تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت تیرامیسو
#1
[عکس: 20141117134406_Roll-Cake.jpg]

مواد لازم:
برای کیک:

1/2 پیمانه آرد
5 عدد تخم مرغ همدما با محیط(زرده و سفیده جدا)
1 قاشق چای خوری عصاره وانیل خالص
1/2 پیمانه به اضافه 2 قاشق غذا خوری شکر
1/4 قاشق چای خوری نمک
1/4 قاشق چای خوری کرم تارتار
4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده و سرد
2 قاشق غذا خوری پودر شکر

برای شربت:
1/2 پیمانه اسپرسو دم شده یا نسکافه
2 قاشق غذا خوری شکر

برای فیلینگ:
240 گرم پنیر ماسکارپونه
شکر 1/4 پیمانه
1/4 قاشق چای خوری دارچین
1 پیمانه خامه فرم گرفته


روش تهیه:
فر رو با دمای 170 درجه روشن کنین
کف سینی رولت رو چرب کنین و بعد کاغذ روغنی بندازین و کاغذ رو هم چرب کنین و کمی آرد بپاشین و آرد اضافی رو بتکونین و بذارین کنار

در کاسه بزرگی زرده، وانیل و 1/2 پیمانه شکر رو در سرعت بالا حدود 10 دقیقه هم بزنین تا کاملا کرمی بشه
نیمی از آرد رو به مخلوط زرده اضافه کنین و به آرامی با لیسک فولد کنین و بعد بقیه آرد رو اضافه و فولد کنین
در یک کاسه بزرگ سفیده تخم مرغ، نمک و کرم تارتار رو در سرعت متوسط بزنین تا قله نرم تشکیل بشه بعد 2 قاشق غذا خوری شکر رو اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا قله راست ایجاد بشه
1/4 از سفیده رو به مخلوط زرده اضافه و با لیسک فقط فولد کنین و بعد به همین ترتیب ادامه بدین تا کل سفید ترکیب بشه
از هم زدم سریع و در جهت مخالف خوددار یکنین تا پف سفیده از بین نره

کره ذوب شده رو در یک کاسه کوچیک بریزین و با 1/2 پیمانه از مایه کیک مخلوط کنین تا کاملا ترکیب بشه
حالا این ترکیب رو به مواد اصلی اضافه و با لیسک هم بزنین تا یکدست بشه

مایه کیک رو در سینی بریزین و سینی رو روی سطح بکوبین تا حبابهای اضافی خارج بشن و برای 8 تا 10 دقیقه در طبقه وسط فر قرار بدین تا کیک بپزه

سینی رو از فر خارج کنین،روی سطحش پودر شکر الک کنین و یه کاغذ روغنی بندازین و یه ح.له بندازین روش
سینی رو روی سطح برگردونین و کاغذ روغنی زیر کی رو با احتیاط جدا کنین
حالا کیک رو به کمک همون حوله رول کنین و بپیچین و بذارین روی پایه فلزی تا کاملا خنک بشه

پودر اسپرسو یا نسکافه رو بهمراه شکر در آب جوش بریزین و بذارین کمی بجوشه تا 1/4 پیمانه باقی بمونه
بذارین کنار تا کاملا سرد بشه

برای فیلینگ، ماسکارپونه، شکر، دارچین رو با همزن بزنین تا کاملا سبک و پوک بشه و بعد با خامه به آرومی ترکیبش کنین

کیک رو که کاملا خنک شده باز کنین با قلمو کل سطحش رو با اسپرسوی خنک مرطوب کنین و کرم پنیری رو روش مالیده یکدست کنین
دقت کنین حدود یک سانت اطراف کیک رو خالی بگذارین چون حین رول کردن دوباره کیک،خامه پخش میشه و بیرون نزنه
کیک رو دوباره با ذقت رول کنین
روی کیک پودر کاکائو الک کنین و برش بزنین

[عکس: 20141117134320_Tiramisu-Roll.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }