خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت سرخ مخملی با کرم پنیری شکلاتی

مدیریت انجمن

******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,479
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنریمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 12936


محل سکونت : ♥ مشــــــــهـد ♥
ارسال: #1
رولت سرخ مخملی با کرم پنیری شکلاتی
[تصویر:  20141118122649_red-velvet-roll-cake-15-600.jpg]

مواد لازم

آرد : 1 پ + 2 ق غ
پودر کاکائو شیرین نشده : 2 ق غ
بیکینگ سودا : 1/2 ق چ
نمک : 1 پینچ
باتر میلک : 1/2 پ
عصاره وانیل : 1 ق چ
سرکه سفید : 1 ق چ
کره : 1/2 پ (دمای محیط)
شکر دانه ریز : 3/4 پ
تخم مرغ : 1 عدد
رنگ قرمز خوراکی : به مقدار لازم


مواد لازم برای کرم پنیری شکلاتی

پنیر خامه ای : 227 گرم
شکلات سفید : 114 گرم
کره : 4 ق غ (دمای محیط)
پودر شکر (الک شده) : 1/2 پ


[تصویر:  20141118123632_red-velvet-roll-cake-20-600.jpg]

طرز تهیه

1-فر را روی 176 درجه سانتیگراد روشن کنید.سینی رولت 25 در 38 را چرب کرده و کاغذ روغنی کشیده و کنار بگذارید.
2-آرد،بیکینگ سودا،پودر کاکائو و نمک را با هم الک کرده و کنار بگذارید.
3-باتر میلک،عصاره وانیل و سرکه را نیز با هم در یک لیوان مخلوط کرده و کنار بگذارید.
4-شکر و کره را با همزن بزنید تا پفی و سبک شوند.(تقریبا 3 دقیقه).تخم مرغ را نیز اضافه و بزنید .
5-سرعت همزن را روی کمترین حالت قرار داده و مواد خشک را در سه مرحله اضافه کنید.در این میان مخلوط باتر میلک را نیز اضافه کنید.( یک قسمت از مواد خشک را بعد از اضافه کردن مخلوط باتر میلک اضافه کنید.) رنگ قرمز خواراکی را کم کم اضافه کنید و بزنید تا به رنگ دلخواه برسید.
6-مایه ی رولت را در سینی ریخته و به مدت 18-25 دقیقه در فر بگذارید.تا وقتیکه کیک در فر هست،یک حوله ی تمیز یا یک کاغذ روغنی که روی آن پودر قند پاشیدید را آماده کنید.
7-وقتی کیک را از فر بیرون آوردید بلافاصله دور تا دور سینی را با چاقو جدا کنید.سپس کمی که کیک از حرارت افتاد با استفاده از حوله یا کاغذ روغنی آن را رول کنید و اجازه دهید تا در محیط کاملا سرد شود.
8-در این زمان فیلینگ را آماده میکنیم : با سرعت متوسط همزن پنیر خامه ای را حدود 2 دقیقه بزنید.شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه کنید و بزنید تا کاملا یکدست شوند.کره ی نرم شده را نیز اضافه کنید و همچنان بزنید تا یکدست شوند.(2 دقیقه) و در آخر پودر شکر را اضافه کنید و بزنید تا پفی شود.
9-با دقت کیک را از حوله جدا کنید.سپس با کرم پنیری کاملا سطح رولت را بپوشانید و دوباره رول کنید.رولت را در سلفون پیچیده و یک ساعت در یخچال قرار دهید.سپس قبل از سرو روی آن پودر شکر الک کنید.

[تصویر:  20141118125417_red-velvet-roll-cake-22-600.jpg]
[تصویر:  20141118125438_red-velvet-roll-cake-31-600.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای 1368Sheri
۲۷-۸-۱۳۹۳, ۱۲:۵۵ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از 1368Sheri به دلیل این ارسال سپاس کرده.
Maryamho, Akatora, mozhgan57, مهرناز مامانی, الیسا جون, Atefe joon, z.arghavani, مامان گل گل گلی


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  رولت پرتقالی و شکلاتی 1368Sheri 0 722 ۳۰-۱-۱۳۹۳ ۰۹:۱۲ صبح
آخرین ارسال: 1368Sheri
  رولت هزارلای شکلاتی Galaxy 0 869 ۱۱-۱۰-۱۳۹۱ ۰۳:۰۲ عصر
آخرین ارسال: Galaxy


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد