تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 43 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت رنگینک
#1
مواد لازم برای تهیه رنگینک:

خرمای سیاه : یک کیلو (باید از خرماهای جنوب مثل خرمای دشتستان استفاده کنید با خرمای مضافتی خوب نمی شه)
آرد گندم: حدود ۱ پیمانه
دارچین: یک قاشق سوپخوری
روغن جامد: ۲/۱ پیمانه
گردوی خرد شده:۲۰۰ گرم
پودر پسته یا نارگیل: مقداری برای تزئین

برای رولت رنگینک.ابتدا هسته خرما رو در میاریم و خرما رو چرخ می کنیم(با دست,با هر وسیله ای می تونید خرما رو له کنید)اگه بخواهید نرم تر شه و کار باهاش راحت تر شه می تونید یکم توی یه ظرف روی حرارت بذاریدش واگه بخواهید خوشمزه تر شه روی حرارت یکم کره بهش اضافه کنید.

بعد خرما رو روی نایلونی که یکم با روغن مایع چرب کردیم قرار می دیم و با وردنه چرب شده به شکل مربع یا مستطیل بازش می کنیم

حالا آرد رو توی یه ظرف می ریزیم و تفت می دیم تا رنگش برگرده و کمی قهوهای بشه.مثل حلوا بعد روغن رو بهش اضافه می کنیم و می ذاریم با روغن کمی بو بخوره و بوی خامی آرد از بین بره.بعد از روی حرارت بر می داریم .و به دلخواه دارچین رو اضافه می کنیم.کمی که سرد شد اون رو روی خرما می ریزیم و پهن می کنیم


بعد گردوی خرد شده رو روی حرارت کمی تفت می دیم(مواظب باشید مثل گردوی من نسوزه)و اون رو روی آرد می پاشیم

حالا به کمک نایلون خرما رو لوله می کنیم.در هر مرحله با دست خرما رو خوب فشار بدید تا مواد به هم بچسبه

بعد نایلون رو دور خرما می پیچیم و بافشار دست حالتش می دیم.
بعد اون رو ۲-۳ ساعت توی یخچال می ذاریم.تا سفت شه( این جوری بریدنش سخت تر می شه ولی در عوض شکیل تر برش می خوره).از یخچال در میاریم و به قطر ۲ سانت برش می زنیم.

می تونیم در پودر نارگیل یا پسته بغلتونیم .البته قبل از یخچال
منبع : نی نی سایت



فایل‌های پیوست عکس(ها)
                   
پاسخ }
#2
اشتباه شد ببخشید


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
#3
رول خرما و گردو
خرمای نسبتا سفت چرخ شده1 کیلو
گردوی چرخ شده 1 لیوان
کره 150 گرم
پودر هل و گشنیز 1قاشق غ خ
آرد سفید 2 ل
گلاب 3 ق غ خ
طرز تهیه:
خرما را شسته وهسته هاشو در میاریم و کاملا چرخ میکنیم ومیذاریم کنار.
آرد رو با حرارت کم تفت میدیم تا بوی خامیش از بین بره (بمدت 1ربع) بعد کره را اضافه میکنیم و1 ربع دیگه تفت میدیم و بعدش پودر هل وگشنیز را و پودر گردو را اضافه میکنیم وبازم با حرارت کم تفت میدیم ودر انتها گلاب را اضافه میکنیم.
اگه مایه شکل خمیری به خود نگرفته باشه آنقدر کره اضافه کنید تا شکل خمیری به خود بگیره وحرارت را خاموش کنید.
و سپس کف نایلونی را چرب کنید و خرما به صورت لوله ای در آورده و اطراف آنرا کمی چرب کنید تابه دست و نایلون نچسبد و با وردنه آنرا به قطر نیم سانتیمتر باز کنید وروی آنرا با مخلوط آرد و گردو بازم به قطر نیم سانتیمتر می پوشانیم و به مدت 1 ساعت در یخچال می گذاریم.بعداز 1 ساعت در میاریم و رول میکنیم ودوباره در یخچال به مدت 5یا6ساعت قرار میدیم وبعداز این مدت چاقو را خیس میکنیم وبرش میدیم.
برا برش دادن یا چاقو را خیس کنید یا چرب کنید وبرا هر دفعه برش جدا این کار را انجام بدهید.
این رول خرما رو برا اولین بار از وبلاگ خانم منصوره کتابی تهیه کردم از ایشونم ممنون

[عکس: 20120405133223_.JPG]
[عکس: 20120405133345_DSC00947.JPG]
[عکس: 20120405133434_0.JPG]
مرا کسی نساخت ، خدا ساخت . نه آنچنان که کسی می خواست ، که من کس نداشتم . کسم خدا بود ، کس بی کسان.
[عکس: 20121115213258_11.jpg]
پاسخ }
#4
رولت رنگینک که البته این رولت با آرد سفید درست شده که بنظر من با آرد سفید خییییییلی خوشمزه تره Yum2

[عکس: 20121121212438_IMG_7630.JPG]]
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
[عکس: 20130710163038_IMG_20130709_194627.jpg]

اینم اولین رولت رنگینک که البته موقع برش ، بعضیاش باز شد. من توش تی تاپ هم ریختم که خیلی خوشمزه ش کرده بود1 (49)
این حق مسلم هر دختریه که عکسای 13 تا 18 سالگیشو بسوزونهlaf

_________________________________________

در نبرد بین روزهای سخت و انسان های سخت ، این انسان های سخت هستند که می مانند نه روز های سخت
پاسخ }
#6
[عکس: 20130710223649_1.jpg]
برای بار اول خوب بودYum2
5
اینستاگرام_parya_61_
پاسخ }
#7
[عکس: 20130715033612_1.JPG]
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#8
خرما هسته گرفته رو با هم مخلوط و روی کیسه نایلونی که کمی چرب شده با وردنه باز میکنیم و روی اون مخلوط آرد و روغن تفت داده شده که توی اون گردو ،پودر نارگیل و هر چیزی که دوست داریم میریزیم و ان را لوله کرده و با همان کیسه در یخچال به مدت 1 ساعت قرار داده و به چاقو اره ای تیز برش میزنیم. فوق العاده خوش طعم میشه Yum2

[عکس: 20130718004101_0019.jpg]
آسمانت آبی
(1782)
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم رول رنگینگ من:

[عکس: 20130720142644_IMAG3302.jpg]
پاسخ }
#10
رولت رنگينك كه وسطش هم موز گذاشتم
اصلا امروز روي مد عكس گرفتن نبودمJust_Cuz_15

[عکس: 20130722004334_e.jpg]
پاسخ }