خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 28 رای - 2.04 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش تهیه مارشمالو خانگی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
طرز تهیه مارشمالو خانگی

در یک قابلمه کوچک، 4 قاشق غذاخوری پودر ژلاتین رو در 3/4 لیوان آب بریزینو اجازه بدین ژلاتین اسفنجی بشه.

ظرف رو به روش بن ماری گرم کنین تا ژلاتین کاملا حل بشه و یه قاشق رنگ خوراکی بزنین و بعد 1/2 قاشق چای خوری وانیل اضافه و هم بزنین و مخلوط رو کنار بذارین

[عکس: 20120629212514_IMG_0850post.jpg]


در یک قابلمه متوسط :

2 فنجان شکر سفید،1 ق غ شربت ذرت ،3/4 فنجان آب رو با هم مخلوط کنین

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​بذارین و هم بزنید تا شکر حل بشه.
شعله رو زیاد کنین تا مخلوط بجوشه. دماسنج مخصوص غذارو توی ظرف تنظیم کنین
حدود یه دقیقه باید بجوشه تا قوام بیاد

[عکس: 20120629214603_IMG_0861post.jpg]

در حالی که مخلوط شکر داره میجوشه، 2 تا سفیده تخم مرغ رو در یک کاسه بزرگ اینقدر بزنین تا کاملا فرم بگیره و از ظرف نریزه

هنگامی که شربت شکر به 250-260 درجه رسید، به آرامی آن را به سفیده تخم مرغ اضافه و با همزن بزنین

[عکس: 20120629215251_IMG_0865post.jpg]

بلافاصله ژلاتین حل شده را به کاسه مخلوط اضافه کنید و با سرعت بالا بزنین.
اول حالت شل داره ولی کم کم خودشو میگیره
اینقدر بزنین تا مارشمالو سفت بشه و فرم بگیره
حدود 5 تا 8 دقیقه که زدین دیگه شکل خودش رو حفظ میکنه


در یک کاسه متوسط ​​ :

1/2 فنجان نشاسته ذرت، 1/2 فنجان پودرقند رو با هم مخلوط کنین

توی یه دیس مستطیلی رو چرب کنین و از مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت توش بپاشین

مارشمالو رو توی ظرف بریزین و با لیسک صاف کنین

حالا حدود 6 ساعت بذارین ظرف به حال خودش باشه تا مارشمالو خودشو خوب بگیره


[عکس: 20120629220127_IMG_0867post.jpg]


بعد از این مدت سطحی رو کاملا با مخلوط پودر قند و نشاسته ذرت بپوشونین
اطراف طرف رو با لبه تیز کارد بخراشین و مارشمالو رو از ظرف خارج و از سمتی که رو به بالا بوده روی سطح پودر برگردونین و بذارین دو ساعتی بمونه

[عکس: 20120629220213_IMG_0875post.jpg]

بعد با کارد تیزی مارشمالو رو به نوارهایی با عرض 2 سانت برش بزنین
برای راحتی کار،بعد از هر برش کارد رو زیر آب سرد بگیرین تا راحتتر برش بزنین

[عکس: 20120629220907_IMG_0876post.jpg]

تمام سطح نوارهارو به پودر آغشته کنین

[عکس: 20120629220949_IMG_0913post.jpg]

و به شکل معکبی برش بزنین و بازم پودر پاشی کنین

[عکس: 20120629221226_IMG_0921post.jpg]



ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

29-06-2012, 11:43 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,508
تاریخ عضویت:
Feb 2012
مدال ها

اعتبار: 6,901


محل سکونت : تهران
ارسال: #2
RE: روش تهیه مارشمالو خانگی

[عکس: 20131230143332_image-34.jpg]
مواد لازم:
برای شربت :
شکر 1 2/3 فنجان
آب 1/2 فنجان+ ا ق غ
شربت ذرت 2 ق غ

ژلاتین:
ژلاتین 40 گرم
آب 1/2 فنجان + 1 ق غ

مرنگ:
شکر 2 ق غ
سفیده تخم مرغ 2 عدد
پودر تارتار یک پینچ
وانیل 1/4 ق چ

[عکس: 20131230142702_image-43.jpg]
طرز تهیه:
برای تهیه مارشمالو شما نیاز دارید به یک ماهی تابه کلفت،قالب 23*23،دماسنج

1-قالب رو چرب کنید و نشاسته ذرت بپاشید تا مارشمالو به تابه نچسبه

2-مواد شربت رو داخل ماهی تابه بریزید و روی حرارت بگذارید تا شربت به دمای 120 درجه برسه

3-پودر ژلاتین رو روی آب بپاشید و با چنگال هم بزنید و کنار بگذارید تا ژلاتین به آب ترکیب شه و به حالت جامد در بیاد

4-سفیده تخم مرغ رو به همراه پودر تارتار بزنید تا خوب فرم بگیره و از ظرف نریزه
سپس شکر رو اضافه کنید و خوب با همزن بزنید تا زمانی که مخلوط سفت ،سفید و براق شه

5-زمانی که شربت به دمای 120 درجه رسید اون رو از روی حرارت بردارید و روی ژلاتین بریزید(امکان داره مواد روی دستتون بپره،خیلی مراقب باشید که نسوزید)با همزن خوب به هم بزنید تا ژلاتین در مواد حل شه

6-حالا مخلوط حاصل رو به آهستگی به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و با سرعت کند همزن هم بزنید،سپس با سرعت تند هم بزنید تا زمانی که مخلوط سرد شه و شروع به فرم گرفتن کنه(حدود 5 دقیقه)
در این مرحله میتونید وانیل،اسانس و رنگ مورد نظرتون رو به ترکیب اضافه کنید (مخلوط نباید خیلی سرد بشه)
[عکس: 20131230142718_image-55.jpg]

7-مواد رو داخل قالب بریزید و اجازه بدید چند ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه
هنگامی که فرم گرفت میتونید مارشمالو رو برش بدید و از قالب جدا کنید،اگر کمی چسبنده بود میتونید روی مارشمالو مقداری پودر نشاسته ذرت بپاشید

[عکس: 20131230142759_image-65.jpg]

[عکس: 20131230143400_image-11.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
30-12-2013, 02:37 PM,
یافتن نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: روش تهیه مارشمالو خانگی
(12-01-2014, 06:18 PM)Honeybal نوشته: سلام این مارشمالوها تو چه چیزایی
استفاده میشن؟

مارشمالو همون پف پفی هایی هست که بیرون توی سوگرها بامارک ایرانی شیبا بیشتر دیده میشه
هم بعنوان تنقلات مصرف میشه
هم در تهیه خمیر مارشمالو فوندانت برای روکش کیک و کاپ کیک
هم میتونین توی فنجون قهوه یا هات چاکلتتون بریزین تا ذوب بشه و حالت کفی بهش بده
یا روی آتیش کمی ذوبش کنین و بعنوان تنقلات میل کنین
12-01-2014, 06:29 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روش تهیه شکلات چیپسی خانگی Galaxy 0 125 04-07-2017, 05:45 PM
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر چای تی خانگی (Chai Tea Mix) Galaxy 0 497 04-01-2017, 10:53 AM
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر کیک خانگی Galaxy 7 10,160 02-05-2016, 02:59 PM
آخرین ارسال: Galaxy
  روش تهیه پودر براونی خانگی Galaxy 4 1,969 23-09-2015, 06:19 PM
آخرین ارسال: Galaxy
  طرز تهیه پودر پاپریکا خانگی ساینا70 0 1,176 07-06-2015, 11:33 PM
آخرین ارسال: ساینا70
  روش تهیه پودر سیر خانگی مهرناز مامانی 6 15,703 07-05-2015, 06:51 PM
آخرین ارسال: yzfatemeh
  روش تهیه مایه کاپوچینوی خانگی Galaxy 0 780 04-05-2015, 11:43 AM
آخرین ارسال: Galaxy
  طرز تهیه شیر بادام خانگی Galaxy 1 2,930 08-12-2014, 06:22 PM
آخرین ارسال: فرازیان


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد