تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت دو رنگ گوشت و مرغ
#1
مواد لازم :
گوشت قرمز چرخ شده
گوشت مرغ چرخ شده
پیاز رنده شده آب گرفته شده
فلفل دلمه ای
هویج نگینی خورد شده
جعفری
پیاز
کمی رب گوجه
پنیر پیتزا
ادویه (کاری،زرد چوبه،آویشن)
نمک
طرز تهیه :
گوشت چرخی رو با نمک و ادویه و پیاز رنده شده مخلوط میکنیم و ورز میدیم که به یه انسجامی برسه بعد همینکار رو با گوشت مرغ هم انجام میدیم، برای آماده کردن مواد لای رولت هم پیاز و هویج و فلفل دلمه ای و جعفری و بقیه مواد دلخواه به همراه نمک و ادویه تفت میدیم که آبش کشیده بشه
گوشت رو رویه یه سلفون پهن میکنیم بعد با دقت مرغ رو روی گوشت پهن میکنیم و بعدش یه لایه پنیر پیتزا میریزیم بعد مواد لای رولت و بعد هم دوباره پنیر بعد با کمک سلفون به راحتی رولش میکنیم، سعی میکنیم رولت هوا نگیره رولش میکینم و دو ور سلفون رو میپیچیم با خلال دندون چندتا سوراخ ایجاد میکینم که هوای تو خارج بشه، بعد دوباره اونو توی چند مرحله لای 4_5 تا سلفون میپیچیم سلفون میپیچیم(سوراخ کردن فقط واسه لایه اوله) دو طرف سلفون رو گره محکم میزنیم و میندازیمش تو آب جوش یه 10 دقیقه بمونه کاملا پخته،بعد یه 5 دقیقه میذاریمش توی فر که آب میان بافتیش خارج بشه بعد هم توی روغن سرخش میکینم.
واسه پختنش این روش من بود اگه هر کدوم از مراحل بخاین حذف کنید میشه.
[عکس: 20150223091650_DSC_0939.JPG]
[عکس: 20150713015122_sayna.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رولت گوشت N-M 19 5,694 ۰۶-۰۸-۱۳۹۵, ۰۱:۴۷ ب.ظ
آخرین ارسال: maman hamin