خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی ، باقالی و قارچ (بلانچ کردن)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,422
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 24027


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی ، باقالی و قارچ (بلانچ کردن)
برای فریز کردن یه سری سبزیجات مثل نخود فرنگی،لوبیا سبز،باقالی،برگ اسفناج،کلم بروکلی و بروکسل و ... بهتره از بلانشه یا بلانچ کردن استفاده کنین تا هم رنگ سبزشون حفظ بشه هم عامل فساد و از بین رفتن رنگ و طعمشون تا حد زیادی ازشون گرفته بشه

برای این کار در یک ظرف بزرگ آب رو جوش بیارین و نمک اضافه کنین
نخود فرنگی رو بعد از جدا کردن از غلاف و باقالی رو بعد از جدا کردت از غلاف و گرفتن پوست دوم و شستشو در آب جوش قرار بدید
اجازه بدید آب دوباره بجوش بیاد و بسته به ماده غذایی که بلانچش میکنین بین یک تا 3 دقیقه بعد از جوش اومدن مجدد آب بلافاصله آبکش کنین و درجا در ظرف بزرگی از آب و یخ بریزین و بذارین خنک بشه و بعد آبکش و فریز کنین
بهتره از کیسه های زیپ لاک دار استفاده کنین و از یک لایه مواد در کیسه استفاده کنین تا روی هم انباشته نشن و نچسبن

اینم نخود و باقالی من
من بطری آبو از قبل گذاشتم تو فریزر تگری شد واسه همین یخ کمتری ریختم و لی شما اگه از آب سرد معمولی استفاده میکنین یخ بیشتری استفاده کنین
بذارین خوب نخودا خنک بشن تا پوستشون چروک نخوره


[تصویر:  20150517131733_20150516_012750.jpg]

[تصویر:  20150517133355_20150516_013321.jpg]

[تصویر:  20150517133537_20150516_015303.jpg]

[تصویر:  20150517133552_20150516_020035.jpg]

[تصویر:  20150517133611_20150516_021621.jpg]

پ.ن : زودتر برای خرید و فریز کردن نخود و باقالی اقدام کنین
باقالی و نخودهایی که زرد میشن زیادی پیر و بی کیفیت هستن و بهتره تا سبز و جوان هستن تهیه و فریز بشن
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۷-۲-۱۳۹۴, ۱۲:۳۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
28 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
نیلو فر 3, ساینا70, بهار_ح58, خودمن, مریم خانومی 1, دختر شهریور و شهریور, ایران دخت, negare, نم نم بارون, monamona, نسرین کوچولو, نوید6, 1368Sheri, معصومه خانومی, mozhgan57, m@r@li, hekmati009, maryam_1, ava3, mah taab, گلسان, مهرناز مامانی, nazgitta, z.arghavani, Atefe joon, غزال 54, مامي اروين, elahe.r
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,422
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 24027


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: روش صحیح فریز کردن قارچ (بلانچ کردن)
همون روش بالا رو برای نگهداری قارچ در فریزر انجام بدید تا قارچهای سفید و سالمی داشته باشین

[تصویر:  20160502113642_C360_2016-01-08-12-14-37-583.jpg]

[تصویر:  20160502113715_C360_2016-01-08-12-16-12-066.jpg]

[تصویر:  20160502113804_C360_2016-01-08-12-22-27-062.jpg]

[تصویر:  20160502113816_C360_2016-01-08-12-26-44-489.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۸-۲-۱۳۹۴, ۱۲:۵۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مریم خانومی 1, راضیه56, mozhgan57, hekmati009, 1368Sheri, مهرناز مامانی, نم نم بارون, Atefe joon, nazgitta, saieh, یکتا20
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
314
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 3862


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی و باقالی (بلانچ کردن)
گیسو جون ممنونم بخاطر پست های مفید وکاربردیت27
مادرشوهرم کلی باقالی بهم داد اوردم منم بااین روش فریزش کردم الان کمترنگران زودخراب شدنشم10
[تصویر:  20150525124139_.jpg]
۴-۳-۱۳۹۴, ۱۱:۴۸ صبح
یافتن سپاس نقل قول
12 کاربر از نم نم بارون به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mohammad reza, Galaxy, nazgitta, monamona, mozhgan57, 1368Sheri, ساینا70, negare, vidia, z.arghavani, مامي اروين, Atefe joon
مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,178
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۲
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 6438


محل سکونت : فومن
ارسال: #4
RE: روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی و باقالی (بلانچ کردن)
اینم نخودای من به روش گیسو جونم272727

[تصویر:  20150526151615_IMG_7163.jpg]

[تصویر:  20150526151622_IMG_7164.jpg]
امضای mozhgan57
[تصویر:  20160413164628__DSC0183.jpg]
۵-۳-۱۳۹۴, ۰۲:۲۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
11 کاربر از mozhgan57 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, ساینا70, نم نم بارون, nazgitta, negare, vidia, z.arghavani, Atefe joon, Galaxy, مامي اروين, یکتا20
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,422
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 24027


محل سکونت : Persia
ارسال: #5
RE: روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی و باقالی (بلانچ کردن)
(۱۶-۳-۱۳۹۴ ۰۶:۱۵ صبح)hani-armin نوشته شده توسط:  سلام گیسو جون
من فراموش کردم نمک بریزم و فریز کردم .خراب میشه؟

نه عزیزم خراب نمیشه
نمک طعم بهتری بهش میده
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۶-۳-۱۳۹۴, ۱۰:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ریحون گلی$, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,422
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 24027


محل سکونت : Persia
ارسال: #6
RE: روش صحیح فریز کردن نخود فرنگی ، باقالی و قارچ (بلانچ کردن)
باقالی فریز کردین یا نه؟ نذارین زمان بگذره
باقالی های سفت و زرد و پیر خاصیت ندارن

[تصویر:  20160502113931_CYMERA_20160501_142616.jpg]

[تصویر:  20160502114018_CYMERA_20160501_142641.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۲-۱۳۹۵, ۱۰:۴۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ریحون گلی$, asalkhanom, مهرناز مامانی, نم نم بارون, elahe.r, nazgitta, رويا صادقي


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  فوت وفن دم کردن چای mamanbahar 16 7,348 ۲-۱۲-۱۳۹۵ ۰۲:۱۵ عصر
آخرین ارسال: مرضی سادات
  فوت و فن دم کردن قهوه فانتین 15 8,664 ۱۶-۹-۱۳۹۴ ۱۱:۵۶ عصر
آخرین ارسال: golnaz1393
  نکاتی در مورد سرخ کردن بادمجون sima 10 1,898 ۱۰-۵-۱۳۹۴ ۰۲:۰۹ عصر
آخرین ارسال: nargol93
  نکاتی در مورد فریز کردن و مصرف مواد غذایی فریزری sima 5 1,571 ۲۳-۳-۱۳۹۴ ۱۲:۰۶ عصر
آخرین ارسال: z.arghavani
  بهترین روش دم کردن زعفران؟؟ biiib 17 35,818 ۱۶-۳-۱۳۹۴ ۱۱:۲۱ صبح
آخرین ارسال: ترنم 63
  طریقه پاک ،فیله کردن و پخت ماهی leili 4 1,469 ۲۳-۴-۱۳۹۳ ۰۷:۲۸ عصر
آخرین ارسال: Galaxy
  آموزش تصویری خرد کردن مرغ (روش تکه کردن مرغ درسته) leili 4 3,999 ۴-۱۲-۱۳۹۲ ۰۹:۳۷ عصر
آخرین ارسال: elipari
  نکاتی در مورد پیمانه کردن مواد غذایی sima 0 873 ۳-۸-۱۳۹۱ ۱۰:۵۱ صبح
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد