تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش صحیح جدا کردن ژله و دسرهای ژلاتینه از قالب
#1
در اکثر تاپیکهای ژله این سوال بارها مطرح شده که چطور ژله رو از ظرف جدا میکنین؟
این تاپیک رو ایجاد کردم با مشکل کاربرای گلمون با مطالعه این تاپیک حل بشه و سوالشون رو در تاپیکهای مختلف تکرار نکنن

روش های زیادی برای اینکه بتونین راحت ژله رو توی ظرف برگردونین وجود داره
اولین روش اینه که میتونین کف قالبتون رو با اسپری روغن یا با یه قلموی روغنی چرب کنین

روش بعدی اینه که توی قالبتون کمی آب بریزین و بگردونین و بعد خالیش کنین و قالب خیس رو یک ربع توی فریزر قرار بدین و بعد ازش استفاده کنین

اما هنگام برگردوندن قالب، اول از همه ظرفی که میخواین ژله رو توش برگردونین نمدار کنین تا اگه ژله درست وسط قرار نگرفت بتونین جابجاش کنین و نچسبه به ظرف

با نوک چاقو اطراف ژله رو از قالب جدا کنین

قالب رو توی سینک یا ظرف پر از آب گرم فرو ببرین و دقت کنین آب داخل ژله نره
حدود 5 تا 10 ثانیه بسته به گرمای آبتون داره نگه دارین

میتونین برای گرم کردن قالب از سشوار هم استفاده کنین یا اینکه یه حوله داغ دور قالب بپیچین

ظرف رو روی قالب قرار بدین و با سرته کردن قالب، ژله رو توی ظرف برگردونین

برای اینکه ژله سفت تری داشته باشین و نتیجه کار شیک تر بشه میتونین نصف پیمانه از میزان آبی که اول قاطی پودر ژله کردین کم کنین

[عکس: 20140127143314_4.jpg]


مطلب اختصاصی خانوم گل
کپی برداری ممنوع
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
با اجازه galaxy عزیز من هم یک مورد رو گوشزد کنم برای برگردوندن ژله:
موردی که بعضی ها توجه نمیکنن اینه که وقتی پودر ژله رو تو آب داغ حل میکنیم باید با حوصله هم بزنیم تا کاملا مایع شفافی بدست بیاریم و فقط به حل شدن سطحی پودر ژله بسنده نکنیم. اگه پودر ژله کاملا تو آب داغ حل نشه طوری که مایعمون کاملا شفاف بشه، بعد از تو یخچال گذاشتن کمی رسوبات داره که باعث میشه ژله ته ظرفمون بچسبه و حتی با رعایت تمام نکات بالا هم به درستی جدا نشه. من معمولا یک بسته پودر ژله رو با یک لیوان آب با دمای جوش مخلوط میکنم و بین 5 تا 10 دقیقه هم میزنم و و بعدش یک لیوان آب سرد رو اضافه میکنم و با اینکه معمولا ژله هامو تو ظرف پیرکس درست میکنم، راحت از ظرف جدا میشه.
البته اینکه تو ظرف آب بگردونیم و 15 دقیقه تو فریزر بذاریم و بعد مایع ژله رو توش بریزیم خیلی خیلی موثره ولی چرب کردن ته ظرف ژله روتوصیه نمیکنم چون روغنها به سطح ژله میان و شفافیتشو میگیرن. به جز روغن بقیه موراد بالا رو صددرصد تایید میکنم. با رعایت درست این موراد امکان نداره ژله به قالب بچسبه.(1782)Flowerysmile
[عکس: 20141125144421_14.jpg]
پاسخ }
#3
دوستای خوبم من تجربه زیادی تو خونه داری و این مسائل ندارم اما من همیشه از قالب استفاده میکنم و واسه جدا شدن بعد از اینکه تو ظرف برش گردونندم پشت و دور تا دورش رو سشوار میگیرم خیلی راحت جدا میشه ...Dunnof
پاسخ }
#4
اگه قالب پلاستیکی باشه با سشوار خیلی راحت در میاد
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
با اجازتون منم در ادامه حرفای سما جون می خوام بگم من روشم رو برای جرم نگرفتن ژله و در نتیجه راحتتر جداشدن و شفافیت بیشتر ژلم اینطوری انجام می دم که:
آب جوش و ژله رو تو کاسه استیل میریزم و روی بخار کتری آب جوش می زارم و حسابی هم میزنم تا کاملا حل بشه اینوطری خیلی سریع پیش میره.
20
[عکس: 20150929085228_1.jpg]
پاسخ }
#6
1 سلام به همه خانم های گل در تآیید حرفای عزیزان بهترین ظرف 0ظرف یه بار مصرف که قبلش کمی چرب شده باشه وبرا جدا کردن نیازی به گرم کردن نداره من همیشه همین طور درست میکنم خیلی راحت جدا میشه16
[عکس: qw3kqm3ffpru.jpg]
پاسخ }
#7
سلام من هر کاری میکنم باز نمیتونم ژله رو از ظرف در بیارم نمیدونم مشکلم کجاست
پاسخ }
#8
(۰۶-۰۳-۱۳۹۵, ۰۷:۳۸ ب.ظ)a.mosavi نوشته:  سلام من هر کاری میکنم باز نمیتونم ژله رو از ظرف در بیارم نمیدونم مشکلم کجاست

عزیزم اگه ته ژله تون به ظرف میچسبه و جدا نمیشه علتش اینه که ژلاتین خوب تو آب حا نشده و ته نمشین میشه و میچسبه به ظرف و کنده نمیشه
باید حتما ژلاتین رو با آب مخلوط کنین و روی حرارت کتری قرار بدید و به روش بن ماری خوب حلش کنین تا مایع شفاف بشه
کف ظرفتون رو هم با قلمو کمی چرب کنین دیگه مسلما نباید مشکلی پیش بیاد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
(۰۶-۰۳-۱۳۹۵, ۰۷:۵۱ ب.ظ)Galaxy نوشته:  
(۰۶-۰۳-۱۳۹۵, ۰۷:۳۸ ب.ظ)a.mosavi نوشته:  سلام من هر کاری میکنم باز نمیتونم ژله رو از ظرف در بیارم نمیدونم مشکلم کجاست

عزیزم اگه ته ژله تون به ظرف میچسبه و جدا نمیشه علتش اینه که ژلاتین خوب تو آب حا نشده و ته نمشین میشه و میچسبه به ظرف و کنده نمیشه
باید حتما ژلاتین رو با آب مخلوط کنین و روی حرارت کتری قرار بدید و به روش بن ماری خوب حلش کنین تا مایع شفاف بشه
کف ظرفتون رو هم با قلمو کمی چرب کنین دیگه مسلما نباید مشکلی پیش بیاد

مرسی از راهنماییت عزیزم
پاسخ }
#10
(۰۱-۰۶-۱۳۹۵, ۰۷:۳۳ ب.ظ)a.mosavi نوشته:  
(۰۶-۰۳-۱۳۹۵, ۰۷:۵۱ ب.ظ)Galaxy نوشته:  
(۰۶-۰۳-۱۳۹۵, ۰۷:۳۸ ب.ظ)a.mosavi نوشته:  سلام من هر کاری میکنم باز نمیتونم ژله رو از ظرف در بیارم نمیدونم مشکلم کجاست

عزیزم اگه ته ژله تون به ظرف میچسبه و جدا نمیشه علتش اینه که ژلاتین خوب تو آب حا نشده و ته نمشین میشه و میچسبه به ظرف و کنده نمیشه
باید حتما ژلاتین رو با آب مخلوط کنین و روی حرارت کتری قرار بدید و به روش بن ماری خوب حلش کنین تا مایع شفاف بشه
کف ظرفتون رو هم با قلمو کمی چرب کنین دیگه مسلما نباید مشکلی پیش بیاد

مرسی از راهنماییت عزیزم

قبل اینکه زله را تو ظرف بریزی ظرفتو خیس کن چند دقیقه بگذار تو فریزر بعدش موقع برگرداندن اول دور ظرفو با چاقو جدا کن

تو اب جوش اگر می گذاری چند ثانیه کافیه وقتی طرف تو دستت هست حس می کنی قشنگ که ژله خودشو ول کرده و تمام زیاد نگداری وگرنه ژله اب میشه اگرم خواستی با سشوار برگردانی ظرفتو برمی گردانی تو بشقاب یا دیسی که می خواهی سرو کنی پشت قالبو از وسط به شکل مارپیچ و دورانی گرم می کنی حواست اشه با سشوار یک طرفو زیاد گدم نکنی یک ور کمتر یکسان باشه راحت برمی گرده

اگر تو اب ولرم گذاشتی ثانیه های بیشتری باید نگاه داری چرب هم وست داشتی بکن اما سبب نمیشه کامل نچسبه

بن ماری حل کردن خوبه مزیتش اینه که ژلاتین کامل حل میشه و ژله شفاف میشه

امیدوارم که به دردت بخوره
کاش خدا نشانه ای بدهد که دیگر نا امید نشوم نشانه ای به سوی امید واری 25
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  کلکسیون عكس ها وايده های ژله و دسرهای ژلاتینه هستي 34070 24 228,535 ۲۹-۰۵-۱۳۹۵, ۰۷:۰۷ ق.ظ
آخرین ارسال: mayok