خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 68 رأی - میانگین امتیازات: 2.76
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رولت مرغ

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
120
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 127


محل سکونت : -
ارسال: #1
رولت مرغ
نصف یه سینه کامل (برای این اندازه که درست کردم )
پیاز 2عدد متوسط
قارچ
فلفل دلمه به میزان لازم
سیر
استخونای سینه مرغ رو جدا کنید
بعد یا پشت چاقوی اشپزخونه روی سینه مرغ بزنید تا صاف ویکنواخت بشه
بعد پیاز رو سرخ می کنیم نصف پیاز رو ورمی داریم قارچ رو هم اضافه می کنیم ووقتی که قار چ هم شرخ شد وابش کشیده شد اماده اس
روی سینه مرغ یه کم فلفل سیاه برزید .بعد سیر رو له کنید وروی مرغ بزارید
قارچ وفلفل دلمه رو هم بریزید روی سینه مرغ واونو رول کنید
بعد سینه مرغ رول شده رو توی ارد سوخاری بغلتونید
توی ظرفی که می خواییم رولت رو درست کنیم .پیاز داغ وادویه وفلفل دلمهروغن می ریزیم با رولتمون
وبا حرارت خیلی کم می زاریم حدود یک ساعت تا یک ساعت ونیم کاملا سرخ بشه وبپزه .اگه خواستین می تونید نصف فنجان اب اضافه کنید تا کاملا بپزه


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای مریم گلی
بدان که بهترين ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نياز شما به هم سبقت گيرد
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۱:۰۵ عصر، توسط مریم گلی.)
۲۶-۱۱-۱۳۸۹, ۰۱:۱۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از مریم گلی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
McQueen, زهرا.ت
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
106
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 286


محل سکونت : اینجا
ارسال: #2
RE: رولت مرغ
من اینطوری درست کردم.....خییلی خوف شدClap

تکه های شنسل مرغ ( من همیشه فیله سینه بصورت مستطیل مانند توی فریزر دارم) را داخل کیسه فریزر بذارید و روش ادویه های دلخواهتونو بریزید و با بیفتک کوب روش بکوبید تا نازک و پهن بشه(بشکل مستطیل تقریبا) بعد از توی کیسه خارج کنید و داخلشو به دلخواه از مواد مختلف پر کنید....
من اینبار از یه ورق ژامبون+مقداری جعفری خرد شده+پنیر پیتزا+سس چیلی و سیرexcited استفاده کردم..............البته هرچیزی میتونید توش بریزید مثل دستور مریم جون قارچ و پیاز داغ هم عااااالی میشهexcited

بعد مرغتونو رول کنید فقط مواظب باشید مواد از دوطرفش بیرون نزنهVahidrk

بعد انتهاشو بادست فشار بدید که بهم بچسبه،کناره های رول هم به داخل فشار بدید که موقع سرخ کردن مواد از داخلش بیرون نزنهClap

مرحله بعد رول آماده شده را در تخم مرغ زده شده و سپس آرد سوخاری یا پودر نان بغلتونید و بعد در روغن فراوون که از قبل داغ شده،سرخش کنید...........بعد روی دستمال کاغذی بذارید تاروغن اضافه اش گرفته بشه و آخرشم برش بزنید و نوش جان کنیدClap

عکس هم بعدا پیوست میشهhihrunning
۱۴-۸-۱۳۹۰, ۱۲:۰۳ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
495
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 575


محل سکونت :
ارسال: #3
RE: رولت مرغ
اینم رولت من Clap
من هر نصف سینه مرغ رو از وسط نصف کردم تا دو لایه نازکتر داشته باشم.
بعد اونا رو با نمک و فلفل و زعفرون مزه دار کردم.
قارچ ورق شده و فلفل دلمه ای رنگی خلال شده رو با پیاز داغ مخلوط کردم و کمی سرخ کردم . کمی نمک و ادویه و سس فلفل بهش زدم.
این موارد رو با کمی پنیر پیتزا رنده شده گذاشتم روی سینه مرغ و رول کردم
رولتهای آماده شده رو ابتدا توی کمی آرد ساده بعد تخم مرغ زده شده با نمک و زعفرون و بعد هم دوباره در آرد سوخاری غلتانیدم hih
بعد در روغن با شعله ملایم سرخ کردم تا در حین سرخ شدن کاملا پخته هم بشه Clap


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای papary
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
۱۹-۱۰-۱۳۹۰, ۱۰:۳۲ صبح
یافتن سپاس نقل قول
1 کاربر از papary به دلیل این ارسال سپاس کرده.
افسانه 52
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
229
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 511


محل سکونت :
ارسال: #4
Bell دست پیچ
دست پیچ یا رولت مرغ
1)گوشت مرغ 2 بار چرخ کرده (به مقدار نیاز)
2)فلفل دلمه ای قرمز خلالی
3)برگ جعفری
4)پودر سیر 1 ق.م
5)پیاز خرد و آسیاب شده 2ق
7)زنجبیل 1ق
8)پودر لیمو 1 ق
9)نمک و فلفل

کمی نمک و فلفل سیاه را به مرغ چرخ شده اضافه میکنیم.و پیاز را هم اضافه میکنیم.و مخلوط میکنیم.
پودر سیر،پودر زنجبیل،سماق و پودر لیمو رو در ظرفی با هم مخلوط میکنیم.
یک کیسه فریزر رو باز کرده از گوشت مرغ به اندازه یک نارنگی برداشته در وسط دولای کیسه گذاشته،پهن میکنیم به شکل مستطیل در میاوریم. از پودری که درست کردیم روی مرغ ریخته و پخش میکنیم.
یک عدد از فلفل دلمه ای ها رو در یک گوشه ضلع مستطیل طوری میذاریم که داخل فلفل به سمت بیرون باشه.بعد چند تا برگ جعفری روی گوشت میگذاریم و رول میکنیم.گوشه ها رو میبندیم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ میکنیم.

نوش جان.
[تصویر:  20120119161819_Image152.jpg]
امضای @hasti
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۹-۱۰-۱۳۹۰ ۰۶:۴۸ عصر، توسط Galaxy.)
۲۹-۱۰-۱۳۹۰, ۰۶:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از @hasti به دلیل این ارسال سپاس کرده.
N-M, negin.s, kimiya.kd
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
457
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 566


محل سکونت : تهران گنده
ارسال: #5
رول مرغ
مواد لازم برای تهیه رول مرغ:(برای 4 نفر)Flowerysmile
فیله مرغ ....نیم کیلو
سیب زمینی پخته شده....4 عدد متوسط
سبزی معطر(جعفری و پیازچه)...به میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده...به میزان لازم
نمک و فلفل...به میزان لازم
گردو ....دوعدد خرد شده(گردو دل به خواه می باشدو درصورت عدم علافه می توان حذف نمود)
تخم مرغ ...یک عدد
پودر سوخاری

طرز تهیه:
ابندا سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم...
فیله مرغ را نیز پخته و نگینی خرد می کنیم....
سپس سیب زمینی ومرغ و سبزی معطر و گزدو را مخلوط نموده و به طور کامل چنگ میزنیم..مقداری پنیر پیتزا را به موادمان اضافه میکنیم..نمک و فلفل نیز به میزان لازم افزوده میشود..
یک عدد تخم مرغ (زرده وسفیده مخلوط) و پودر سوخاری را آماده می کنیم...
ابتدا از خمیر آماده شده به انداره یک نارنگی جدا کرده و آنرا ابتدا در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری می غلتانیم و در روغن داغ داخل ماهی تابه سرخ می نماییم...
این غذا جهت پیش غذا در مهمانی بسیار مورد استقبال قرار می گیرد...
نوش جان(1782)
[تصویر:  20120719193343_101.jpg]
امضای eellyy
[تصویر:  VM2pp3.png]
حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد
شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی....
۲۹-۴-۱۳۹۱, ۰۹:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از eellyy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
totalitrain, ندا خانوم, قاصدک اسمانی, نياز, negin.s, mansore66, 1368Sheri, گلسا90, niloofar00, sepide19

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #6
RE: رول مرغ
[تصویر:  97308.JPG]


مواد لازم : سینه مرغ 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
ارد سوخاری 6 ق غ
ارد 6 ق غ
پودر سیر 1 ق م
نمک ، فلفل
ژامبون 12 ورق
پنیر پیتزا ورقه ای 200 گرم
روغن مایع

طرز تهیه :
سینه مرغ رو تمیز کرده ،و از وسط نصف میکنیم ( مثل عکس ) نمیزاریم دو تکه بشه


[تصویر:  97307.JPG]

گوشت را با نایلون پوشونده و با گوشتکوب میکوبیم .


[تصویر:  97306.JPG]


هر دو طرف گوشت را توی ارد میغلطونیم . بعد توی تخم مرغ ( زده شده با چنگال ) میغلطونیم .


[تصویر:  97305.JPG]


[تصویر:  97304.JPG]


ارد سوخاری ، نمک ، فلفل ، پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم و گوشت مرغ را برای اخرین بار در این مخلوط میغلطونیم .


[تصویر:  97303.JPG]


ژامبون و پنیر باز هم یک لایه ژامبون روی گذاشته و رول میکنیم . تا مواد میانی دیده نشه . برای محکم نگه داشتن رول از خلال دندون کمک میگیریم .


[تصویر:  97302.JPG]


[تصویر:  97301.JPG]


[تصویر:  97300.JPG]


[تصویر:  97299.JPG]


ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و رول مرغ را توش میزاریم .


[تصویر:  97298.JPG]

در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه میپزیم . از فر که دراوردیم 3—5 دقیقه صبر میکنیم و بعد برش زده و سرو میکنیم .


[تصویر:  97297.JPG]


[تصویر:  97308.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۳-۱۰-۱۳۹۱, ۰۴:۰۵ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
21 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
mamane kiana, قاصدک اسمانی, نياز, مامان سارینا, پری سان61, طاهره 52, N-M, negin.s, homa4290, luna, mansore66, mozhgan57, افسانه 52, 1368Sheri, بی هنر, samaneh1990, گلسا90, niloofar00, elipari, sepide19, مهلا گلي



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد