تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 4 رای - 3.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روش طبخ ماهي شير
#1
سلام ببخشيد من يه سوال دارم از دوستان
من ميخوام ماهي شير يخ زده رو سرخ كنم چه بايد بكنم
ميشه كامل توضيح بدين
آخه چند باري ماهي رو از صبح گذاشتم بيرون تا يخش باز بشه بعد شستم و روي پارچه نخي گذاشتم تا كاملاخشك بشه ادويه دارچين و زعفرون و نمك زدم و پياز حلقه شده ريختم روش و گذاشتم تا ظهر بمونه بعد هم سرخ كردم توي تابه رژيمي و با روغن
اما قسمت روي ماهي مثل تسمه شده بود به شدت سفت ولي وسطش بازم قابل خوردن بود
راستي پوستش هم كاملا گرفته بود.
ميشه منو راهنمايي كنيد چي كار كنم تا اينقدر سفت نشه درضمن ما ماهي سرخ شده ميخوريم و معمولا آبپز اصلا نميخوريم.
پيشاپيش ممنون از راهنمايي هاتون
پاسخ }
#2
عزیزم من ماهی شیر رو به این روش درست میکنم خیلی خوشمزه میشه یکبار امتحان کن - پشیمون نمیشی
ماهی رو از فریزر در میاری و میاری کاملا یخش آب بشه بعد پیاز رو خلالی کرده در لابه لای ماهی رو و زیر ماهی میریزیم بعد زردچوبه روش میباشیم و بعد سرکه یا آبلیمو روی ماهی می ریزی و بعد در ظرف دربسته در یخچال به مدت 4 الی 5 ساعت میگذاری .
بعد ماهی را از مواد درآورده در سبد میگذاری تا سرکه یا آبلیمو اضافی خارج شود
در بشقابی 4-5 قاشق غذاخوری بسته به مقدار ماهی دارد .
آرد را در بشقاب ریخته + نمک + مقداری زردچوبه . این مواد را خوب باهم مخلوط میکنیم و ماهی ها را یکی یکی در این موارد کاملا می غلطانیم و در آخر در روغن داغ شده زیاد با حرارت کم کاملاً سرخ میکنیم
عالی میشه
من میبافم و تو میبافی
من برای تو کلاه میبافم تا سرت گرم شود
تو برای من دروغ میبافی تا دلم گرم شود
پاسخ }
#3
من ماهی رو که یخش کامل باز شد رو پاک می کنم بعد به تکه های تقریبا 8*8 تقسیم می کنم
اگه ماهی بزرگ باشه اونو سه تیکه می کنم که تکه پایین و بالایی بدون استخوان و تیکه وسط با استخوان میشه (ستون مهره)
و اگه هم کوچیک باشه دو تیکه، یکی با استخوان و یکی بدون استخوان
بعد روی ماهی ها نمک می پاشم و میزارم بمونه تا مزه دار شه
بعد از نیم ساعت ماهی رو می شورم تا نمک اضافی اون گرفته شه
مقداری آرد رو با ادویه ( یا زردچوبه+ فلفل سیاه) مخلوط میکنم (همون ادویه بهتره)
دو طرف ماهی رو در آرد و ادویه می غلتانم و در روغن داغ سرخ می کنم
مقداری پیاز رو هم خلالی خرد می کنم و سرخ می کنم و قبل از اینکه کامل سرخ بشه یه کم کشمش رو می شورم و بهش اضافه می کنم کمی تفتش میدم و بعد نمک و فلفل و زردجوبه و پودر لیمو عمانی بهش اضافه می کنم
شعله رو خیلی کم می کنم و ماهی ها رو روی پیاز میچینم تا کمی مزه پیاز رو به خودش بگیره (باید خیلی مواظب باشید چون ادویه توی پیاز وجود داره ممکنه بسوزه)
بعد از 5 یا 10 دقیقه ماهی آماده است
خیــــــــلی وقت است که “بی تابم”
دلم تــــــــاب میخواهد....
و یک هـــــل محکم
که دلم هـــــری بریزد پایین
هــــرچه در خودش تلنبار کرده
پاسخ }
#4
(۱۷-۰۴-۱۳۹۲, ۰۷:۰۶ ب.ظ)NAHID.V نوشته:  بچه ها من میخوام ماهی رو تو آلومنیوم بپیچم و بزارم تو فر.اونوخ سرخ میشه زیر و روش یا فقط مثه بخار پز میشه؟ماهی کوچیکه بزرگ نیس.چطوری باید تو فر بپزم اگه تو فویل نزارم؟
ببخشید جای دیگه برا سوالم پیدا نکردمHanghead

تو فر ماهیت میپزه ولی برشته نمیشه
اگه میخوای برشته بشه کمی کف ظرف چرب کن و ماهی رو که مارینیت کردی بذار روشو بذار تو فر تا هم بپزه هم زیرش برشته بشه بعد گریل رو روشن کن تا روشم برشته بشه
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۱۷-۰۴-۱۳۹۲, ۱۱:۱۴ ب.ظ)مامان الی نوشته:  منم یه سوال داشتم

ماهی شیر با بچه شیر فرق داره؟ Dunnof

من بچه شیر خریدم و پختم که بینهایت بدمزه بود و بوی خیلی بدی داشت
Dash2 crying (2496)(2496)oof oof

بله عزيزم ماهي شير بزرگ خيلي خوشمزه است و گوشت زياد و سفت و سفيدي داره و قيمتش هم ببيشتره ولي بچه شير گوشتش كم و طعم خيلي خوبي نداره و مقدارگوشتش كم و نازكتره hih

(۲۳-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۵۳ ق.ظ)مامان نانی نوشته:  عزیزم من ماهی شیر رو به این روش درست میکنم خیلی خوشمزه میشه یکبار امتحان کن - پشیمون نمیشی
ماهی رو از فریزر در میاری و میاری کاملا یخش آب بشه بعد پیاز رو خلالی کرده در لابه لای ماهی رو و زیر ماهی میریزیم بعد زردچوبه روش میباشیم و بعد سرکه یا آبلیمو روی ماهی می ریزی و بعد در ظرف دربسته در یخچال به مدت 4 الی 5 ساعت میگذاری .
بعد ماهی را از مواد درآورده در سبد میگذاری تا سرکه یا آبلیمو اضافی خارج شود
در بشقابی 4-5 قاشق غذاخوری بسته به مقدار ماهی دارد .
آرد را در بشقاب ریخته + نمک + مقداری زردچوبه . این مواد را خوب باهم مخلوط میکنیم و ماهی ها را یکی یکی در این موارد کاملا می غلطانیم و در آخر در روغن داغ شده زیاد با حرارت کم کاملاً سرخ میکنیم
عالی میشه

روش پخت ماهي شير به سبك ما چابهاري ها البته يكي از روش ها كه هم سالم تره هم طعم عاليي داره اينه اول ماهي شير رو بصورت مربعهاي 6 سانتي خرد مي كنم البته ريز و درشتيش سليقه ايه Hangheadاگه دوست داشتين ماهي رو يه تفتي ميدين ميزارين كنار بعد تو ظرفي كمي روغن مي ريزيم بعد سير حدود 8-7 حبه خرد شده رو اضافه مي كنيم با زردچوبه تفتي ميديم و يك ليوان آب اضافه ميكنيم بعد ماهي رو داخل ظرف مي ريزيم بايد آبش طوري باشه كه ماهي ها رو بپوشونه Dreamyeyesfنمك و فلفل رو هم مي ريزيم حدود 15 دقيقه ميذاريم بپزه بعد نصف استكان آبليمو رو اضافه مي كنيم و شعله گاز رو كم مي كنيم ميذاريم تا آبش خيلي كم حدود 1/4 استكان بشه اگه زياد همش نزنيد گوشت ماهي له نميشه البته شير ماهي گوشتش مثل بقيه ماهيها زود له نميشه هم ماهيتون خوش طعم شده هم اون آبي كه ته ظرف هست ميتونيد سرو كنيد و با برنج ميل كنيد Flowerysmile
پاسخ }
#6
سلام خانوما من جایی رو پیدا نکردم سوالمو بپرسمHanghead دیگه گفتم چون مربوط به این تاپیکه همینجا بپرسمش
من تا حالا ماهی شیر ندرستیدم واسه همین یه سوال داشتم,پوست ماهی رو باید بگیرم یا نه؟گوشتشم خیلی نرمه دست میزنم از هم باز میشه؛برای شمام اینطوری بوده؟
[عکس: 20140918152906_siEqIo_480-Copy.jpg]
پاسخ }