تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی،باقالی،قارچ،لوبیا سبز و بامیه (بلانچ کردن)
#1
برای فریز کردن یه سری سبزیجات مثل نخود فرنگی،لوبیا سبز،باقالی،برگ اسفناج،کلم بروکلی و بروکسل و ... بهتره از بلانشه یا بلانچ کردن استفاده کنین تا هم رنگ سبزشون حفظ بشه هم عامل فساد و از بین رفتن رنگ و طعمشون تا حد زیادی ازشون گرفته بشه

برای این کار در یک ظرف بزرگ آب رو جوش بیارین و نمک اضافه کنین
نخود فرنگی رو بعد از جدا کردن از غلاف و باقالی رو بعد از جدا کردت از غلاف و گرفتن پوست دوم و شستشو در آب  جوش قرار بدید
اجازه بدید آب دوباره بجوش بیاد و بسته به ماده غذایی که بلانچش میکنین بین یک تا 3 دقیقه بعد از جوش اومدن مجدد آب بلافاصله آبکش کنین و درجا در ظرف بزرگی از آب و یخ بریزین و بذارین خنک بشه و بعد آبکش و فریز کنین
بهتره از کیسه های زیپ لاک دار استفاده کنین و از یک لایه مواد در کیسه استفاده کنین تا روی هم انباشته نشن و نچسبن

اینم نخود و باقالی من
من بطری آبو از قبل گذاشتم تو فریزر تگری شد واسه همین یخ کمتری ریختم و لی شما اگه از آب سرد معمولی استفاده میکنین یخ بیشتری استفاده کنین
بذارین خوب نخودا خنک بشن تا پوستشون چروک نخوره


[عکس: 20150517131733_20150516_012750.jpg]

[عکس: 20150517133355_20150516_013321.jpg]

[عکس: 20150517133537_20150516_015303.jpg]

[عکس: 20150517133552_20150516_020035.jpg]

[عکس: 20150517133611_20150516_021621.jpg]

پ.ن : زودتر برای خرید و فریز کردن نخود و باقالی اقدام کنین
باقالی و نخودهایی که زرد میشن زیادی پیر و بی کیفیت هستن و بهتره تا سبز و جوان هستن تهیه و فریز بشن
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
همون روش بالا رو برای نگهداری قارچ در فریزر انجام بدید تا قارچهای سفید و سالمی داشته باشین

[عکس: 20160502113642_C360_2016-01-08-12-14-37-583.jpg]

[عکس: 20160502113715_C360_2016-01-08-12-16-12-066.jpg]

[عکس: 20160502113804_C360_2016-01-08-12-22-27-062.jpg]

[عکس: 20160502113816_C360_2016-01-08-12-26-44-489.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
گیسو جون ممنونم بخاطر پست های مفید وکاربردیت27
مادرشوهرم کلی باقالی بهم داد اوردم منم بااین روش فریزش کردم الان کمترنگران زودخراب شدنشم10
[عکس: 20150525124139_.jpg]
پاسخ }
#4
اینم نخودای من به روش گیسو جونم272727

[عکس: 20150526151615_IMG_7163.jpg]

[عکس: 20150526151622_IMG_7164.jpg]
[عکس: 20160413164628__DSC0183.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۱۶-۰۳-۱۳۹۴, ۰۶:۱۵ ق.ظ)hani-armin نوشته:  سلام گیسو جون
من فراموش کردم نمک بریزم و فریز کردم .خراب میشه؟

نه عزیزم خراب نمیشه
نمک طعم بهتری بهش میده
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
باقالی فریز کردین یا نه؟ نذارین زمان بگذره
باقالی های سفت و زرد و پیر خاصیت ندارن

[عکس: 20160502113931_CYMERA_20160501_142616.jpg]

[عکس: 20160502114018_CYMERA_20160501_142641.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#7
دوستای عزیز بزارید آب نخود و باقالیتون حسابی بره و خشک بشه بعد فریز کنید وگرنه له و خرد میشن با تشکر از گیسوجون
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فوت وفن دم کردن چای mamanbahar 16 7,633 ۰۲-۱۲-۱۳۹۵, ۰۲:۱۵ ب.ظ
آخرین ارسال: مرضی سادات
  فوت و فن دم کردن قهوه فانتین 15 10,026 ۱۶-۰۹-۱۳۹۴, ۱۱:۵۶ ب.ظ
آخرین ارسال: golnaz1393
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 2,005 ۱۰-۰۵-۱۳۹۴, ۰۲:۰۹ ب.ظ
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,652 ۲۳-۰۳-۱۳۹۴, ۱۲:۰۶ ب.ظ
آخرین ارسال: z.arghavani
  بهترین روش دم کردن زعفران؟؟ biiib 17 39,420 ۱۶-۰۳-۱۳۹۴, ۱۱:۲۱ ق.ظ
آخرین ارسال: ترنم 63
  طریقه پاک ،فیله کردن و پخت ماهی leili 4 1,520 ۲۳-۰۴-۱۳۹۳, ۰۷:۲۸ ب.ظ
آخرین ارسال: Galaxy
  آموزش تصویری خرد کردن مرغ (روش تکه کردن مرغ درسته) leili 4 4,176 ۰۴-۱۲-۱۳۹۲, ۰۹:۳۷ ب.ظ
آخرین ارسال: elipari
  نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی sima 0 901 ۰۳-۰۸-۱۳۹۱, ۱۰:۵۱ ق.ظ
آخرین ارسال: sima