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت توش بپاشین

مارشمالو رو توی ظرف بریزین و با لیسک صاف کنین

حالا حدود 6 ساعت بذارین ظرف به حال خودش باشه تا مارشمالو خودشو خوب بگیره


[عکس: 20120629220127_IMG_0867post.jpg]


بعد از این مدت سطحی رو کاملا با مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بپوشونین
اطراف طرف رو با لبه تیز کارد بخراشین و مارشمالو رو از ظرف خارج و از سمتی که رو به بالا بوده روی سطح پودر برگردونین و بذارین دو ساعتی بمونه

[عکس: 20120629220213_IMG_0875post.jpg]

بعد با کارد تیزی مارشمالو رو به نوارهایی با عرض 2 سانت برش بزنین
برای راحتی کار،بعد از هر برش کارد رو زیر آب سرد بگیرین تا راحتتر برش بزنین

[عکس: 20120629220907_IMG_0876post.jpg]

تمام سطح نوارهارو به پودر آغشته کنین

[عکس: 20120629220949_IMG_0913post.jpg]

و به شکل معکبی برش بزنین و بازم پودر پاشی کنین

[عکس: 20120629221226_IMG_0921post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2

[عکس: 20131230143332_image-34.jpg]
مواد لازم:
برای شربت :
شکر 1 2/3 فنجان
آب 1/2 فنجان+ ا ق غ
شربت ذرت 2 ق غ

ژلاتین:
ژلاتین 40 گرم
آب 1/2 فنجان + 1 ق غ

مرنگ:
شکر 2 ق غ
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر تارتار یک پینچ
وانیل 1/4 ق چ

[عکس: 20131230142702_image-43.jpg]
طرز تهیه:
برای تهیه مارشمالو شما نیاز دارید به یک ماهی تابه کلفت،قالب 23*23،دماسنج

1-قالب رو چرب کنید و نشاسته ذرت بپاشید تا مارشمالو به تابه نچسبه

2-مواد شربت رو داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا شربت به دمای 120 درجه برسه

3-پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و با چنگال هم بزنید و کنار بگذارید تا ژلاتین به آب ترکیب شه و به حالت جامد در بیاد

4-سفیده تخم مرغ رو به همراه پودر تارتار بزنید تا خوب فرم بگیره و از ظرف نریزه
سپس شکر رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط سفت ،سفید و براق شه

5-زمانی که شربت به دمای 120 درجه رسید اون رو از روی حرارت بردارید و روی ژلاتین بریزید(امکان داره مواد روی دستتون بپره،خیلی مراقب باشید که نسوزید)با همزن خوب به هم بزنید تا ژلاتین در مواد حل شه

6-حالا مخلوط حاصل رو به آهستگی به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت کند همزن هم بزنید،سپس با سرعت تند هم بزنید تا زمانی که مخلوط سرد شه و شروع به فرم گرفتن کنه(حدود 5 دقیقه)
در این مرحله میتونید وانیل،اسانس و رنگ مورد نظرتون رو به ترکیب اضافه کنید (مخلوط نباید خیلی سرد بشه)
[عکس: 20131230142718_image-55.jpg]

7-مواد رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید چند ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه
هنگامی که فرم گرفت میتونید مارشمالو رو برش بدید و از قالب جدا کنید،اگر کمی چسبنده بود میتونید روی مارشمالو مقداری پودر نشاسته ذرت بپاشید

[عکس: 20131230142759_image-65.jpg]

[عکس: 20131230143400_image-11.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: 20140713163852_url.jpgss.jpg]
پاسخ }
#3
(۲۲-۱۰-۱۳۹۲, ۰۶:۱۸ ب.ظ)Honeybal نوشته:  سلام این مارشمالوها تو چه چیزایی
استفاده میشن؟

مارشمالو همون پف پفی هایی هست که بیرون توی سوگرها بامارک ایرانی شیبا بیشتر دیده میشه
هم بعنوان تنقلات مصرف میشه
هم در تهیه خمیر مارشمالو فوندانت برای روکش کیک و کاپ کیک
هم میتونین توی فنجون قهوه یا هات چاکلتتون بریزین تا ذوب بشه و حالت کفی بهش بده
یا روی آتیش کمی ذوبش کنین و بعنوان تنقلات میل کنین
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تهیه شکلات چیپسی خانگی Galaxy 0 199 ۱۳-۰۴-۱۳۹۶, ۰۵:۴۵ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر چای تی خانگی (Chai Tea Mix) Galaxy 0 555 ۱۵-۱۰-۱۳۹۵, ۱۰:۵۳ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر کیک خانگی Galaxy 7 11,027 ۱۳-۰۲-۱۳۹۵, ۰۲:۵۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر براونی خانگی Galaxy 4 2,006 ۰۱-۰۷-۱۳۹۴, ۰۶:۱۹ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی ساینا70 0 1,212 ۱۷-۰۳-۱۳۹۴, ۱۱:۳۳ ب.ظ
آخرین ارسال: ساینا70
  روش تهیه پودر سیر خانگی مهرناز مامانی 6 15,914 ۱۷-۰۲-۱۳۹۴, ۰۶:۵۱ ب.ظ
آخرین ارسال: yzfatemeh
  روش تهیه مایه کاپوچینوی خانگی Galaxy 0 810 ۱۴-۰۲-۱۳۹۴, ۱۱:۴۳ ق.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  طرز تهیه شیر بادام خانگی Galaxy 1 3,046 ۱۷-۰۹-۱۳۹۳, ۰۶:۲۲ ب.ظ
آخرین ارسال: فرازیان