خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت تیرامیسو

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
رولت تیرامیسو
[تصویر:  20141117134406_Roll-Cake.jpg]

مواد لازم:
برای کیک:

1/2 پیمانه آرد
5 عدد تخم مرغ همدما با محیط(زرده و سفیده جدا)
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
1/2 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذا خوری شکر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری کرم تارتار
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده و سرد
2 قاشق غذا خوری پودر شکر

برای شربت:
1/2 پیمانه اسپرسو دم شده یا نسکافه
2 قاشق غذا خوری شکر

برای فیلینگ:
240 گرم پنیر ماسکارپونه
شکر 1/4 پیمانه
1/4 قاشق چای خوری دارچین
1 پیمانه خامه فرم گرفته


روش تهیه:
فر رو با دمای 170 درجه روشن کنین
کف سینی رولت رو چرب کنین و بعد کاغذ روغنی بندازین و کاغذ رو هم چرب کنین و کمی آرد بپاشین و آرد اضافی رو بتکونین و بذارین کنار

در کاسه بزرگی زرده، وانیل و 1/2 پیمانه شکر رو در سرعت بالا حدود 10 دقیقه هم بزنین تا کاملا کرمی بشه
نیمی از آرد رو به مخلوط زرده اضافه کنین و به آرامی با لیسک فولد کنین و بعد بقیه آرد رو اضافه و فولد کنین
در یک کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ، نمک و کرم تارتار رو در سرعت متوسط بزنین تا قله نرم تشکیل بشه بعد 2 قاشق غذا خوری شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا قله راست ایجاد بشه
1/4 از سفیده رو به مخلوط زرده اضافه و با لیسک فقط فولد کنین و بعد به همین ترتیب ادامه بدین تا کل سفید ترکیب بشه
از هم زدم سریع و در جهت مخالف خوددار یکنین تا پف سفیده از بین نره

کره ذوب شده رو در یک کاسه کوچیک بریزین و با 1/2 پیمانه از مایه کیک مخلوط کنین تا کاملا ترکیب بشه
حالا این ترکیب رو به مواد اصلی اضافه و با لیسک هم بزنین تا یکدست بشه

مایه کیک رو در سینی بریزین و سینی رو روی سطح بکوبین تا حبابهای اضافی خارج بشن و برای 8 تا 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدین تا کیک بپزه

سینی رو از فر خارج کنین،روی سطحش پودر شکر الک کنین و یه کاغذ روغنی بندازین و یه ح.له بندازین روش
سینی رو روی سطح برگردونین و کاغذ روغنی زیر کی رو با احتیاط جدا کنین
حالا کیک رو به کمک همون حوله رول کنین و بپیچین و بذارین روی پایه فلزی تا کاملا خنک بشه

پودر اسپرسو یا نسکافه رو بهمراه شکر در آب جوش بریزین و بذارین کمی بجوشه تا 1/4 پیمانه باقی بمونه
بذارین کنار تا کاملا سرد بشه

برای فیلینگ، ماسکارپونه، شکر، دارچین رو با همزن بزنین تا کاملا سبک و پوک بشه و بعد با خامه به آرومی ترکیبش کنین

کیک رو که کاملا خنک شده باز کنین با قلمو کل سطحش رو با اسپرسوی خنک مرطوب کنین و کرم پنیری رو روش مالیده یکدست کنین
دقت کنین حدود یک سانت اطراف کیک رو خالی بگذارین چون حین رول کردن دوباره کیک،خامه پخش میشه و بیرون نزنه
کیک رو دوباره با ذقت رول کنین
روی کیک پودر کاکائو الک کنین و برش بزنین

[تصویر:  20141117134320_Tiramisu-Roll.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۳-۱۰-۱۳۹۳, ۱۲:۱۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
17 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
1368Sheri, elhaam, ساینا70, nazgitta, مریم خانومی 1, Akatora, zig.rat, گلسا90, نم نم بارون, رها نبوی, niloofar00, نسرین کوچولو, مهرناز مامانی, z.arghavani, mehrbanoo1, Atefe joon, monir11



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد