خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 31 رأی - میانگین امتیازات: 3.06
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت خامه ای

N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #1
رولت خامه ای
مواد لازم:
تخم مرغ :هفت عدد
آرد:180 گرم یا دو پیمانه آرد منهای یک قاشق سوپخوری سرخالی
شکر :150 گرم یا سه چهارم پیمانه
آب داغ :یک سوم پیمانه ویا پنج قاشق سوپخوری
وانیل خالص :سه چهارم قاشق چایخوری
خامه :حدود ششصد تا هشتصد گرم
برای تزیین :(دل به خواه )
شکلات 50 گرم
خامه :پنجاه گرم
طرز تهیه :
فر را با درجه حرارت 220 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا خوب گرم بشه .
زرده ها را با شکر می زنیم تا کمی شکر حل بشه.و سپس آب داغ و وانیل را به آن اضافه می کنیم .و حدود هفت الی هشت دقیقه با دور تند همزن می زنیم تا روشن وکشدار بشه .
سپس تیغه همزن را عوض می کنیم و سفیده را آنقدر می زنیم پوک بشه ووقتی کاسه را بر می گردانیم سفیده از کاسه نریزه .
[تصویر:  20120624072515_1.jpg]

سفیده را به مخلوط زرده وشکر اضافه می کنیم وبا لیسک به آرامی در یک جهت به هم می زنیم تا فقط با هم مخلوط بشوند .
[تصویر:  20120624072602_2.jpg]
آرد را که یه بار الک کردیم به مخلوط فوق اضافه می کنیم وباز به آرامی ودر یک جهت با لیسک به هم می زنیم .تا مواد با هم مخلوط بشوند .
سینی مورد نظر را کمی چرب می کنیم روی آن کاغذ روغنی می اندازیم ولی روی کاغذ را اصلا چرب نمی کنیم . سایز سینی من ،35 در 30 سانتیمتر بود ولی مناسب ترین سینی برای این خمیر 35 در 45 سانتیمتر هست .
خمیر رولت را در سینی می ریزیم وبا پالت آن را صاف می کنیم تا ضخامت آن در همه جاهای سینی یکنواخت بشه .
[تصویر:  20120624072632_3.jpg]
سپس آن را در طبقه وسط فر در حرارت 220 درجه سانتیگراد قرار می دهیم وبه مدت ده الی پانزده دقیقه می پزیم ..بهتره از دقیقه هشت به بعد آن را مرتب چک کنیم و وقتی روی رولت کاملا پخته شد وبه رنگ قهوه کم رنگ شد آنر ا از فر خارج می کنیم .(بهتره روی تمام رولت به رنگ وسط رولت من بشه )
[تصویر:  20120624072655_4.jpg]
حالا یک سینی فر به اندازه سینی قبلی را روی آن بر می گردانیم و صبر می کنیم تا کاملا رولت خنک بشه .سپس یک کاغذ روغنی روی رولت می اندازیم وسینی را روی آن بر می گردانیم ..حالا کاغذ روغنی زیر رولت را به ارامی جدا می کنیم و آن را رول می کنیم و حدود دو ساعت در یخچال می گذاریم .
[تصویر:  20120624072748_5.jpg]
خامه قنادی را حدود هفت الی هشت دقیقه با همزن برقی می زنیم تا کاملا فرم بگیره
حالا خامه را با ضخامت حدود نیم تا یک سانتی متر روی نون رولت صاف می کنیم و آن را رول می کنیم .و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم .
[تصویر:  20120624072812_6.jpg]

روی آن را یک لایه نازک خامه ،صاف می کنیم و یک ربع در یخچال می گذاریم تا خودش را بگیره .
[تصویر:  20120624072849_7.jpg]
برای شکلات روی آن خامه را حدود یک دقیقه در مایکروویو قرا می دهیم تا داغ بشه وبعد شکلات رنده شده را به آن اضافه می کنیم و حدود دو الی سه دقیقه روی بخار کتری قرار می دهیم تا کاملا شکلات آب بشه و بعد آن را کنار می گذاریم تا کمی سر بشه ولی سفت نشه .
مجددا روی رولت را با خامه می پوشانیم و آرام با قاشق روی آن شکلا ت می ریزیم .تا خودش به اطراف رولت سرازیر بشه .

وقتی شکلات کاملا بسته شدمی تونیم با شکوفهای خامه و مروارید ویا انواع میوه تزیین کنیم .البته تزیین دل به خواه هست ومی تونید با پودر شکلات یا کاکائو یا پودر نارگیل و یا شکلات رنده شده وحتی پودر قند و میوه آن را تزیین بفرمایید و داخل رولت هم می توانید با مربا ویا انواع کرم پر بفرمایید .با یک فنجان چای ویا قهوه داغ خیلی خوشمزه هست ...نوش جان .

منبع: مطبخ روياي عزيز[تصویر:  20120624072958_10.JPG]
[تصویر:  20120624073412_11.JPG]
۴-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۰۷ صبح
یافتن سپاس نقل قول
33 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, ترانه خانم, 162, ladybird68, hhaannii, مهرناز مامانی, )Mitra(, banoo narges, خانوم خانوما, rafighi, minaarash, niloofar00, نازیلا62, 1368Sheri, mozhgan57, مامان حنانه, گلی زار, افسانه 52, Diamond58, Nafasiiii, Zahra.O, مدیون مهرت, الناز بانو, گلسا90, m.taghva, @مامان غزل@, خانم بهار, فاطي جووون, مهلا گلي, narges e goli, ارزو-94, vidia, مامان سید امیرعلی
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #2
RE: رولت خامه ای
بازم رولت خاااااااااامه ايhihYum2
[تصویر:  20120718101916_28.JPG]

[تصویر:  20120718101949_29.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۸-۴-۱۳۹۱ ۱۱:۵۰ صبح، توسط N-M.)
۲۸-۴-۱۳۹۱, ۱۱:۵۰ صبح
یافتن سپاس نقل قول
14 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پارانزیم, ترانه خانم, negin.s, jaak, rafighi, 1368Sheri, niloofar00, elipari, Nafasiiii, گلسا90, Zahra.O, m.taghva, @مامان غزل@, ava rad o
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #3
RE: رولت خامه ای
(۳-۵-۱۳۹۱ ۰۵:۳۱ عصر)Blue_Dream نوشته شده توسط:  چرا دستور اول 5 قاشق آرد لازم داره و دستور دوم 2 پیمانه ؟

میشه با همین دستورا رولت درست کرد ولی بجای خامه مارمالاد استفاده کرد؟

عزيزم اينجا دو تا دستور متفاوت گفته شد و بنابراين مقدار همه ي موادش هم متفاوتهuhumبراي لاي رولت هم ميتوني از مارمالاد يا انواع كرم هاي وانيلي و شكلاتي و ..استفاده كنيFlowerysmile
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۵-۱۳۹۱ ۰۸:۱۸ صبح، توسط N-M.)
۴-۵-۱۳۹۱, ۰۹:۳۱ صبح
یافتن سپاس نقل قول
m.b
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
42
تاریخ عضویت:
فروردين ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 32


محل سکونت :
ارسال: #4
RE: رولت خامه ای
[quote='فاطیماجان' pid='494339' dateline='1347109854']
سلام من یکبار درست کردم نون رولت خیلی سفت شدمیشه بگید علتش چی بوده
Dunnof
[/quoteخانمی وقت بخیر با اجازه اساتید بر اساس تجربیات خودم دلیل اصلی خشک شدن نان حرارت زیاد فر است گاهی اوقات دمای فرها با هم فرق میکند حالا یا حرارت را کمتر کنید و یا سینی را یک طبقه بالاتر بگذارید موفق باشیدWavesmile
امضای m.b
سعی کن امروز را به گونه ای زندگی کنی که فردا حسرت امروز را نخوری[/b][/color][/size]
۱۸-۶-۱۳۹۱, ۰۶:۰۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از m.b به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,304
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1104


محل سکونت : خاک پاک وطنم
ارسال: #5
RE: رولت خامه ای
(۱۸-۶-۱۳۹۱ ۰۶:۲۹ عصر)tanha-lz2 نوشته شده توسط:  ببخشید خامه قنادی یعنی چی؟؟

یعنی باید خامشو از اونجا تهییه کرد؟

خودمون نمیتونیم درست کنیم؟Dunnof

ببخشید این اردی که تو دستور میگید ارد چیه؟؟

سفید؟
عزیزم
خامه قنادی شیرین شده و فرم گرفته هست
کافیه فقط اونو از قنادی بخری و استفاده کنی
ارد مصرفی ارد سفید مخصوص شیرینی و کیک پزی هست
هم از قنادی می تونی تهیه کنی و هم در بسته بندی اماده برا فروش هسن
موفق باشی
امضای )Mitra(
من معجزه می خوام خدا جون
۱۸-۶-۱۳۹۱, ۱۰:۲۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,111
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5613


محل سکونت :
ارسال: #6
RE: رولت خامه ای
خيلي خوشگل نشد ولي خيلي خوشمزه بود.اينو ديگه 1 دونه خوردمYum2Yum2Yum2
[تصویر:  20121016143520_IMAG1110.jpg]
۲۵-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از رها نبوی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ترانه خانم, N-M, پارانزیم, ladybird68, elipari, 1368Sheri, گلسا90, m.taghva, azam1360, فاطي جووون


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رولت خامه ای کدو حلوایی (Pumpkin Rolls) Galaxy 1 1,332 ۱۲-۱۱-۱۳۹۳ ۱۱:۴۷ عصر
آخرین ارسال: kimiya.kd
  رولت خامه ای هندوانه ای Galaxy 5 6,321 ۲۳-۱۰-۱۳۹۲ ۱۱:۳۸ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri
  رولت خامه و مارمالاد Galaxy 1 1,396 ۱۴-۳-۱۳۹۲ ۱۰:۱۳ صبح
آخرین ارسال: )Mitra(
  رولت با خامه کاکائویی sima 0 849 ۱۳-۶-۱۳۹۱ ۱۱:۲۲ صبح
آخرین ارسال: sima


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد