خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 43 رأی - میانگین امتیازات: 2.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت رنگینک

atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #1
رولت رنگینک
مواد لازم برای تهیه رنگینک:

خرمای سیاه : یک کیلو (باید از خرماهای جنوب مثل خرمای دشتستان استفاده کنید با خرمای مضافتی خوب نمی شه)
آرد گندم: حدود ۱ پیمانه
دارچین: یک قاشق سوپخوری
روغن جامد: ۲/۱ پیمانه
گردوی خرد شده:۲۰۰ گرم
پودر پسته یا نارگیل: مقداری برای تزئین

برای رولت رنگینک.ابتدا هسته خرما رو در میاریم و خرما رو چرخ می کنیم(با دست,با هر وسیله ای می تونید خرما رو له کنید)اگه بخواهید نرم تر شه و کار باهاش راحت تر شه می تونید یکم توی یه ظرف روی حرارت بذاریدش واگه بخواهید خوشمزه تر شه روی حرارت یکم کره بهش اضافه کنید.

بعد خرما رو روی نایلونی که یکم با روغن مایع چرب کردیم قرار می دیم و با وردنه چرب شده به شکل مربع یا مستطیل بازش می کنیم

حالا آرد رو توی یه ظرف می ریزیم و تفت می دیم تا رنگش برگرده و کمی قهوهای بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم با روغن کمی بو بخوره و بوی خامی آرد از بین بره.بعد از روی حرارت بر می داریم .و به دلخواه دارچین رو اضافه می کنیم.کمی که سرد شد اون رو روی خرما می ریزیم و پهن می کنیم


بعد گردوی خرد شده رو روی حرارت کمی تفت می دیم(مواظب باشید مثل گردوی من نسوزه)و اون رو روی آرد می پاشیم

حالا به کمک نایلون خرما رو لوله می کنیم.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بدید تا مواد به هم بچسبه

بعد نایلون رو دور خرما می پیچیم و بافشار دست حالتش می دیم.
بعد اون رو ۲-۳ ساعت توی یخچال می ذاریم.تا سفت شه( این جوری بریدنش سخت تر می شه ولی در عوض شکیل تر برش می خوره).از یخچال در میاریم و به قطر ۲ سانت برش می زنیم.

می تونیم در پودر نارگیل یا پسته بغلتونیم .البته قبل از یخچال
منبع : نی نی سایت


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
                   
۷-۵-۱۳۹۰, ۰۶:۲۹ عصر
نقل قول
7 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
طاطا, mozhgan57, Atefe joon, bernard, elipari, Mahdie Zb, عسل شمس
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
72
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 73


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: رولت رنگینک
اشتباه شد ببخشید


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۲۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۲:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از ماهنوس به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Atefe joon, elipari
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
612
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 3009


محل سکونت : زیر آسمان خدا
ارسال: #3
رول خرما و گردو
رول خرما و گردو
خرمای نسبتا سفت چرخ شده1 کیلو
گردوی چرخ شده 1 لیوان
کره 150 گرم
پودر هل و گشنیز 1قاشق غ خ
آرد سفید 2 ل
گلاب 3 ق غ خ
طرز تهیه:
خرما را شسته وهسته هاشو در میاریم و کاملا چرخ میکنیم ومیذاریم کنار.
آرد رو با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره (بمدت 1ربع) بعد کره را اضافه میکنیم و1 ربع دیگه تفت میدیم و بعدش پودر هل وگشنیز را و پودر گردو را اضافه میکنیم وبازم با حرارت کم تفت میدیم ودر انتها گلاب را اضافه میکنیم.
اگه مایه شکل خمیری به خود نگرفته باشه آنقدر کره اضافه کنید تا شکل خمیری به خود بگیره وحرارت را خاموش کنید.
و سپس کف نایلونی را چرب کنید و خرما به صورت لوله ای در آورده و اطراف آنرا کمی چرب کنید تابه دست و نایلون نچسبد و با وردنه آنرا به قطر نیم سانتیمتر باز کنید وروی آنرا با مخلوط آرد و گردو بازم به قطر نیم سانتیمتر می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.بعداز 1 ساعت در میاریم و رول میکنیم ودوباره در یخچال به مدت 5یا6ساعت قرار میدیم وبعداز این مدت چاقو را خیس میکنیم وبرش میدیم.
برا برش دادن یا چاقو را خیس کنید یا چرب کنید وبرا هر دفعه برش جدا این کار را انجام بدهید.
این رول خرما رو برا اولین بار از وبلاگ خانم منصوره کتابی تهیه کردم از ایشونم ممنون

[تصویر:  20120405133223_.JPG]
[تصویر:  20120405133345_DSC00947.JPG]
[تصویر:  20120405133434_0.JPG]
امضای پارانزیم
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[تصویر:  20121115213258_11.jpg]
۱۷-۱-۱۳۹۱, ۰۳:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
9 کاربر از پارانزیم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
162, Atefe joon, nehdi, parva321, مهرناز مامانی, yasi1234, niloofar00, bernard, elipari
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 361


محل سکونت : اهواز
ارسال: #4
RE: رولت رنگینک
رولت رنگینک که البته این رولت با آرد سفید درست شده که بنظر من با آرد سفید خییییییلی خوشمزه تره Yum2

[تصویر:  20121121212438_IMG_7630.JPG]]
امضای zizo
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲-۹-۱۳۹۱ ۱۲:۰۲ صبح، توسط zizo.)
۱-۹-۱۳۹۱, ۱۱:۵۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از zizo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
57
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 142


محل سکونت : اهواز
ارسال: #5
RE: رولت رنگینک
[تصویر:  20130710163038_IMG_20130709_194627.jpg]

اینم اولین رولت رنگینک که البته موقع برش ، بعضیاش باز شد. من توش تی تاپ هم ریختم که خیلی خوشمزه ش کرده بود1 (49)
امضای miadkazemi
این حق مسلم هر دختریه که عکسای 13 تا 18 سالگیشو بسوزونهlaf

_________________________________________

در نبرد بین روزهای سخت و انسان های سخت ، این انسان های سخت هستند که می مانند نه روز های سخت
۱۹-۴-۱۳۹۲, ۰۴:۰۳ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از miadkazemi به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, 1368Sheri, parza, Atefe joon, elipari

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: رولت رنگینک
[تصویر:  20130710223649_1.jpg]
برای بار اول خوب بودYum2
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۱۹-۴-۱۳۹۲, ۰۹:۴۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
15 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
negin.s, niloofar00, 1368Sheri, NAHID.V, homa4290, shamim_13, Galaxy, مهرناز مامانی, سمیرا مامان شهاب, kapsul, باران جوینده, Atefe joon, bernard, شقایق سرخ, elipari



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد