خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت شاه بلوط مخصوص کریسمس

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
رولت شاه بلوط مخصوص کریسمس
[عکس: 20130102093459_kestaneliktkpasta1.jpg]

مواد لازم:
برای کیک اسفنجی؛

4 عدد زرده تخم مرغ
4 عدد سفیده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
4 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر

برای کرم شاه بلوط؛
500 گرم شاه بلوط (پخته، پوست کنده)
2 قاشق غذاخوری پودر شکر
3 قاشق غذاخوری خامه

برای گاناش؛
300 گرم خامه
300 گرم شکلات تیره
1 قاشق چای خوری کره


روش تهیه:
زرده تخم مرغ رو با شکر 7-8 دقیقه بزنین تا حجمش دو برابر بشه
در یک کاسه جداگانه آرد و با بکینگ پودر الک کنین و به مخلوط اضافه کنین
سفیده تخم مرغ رو در یک کاسه جداگانه بزنین تا فومی بشه
سفیده رو هم اضافه و با قاشق مخلوط کنین تا پفش نخوابه

کف سینی مستطیلی کاغذ روغنی بندازین و مایه رو پهنش کنین و 14-15 دقیقه توی فر 150 درجه از پیش گرم شده قرار بدین
بعد از خارج کردن سینی از فر بلافاصله کیک رو با کاغذ رول کنین و روش رو با یه حوله مرطوب بپوشونین و اجازه بدین کاملا سرد بشه

شاه بلوط رو رنده کنین و با پودر شکر وخامه مخلوط کنین

شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب کنین و با خامه ترکیب کنین

رول رو باز کنین و کاغذ رو ازش جدا کنین

کرم شابلوط رو توش بکشین و دوباره رول کنین و روشو با گاناش بپوشونین با چنگال شیارهای نا منظم بندازین و بذارین توی یخچال 7 8 ساعت بمونه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
02-01-2013, 12:05 PM,
یافتن نقل قول



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد