خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت سبزیجات

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
243
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 180


محل سکونت : اهواز
ارسال: #1
رولت سبزیجات
[تصویر:  20111209222534_140_1317305955_original_w...qpyjor.jpg]


مواد لازم:
کره پاستوریزه =۶۰ گرم
تره فرنگی= ۱ تکه متوسط
سیر =۲ حبه
آرد سفید گندم= یک سوم پیمانه ۴۰ گرم
شیر =۱ پیمانه ۱۵۰ گرم
تخم مرغ =۴ عدد
پنیر پارمزان رنده شده= ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل =به مقدار لازم
مواد لازم برای داخل رولت:
پنیر پارمزان رنده شده= ۱۰۰ گرم
کنسرو ذرت= ۱ پیمانه
پیازچه خرد شده= سه چهارم پیمانه
پنیر خامه ای= ۵۰ گرم

.

طرز تهیه :
- سینی یا ظرف مخصوص فر به ابعاد ۳۰× ۲۵ سانتی ‌متر را چرب کرده یا داخل آن کاغذ روغنی قرار دهید و روی آن را چرب کنید.
- سیر و تره فرنگی را ریز خرد کنید و همراه با ۳۰ گرم کره به مدت ۵- ۴ دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید تا تره فرنگی نرم شود.
- سپس بقیه ‌ی کره را ذوب کنید. آرد را به آن اضافه نمایید و با حرارت ملایم کمی تفت دهید تا خامی آرد گرفته شود.
- به مخلوط کره و آرد، شیر را کم کم اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا مخلوط یک دستی به دست آید و غلیظ شود.
- زرده و سفیده ی تخم مرغ ها را جدا کنید.
- سپس زرده‌ ی تخم‌ مرغ، مخلوط تره ‌فرنگی و سیر، نمک و فلفل را به مخلوط فوق اضافه کنید. مواد را به یک ظرف بزرگ انتقال دهید.
- سفیده ‌ی تخم ‌مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. سپس سفیده را به مخلوط بالا اضافه و خوب مخلوط کنید.
- فر را از قبل با حرارت ۴۰۰ درجه‌ ی سانتی‌ گراد گرم کنید.
- مواد آماده شده را در سینی بریزید و سطح آن را صاف کنید.
- حال رولت(مواد مخلوط شده) را در طبقه ‌ی وسط فر به مدت ۱۵- ۱۲ دقیقه حرارت دهید تا پف کند و سطح آن طلایی شود.
- ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان رنده شده را به ‌طور یکنواخت روی کاغذ روغنی پخش کنید و رولت را روی کاغذ برگردانید (اگر برای کف رولت از کاغذ روغنی استفاده کرده‌اید کاغذ را جدا کنید).
- مخلوط پیازچه ی خرد شده، ذرت و پنیر خامه ای و پنیر پارمزان را روی رولت بریزید و رولت را محکم بپیچید و گرم سرو نمایید.


به جای پنیر پارمزان می‌ توانید از پنیر فتا نیز استفاده کنید.
امضای مرضیه
زندگی را تو بساز.نه بدان ساز که سازند و پذیری بی حرف...
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۴-۱۳۹۱ ۰۶:۱۷ عصر، توسط Galaxy.)
۱۹-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۵۶ صبح
یافتن سپاس نقل قول
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23859


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: رولت سبزیجات و پنیر


برای این رولت میتونین از هر خمیری مثل خمیر نون بربری یا خمیر پیراشکی استفاده کنین

[تصویر:  20120625170632_IMG_7971post.jpg]

فر رو با دمای 200 درجه سانتی گراد روشن کنین تا گرم بشه

1/2 فنجان زیتون بدون هسته،8-10 تکه گوجه خشک،1 قاشق غذاخوری روغن زیتون رو در غذاساز با هم میکس کنین

[تصویر:  20120625165521_IMG_7923post.jpg]

خمیر رو روی سطح آرد پاشی شده باز کنین و ترکیب گوجه و زیتون رو روش پخش کنین

[تصویر:  20120625165647_IMG_7928post.jpg]

روی مواد رو با برشهای پنیر فیلادلفیا بپوشونین

[تصویر:  20120625165728_IMG_7932post.jpg]

فلفل دلمه ای قرمز رو کباب کنین و پوستش رو بگیرید و برش بزنین
کمی اسفناج رو بخارپز کنین
اسفناج بخارپز و فلفل کبابی رو روی پنیر بریزین

[تصویر:  20120625165832_IMG_7936post.jpg]

چهار طرف خمیر رو به داخل جمع و بعد خمیر رو رول کنین

[تصویر:  20120625170036_IMG_7943post.jpg]
[تصویر:  20120625170110_IMG_7948post.jpg]

رولت رو داخل سینی فر که با فویل پوشوندین بذارین و با برس به تخم مرغ زده شده آغشته کنین

[تصویر:  20120625170324_IMG_7951post.jpg]

رولت رو به مدت 30 دقیقه داخل فر قرار بدین تا خمیر کاملا بپزه و روش طلایی بشه و وقتی روی رولت با دست ضربه بزنین صدای تهی بودن بده
که نشون میده خمیر پف کرده و پخته

[تصویر:  20120625170350_IMG_7957post.jpg]

حالا رولت رو برش بدین و گرم سرو کنین

[تصویر:  20120625170442_IMG_7976post.jpg]


ترجمه از خانوم گل
هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۵-۴-۱۳۹۱, ۰۶:۳۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
parisa.sfz



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد