خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت دولسه دلچه( dulce de leche)

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,488
تاریخ عضویت:
Oct 2011
مدال ها

اعتبار: 13,004


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
رولت دولسه دلچه( dulce de leche)
[عکس: 20141125105901_IMG_4236x.jpg]

مواد لازم

شیر : 1/4 پ سرخالی
روغن : 1/4 پ سرخالی
تخم مرغ : 4 عدد ، زرده و سفیده جدا
شکر : 70 گرم ( 50 گرم + 20 گرم جدا )
آرد همه منظوره : 80 گرم
نمک : 1 پینچ
شیر عسلی : 1 قوطی
پودر نارگیل و پودر شکر به مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه

1-قبل از هرکار قوطی شیرعسل رو همونجور پلمپ توی یه قابلمه ی آب ،چند ساعت روی حرارت قرار بدین تا غلیظ بشه.سپس میگذاریم تا سرد شود بعد شروع بدرست کردن رولت میکنیم.
2-فر را بروی 160 درجه روشن کرده و سینی رولت را چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید.
3-در یک کاسه ی متوسط زرده ها، 20 گرم از شکر ،شیر ،روغن و آرد را با هم میکس کنید.
4-در یک ظرف دیگر سفیده ها را بزنید تا فومی بشن.سپس نمک را اضافه کرده و باز بزنید.در آخر بقیه ی شکر را اضافه کرده و میکس کنید .
5-حالا با لیسک به آرومی مخلوط سفیده رو با مخلوط زرده فولد کنید.سپس مایه را توی سینی بریزید و روی آن را با لیسک صاف کرده و به مدت 15-18 دقیقه در فر بگذارید.
6-سپس از فر خارج کرده و به کمک حوله ی تمیز آشپزخانه رول کنید و اجازه دهید تا سرد شود.
7-وقتی سرد شد ،رولت را باز کرده و با شیر عسلی سطح آن را آغشته میکنیم،سپس دوباره رول کرده و چند ساعت در یخچال میگذاریم.
8-پودر شکر و پودر نارگیل روی آن پاشیده و سرو میکنیم.

[عکس: 20141125111531_IMG_4246x.jpg]
[عکس: 20141125111606_IMG_4277x.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
25-11-2014, 11:16 AM,
وب سایت کاربر یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد