تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روغن محلی
#1
اگه مثل من از یه آشنا بهتون کره رسید که دلتون نشد بخورینش میتونین باهاش روغن درست کنین.
برا نیمرو و اینکه رو برنج بدی خوشمزس.البته اگه با بوی تندش مشکلی نداشته باشین.
کره رو میذارین تا آب بشه و بجوشه، توی کره یه سری املاح و دوغ هم هست که با جوشیدن تبدیل به کشک میشه و میاد رو سطحش
[عکس: 20141229130338_DSC_0376.JPG]
توی این مرحله باید از صافی رد بشه من از یه پارچه سفید تمیز استفاده میکنم
[عکس: 20141229130427_DSC_0377.JPG]
دوباره میزاریم بجوشه بعد بهش یه نصف قاشق آرد یایه قاشق بلغور گندم ریز میریزین که آب توی روغن رو به خودش جذب میکنه و خراب نشه
[عکس: 20141229130656_DSC_0379.JPG]
[عکس: 20141229130739_DSC_0380.JPG]
بزارید یه 7-8 دیقه ایی بجوشه بعد شعله رو خاموش میکنیم و فرصت میدیم تا آرد کاملا ته نشین بشه البته من زیاد آرد ریختم
[عکس: 20141229130931_DSC_0381.JPG]
بعد با یه قاشق گود روغن زلالشو وردارین و بریزین تو ظرف و مابقی رو از صافی رد کنید
اگه از بلغور گندم استفاده کردین میتونین یه کم بهش نمک بزنید و به عنوان یه صبحانه محلی ازش استفاده کنید
[عکس: 20141229131224_DSC_0386.JPG]
نوش جان

بابت کیفیت پایین عکس ها پوزش
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }