تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 31 رای - 3.06 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت خامه ای
#1
مواد لازم:
تخم مرغ :هفت عدد
آرد:180 گرم یا دو پیمانه آرد منهای یک قاشق سوپخوری سرخالی
شکر :150 گرم یا سه چهارم پیمانه
آب داغ :یک سوم پیمانه ویا پنج قاشق سوپخوری
وانیل خالص :سه چهارم قاشق چایخوری
خامه :حدود ششصد تا هشتصد گرم
برای تزیین :(دل به خواه )
شکلات 50 گرم
خامه :پنجاه گرم
طرز تهیه :
فر را با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم بشه .
زرده ها را با شکر می زنیم تا کمی شکر حل بشه.و سپس آب داغ و وانیل را به آن اضافه می کنیم .و حدود هفت الی هشت دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا روشن وکشدار بشه .
سپس تیغه همزن را عوض می کنیم و سفیده را آنقدر می زنیم پوک بشه ووقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه نریزه .
[عکس: 20120624072515_1.jpg]

سفیده را به مخلوط زرده وشکر اضافه می کنیم وبا لیسک به آرامی در یک جهت به هم می زنیم تا فقط با هم مخلوط بشوند .
[عکس: 20120624072602_2.jpg]
آرد را که یه بار الک کردیم به مخلوط فوق اضافه می کنیم وباز به آرامی ودر یک جهت با لیسک به هم می زنیم .تا مواد با هم مخلوط بشوند .
سینی مورد نظر را کمی چرب می کنیم روی آن کاغذ روغنی می اندازیم ولی روی کاغذ را اصلا چرب نمی کنیم . سایز سینی من ،35 در 30 سانتیمتر بود ولی مناسب ترین سینی برای این خمیر 35 در 45 سانتیمتر هست .
خمیر رولت را در سینی می ریزیم وبا پالت آن را صاف می کنیم تا ضخامت آن در همه جاهای سینی یکنواخت بشه .
[عکس: 20120624072632_3.jpg]
سپس آن را در طبقه وسط فر در حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار می دهیم وبه مدت ده الی پانزده دقیقه می پزیم ..بهتره از دقیقه هشت به بعد آن را مرتب چک کنیم و وقتی روی رولت کاملا پخته شد وبه رنگ قهوه کم رنگ شد آنر ا از فر خارج می کنیم .(بهتره روی تمام رولت به رنگ وسط رولت من بشه )
[عکس: 20120624072655_4.jpg]
حالا یک سینی فر به اندازه سینی قبلی را روی آن بر می گردانیم و صبر می کنیم تا کاملا رولت خنک بشه .سپس یک کاغذ روغنی روی رولت می اندازیم وسینی را روی آن بر می گردانیم ..حالا کاغذ روغنی زیر رولت را به ارامی جدا می کنیم و آن را رول می کنیم و حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .
[عکس: 20120624072748_5.jpg]
خامه قنادی را حدود هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی می زنیم تا کاملا فرم بگیره
حالا خامه را با ضخامت حدود نیم تا یک سانتی متر روی نون رولت صاف می کنیم و آن را رول می کنیم .و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
[عکس: 20120624072812_6.jpg]

روی آن را یک لایه نازک خامه ،صاف می کنیم و یک ربع در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیره .
[عکس: 20120624072849_7.jpg]
برای شکلات روی آن خامه را حدود یک دقیقه در مایکروویو قرا می دهیم تا داغ بشه وبعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و حدود دو الی سه دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا شکلات آب بشه و بعد آن را کنار می گذاریم تا کمی سر بشه ولی سفت نشه .
مجددا روی رولت را با خامه می پوشانیم و آرام با قاشق روی آن شکلا ت می ریزیم .تا خودش به اطراف رولت سرازیر بشه .

وقتی شکلات کاملا بسته شدمی تونیم با شکوفهای خامه و مروارید ویا انواع میوه تزیین کنیم .البته تزیین دل به خواه هست ومی تونید با پودر شکلات یا کاکائو یا پودر نارگیل و یا شکلات رنده شده وحتی پودر قند و میوه آن را تزیین بفرمایید و داخل رولت هم می توانید با مربا ویا انواع کرم پر بفرمایید .با یک فنجان چای ویا قهوه داغ خیلی خوشمزه هست ...نوش جان .

منبع: مطبخ روياي عزيز[عکس: 20120624072958_10.JPG]
[عکس: 20120624073412_11.JPG]
پاسخ }
#2
بازم رولت خاااااااااامه ايhihYum2
[عکس: 20120718101916_28.JPG]

[عکس: 20120718101949_29.JPG]
پاسخ }
#3
(۰۳-۰۵-۱۳۹۱, ۰۵:۳۱ ب.ظ)Blue_Dream نوشته:  چرا دستور اول 5 قاشق آرد لازم داره و دستور دوم 2 پیمانه ؟

میشه با همین دستورا رولت درست کرد ولی بجای خامه مارمالاد استفاده کرد؟

عزيزم اينجا دو تا دستور متفاوت گفته شد و بنابراين مقدار همه ي موادش هم متفاوتهuhumبراي لاي رولت هم ميتوني از مارمالاد يا انواع كرم هاي وانيلي و شكلاتي و ..استفاده كنيFlowerysmile
پاسخ }
#4
[quote='فاطیماجان' pid='494339' dateline='1347109854']
سلام من یکبار درست کردم نون رولت خیلی سفت شدمیشه بگید علتش چی بوده
Dunnof
[/quoteخانمی وقت بخیر با اجازه اساتید بر اساس تجربیات خودم دلیل اصلی خشک شدن نان حرارت زیاد فر است گاهی اوقات دمای فرها با هم فرق میکند حالا یا حرارت را کمتر کنید و یا سینی را یک طبقه بالاتر بگذارید موفق باشیدWavesmile
سعی کن امروز را به گونه ای زندگی کنی که فردا حسرت امروز را نخوری[/b][/color][/size]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
(۱۸-۰۶-۱۳۹۱, ۰۶:۲۹ ب.ظ)tanha-lz2 نوشته:  ببخشید خامه قنادی یعنی چی؟؟

یعنی باید خامشو از اونجا تهییه کرد؟

خودمون نمیتونیم درست کنیم؟Dunnof

ببخشید این اردی که تو دستور میگید ارد چیه؟؟

سفید؟
عزیزم
خامه قنادی شیرین شده و فرم گرفته هست
کافیه فقط اونو از قنادی بخری و استفاده کنی
ارد مصرفی ارد سفید مخصوص شیرینی و کیک پزی هست
هم از قنادی می تونی تهیه کنی و هم در بسته بندی اماده برا فروش هسن
موفق باشی

من معجزه می خوام خدا جون
پاسخ }
#6
خيلي خوشگل نشد ولي خيلي خوشمزه بود.اينو ديگه 1 دونه خوردمYum2Yum2Yum2
[عکس: 20121016143520_IMAG1110.jpg]

پاسخ }
#7
[عکس: 20121213204319_DSC01503iug.jpg]
اینم رولت من با 4 تا تخم مرغhih
پاسخ }
#8
منم رولت خامه ايي درست كردم(87) البته توتابه رژيمي خعلي عالي شد ولي نميدونم چرا خامه ام خوب فرم نگرفتcrying ولي مزه اش عالي بود1 (49)

[عکس: 20130119124841_1.jpg]

[عکس: 20130119124905_2.jpg]

[عکس: 20130119124916_3.jpg]
به وبلاگم سر بزنيد Winking
http://zhinijoon.blogfa.com/
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
Flowerysmileدوستان عزیزم ، من رولت 5 تخم مرعی را توی سینی 25 *35 درست میکنم ، کمی ضخمیتر میشه ورول میشه ، دوست عزیز ترک خوردن (البته ترکهای ریز ) روی رولت زیاد مهم نیست ، به مقدار خامه ایی که شما لای رولت می گذارید هم بستگی داره ، اینکه شما میفرمایید اینقدر سفت شده ، در واقع نون خشک شده ، نمیدونم چطور رولش کردی خانومم ؟ رولت را نباید زیاد از حد در فر نگه دارید ، فر باید داغ باشه ، وحداکثر 12 مین هست ، من همیشه اطراف نان که تغییر رنگ داد ، اگز روش هنوز خوش رنگ نبود ، گریل میکنم ، وقتی نون پف کرد واطرافش تقریبا برشته شد پس اماده شده نباید بزارید خیلی بمونه ، باید گریل کنید چون اگر روش هم خوب پخته نشه ، موقع رول کردن به پارچه میچسبه وخرابکاری میشه ، میتونید کمی خیلی کم نون رولت را با اب میوه تر کنید بعد خامه بمالید ، اگر توی دستورتون از نشاسته ذرت استفاده بشه ، نون پوک ونرمی خواهید داشت Flowerysmile
وقتی هم روی نون ترک خورده هست ، با گاناژ یا خامه پوشش بدهید
پاسخ }
#10
[عکس: 20130327222938_14022013939.jpg]
سرم فقط برای بوسیدن دستهای توخم میشود، هرگزبهشت رازیرپایت ندیدم ؛ زیرپای توآرزوهایی بودکه ازآن گذشتی به خاطرمن ،روسری ات را بردار تا ببینم برشب موهایت چندزمستان برف نشسته است تا من به بهار رسیده ام ! به جرم اینکه بهشت زیرپایشان بود دنیا را برای خود جهنم کردند!! به سلامتی همه ی مــــــــــادرا
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رولت خامه ای کدو حلوایی (Pumpkin Rolls) Galaxy 1 1,486 ۱۲-۱۱-۱۳۹۳, ۱۱:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: kimiya.kd
  رولت خامه ای هندوانه ای Galaxy 5 6,793 ۲۳-۱۰-۱۳۹۲, ۱۱:۳۸ ق.ظ
آخرین ارسال: 1368Sheri
  رولت خامه و مارمالاد Galaxy 1 1,491 ۱۴-۰۳-۱۳۹۲, ۱۰:۱۳ ق.ظ
آخرین ارسال: )Mitra(
  رولت با خامه کاکائویی sima 0 979 ۱۳-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: sima