تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت با رویه ی شکلات و قهوه
#1
[عکس: 20121102145252_6.jpg]

مواد تشکیل دهنده کیک رولت:
6 عدد تخم مرغ
6 قاشق غذاخوری شکر
5 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کاکائو
2 قاشق غذاخوری روغن

مواد میانی:
170 گرم پنیر خامه ای
3/4 فنجان شکر
100 گرم شکلات شیری

مواد تزئین رویی:
100 گرم شکلات سفید
1 قاشق چایخوری پودر قهوه فوری
1-2 قاشق چایخوری آب


طرز تهیه کیک رولت:
فر را با دمای 180 درجه گرم کنید.
سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و سفیده را با همزن بزنید تا پُف کند سپس شکر را کم کم اضافه نمائید.
در ظرفی جداگانه زرده و آرد و کاکائو و روغن را با هم مخلوط کنید و به سفیده تخم مرغ اضافه نمائید.قالب مخصوص رولت (مستطیلی) را چرب کرده و کاغذ روغنی بیاندازید.سپس مدت 20 دقیقه درون فر قرار دهید.پس از پخت یک دستمال تمیز (حوله ای)برداشته و سطح آنرا آردپاشی کنید و رولت را برعکس روی آن قرار دهید تا خنک شود.سپس آرام و با دقت کاغذ را از رولت جدا کنید.


طرز تهیه کرم میانی:
پنیر خامه ای و شکر را با هم خوب مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکلات شیری را ذوب کرده و با پنیر خامه مخلوط کنید و اجازه دهید کمی خنک شود.
کرم تهیه شده را روی سطح رولت بمالید و رولت را رول کنید.
شکلات سفید را همراه پودر قهوه فوری حل شده با آب مخلوط کنید و سطح رولت را با شکلات و قهوه بپوشانید و درون یخچال قرار دهید.


[عکس: 20121102145159_5.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد.
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رولت شکلات و تمشک elipari 0 820 ۰۷-۰۲-۱۳۹۳, ۰۹:۰۰ ق.ظ
آخرین ارسال: elipari