تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت شاه بلوط مخصوص کریسمس
#1
[عکس: 20130102093459_kestaneliktkpasta1.jpg]

مواد لازم:
برای کیک اسفنجی؛

4 عدد زرده تخم مرغ
4 عدد سفیده تخم مرغ
4 قاشق غذاخوری شکر دانه ریز
4 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق غذاخوری بکینگ پودر

برای کرم شاه بلوط؛
500 گرم شاه بلوط (پخته، پوست کنده)
2 قاشق غذاخوری پودر شکر
3 قاشق غذاخوری خامه

برای گاناش؛
300 گرم خامه
300 گرم شکلات تیره
1 قاشق چای خوری کره


روش تهیه:
زرده تخم مرغ رو با شکر 7-8 دقیقه بزنین تا حجمش دو برابر بشه
در یک کاسه جداگانه آرد و با بکینگ پودر الک کنین و به مخلوط اضافه کنین
سفیده تخم مرغ رو در یک کاسه جداگانه بزنین تا فومی بشه
سفیده رو هم اضافه و با قاشق مخلوط کنین تا پفش نخوابه

کف سینی مستطیلی کاغذ روغنی بندازین و مایه رو پهنش کنین و 14-15 دقیقه توی فر 150 درجه از پیش گرم شده قرار بدین
بعد از خارج کردن سینی از فر بلافاصله کیک رو با کاغذ رول کنین و روش رو با یه حوله مرطوب بپوشونین و اجازه بدین کاملا سرد بشه

شاه بلوط رو رنده کنین و با پودر شکر وخامه مخلوط کنین

شکلات و کره رو به روش بن ماری ذوب کنین و با خامه ترکیب کنین

رول رو باز کنین و کاغذ رو ازش جدا کنین

کرم شابلوط رو توش بکشین و دوباره رول کنین و روشو با گاناش بپوشونین با چنگال شیارهای نا منظم بندازین و بذارین توی یخچال 7 8 ساعت بمونه



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }