تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 34 رای - 2.79 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت مرغ
#1
نصف یه سینه کامل (برای این اندازه که درست کردم )
پیاز 2عدد متوسط
قارچ
فلفل دلمه به میزان لازم
سیر
استخونای سینه مرغ رو جدا کنید
بعد یا پشت چاقوی اشپزخونه روی سینه مرغ بزنید تا صاف ویکنواخت بشه
بعد پیاز رو سرخ می کنیم نصف پیاز رو ورمی داریم قارچ رو هم اضافه می کنیم ووقتی که قار چ هم شرخ شد وابش کشیده شد اماده اس
روی سینه مرغ یه کم فلفل سیاه برزید .بعد سیر رو له کنید وروی مرغ بزارید
قارچ وفلفل دلمه رو هم بریزید روی سینه مرغ واونو رول کنید
بعد سینه مرغ رول شده رو توی ارد سوخاری بغلتونید
توی ظرفی که می خواییم رولت رو درست کنیم .پیاز داغ وادویه وفلفل دلمهروغن می ریزیم با رولتمون
وبا حرارت خیلی کم می زاریم حدود یک ساعت تا یک ساعت ونیم کاملا سرخ بشه وبپزه .اگه خواستین می تونید نصف فنجان اب اضافه کنید تا کاملا بپزه


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
بدان که بهترين ارتباط، آن است که عشق شما به هم، از نياز شما به هم سبقت گيرد
پاسخ }
#2
من اینطوری درست کردم.....خییلی خوف شدClap

تکه های شنسل مرغ ( من همیشه فیله سینه بصورت مستطیل مانند توی فریزر دارم) را داخل کیسه فریزر بذارید و روش ادویه های دلخواهتونو بریزید و با بیفتک کوب روش بکوبید تا نازک و پهن بشه(بشکل مستطیل تقریبا) بعد از توی کیسه خارج کنید و داخلشو به دلخواه از مواد مختلف پر کنید....
من اینبار از یه ورق ژامبون+مقداری جعفری خرد شده+پنیر پیتزا+سس چیلی و سیرexcited استفاده کردم..............البته هرچیزی میتونید توش بریزید مثل دستور مریم جون قارچ و پیاز داغ هم عااااالی میشهexcited

بعد مرغتونو رول کنید فقط مواظب باشید مواد از دوطرفش بیرون نزنهVahidrk

بعد انتهاشو بادست فشار بدید که بهم بچسبه،کناره های رول هم به داخل فشار بدید که موقع سرخ کردن مواد از داخلش بیرون نزنهClap

مرحله بعد رول آماده شده را در تخم مرغ زده شده و سپس آرد سوخاری یا پودر نان بغلتونید و بعد در روغن فراوون که از قبل داغ شده،سرخش کنید...........بعد روی دستمال کاغذی بذارید تاروغن اضافه اش گرفته بشه و آخرشم برش بزنید و نوش جان کنیدClap

عکس هم بعدا پیوست میشهhihrunning
پاسخ }
#3
اینم رولت من Clap
من هر نصف سینه مرغ رو از وسط نصف کردم تا دو لایه نازکتر داشته باشم.
بعد اونا رو با نمک و فلفل و زعفرون مزه دار کردم.
قارچ ورق شده و فلفل دلمه ای رنگی خلال شده رو با پیاز داغ مخلوط کردم و کمی سرخ کردم . کمی نمک و ادویه و سس فلفل بهش زدم.
این موارد رو با کمی پنیر پیتزا رنده شده گذاشتم روی سینه مرغ و رول کردم
رولتهای آماده شده رو ابتدا توی کمی آرد ساده بعد تخم مرغ زده شده با نمک و زعفرون و بعد هم دوباره در آرد سوخاری غلتانیدم hih
بعد در روغن با شعله ملایم سرخ کردم تا در حین سرخ شدن کاملا پخته هم بشه Clap


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
جايي در پشت ذهنت به خاطر بسپار، که اثر انگشت خداوند بر همه چيز هست Flowerysmile
پاسخ }
#4
Bell 
دست پیچ یا رولت مرغ
1)گوشت مرغ 2 بار چرخ کرده (به مقدار نیاز)
2)فلفل دلمه ای قرمز خلالی
3)برگ جعفری
4)پودر سیر 1 ق.م
5)پیاز خرد و آسیاب شده 2ق
7)زنجبیل 1ق
8)پودر لیمو 1 ق
9)نمک و فلفل

کمی نمک و فلفل سیاه را به مرغ چرخ شده اضافه میکنیم.و پیاز را هم اضافه میکنیم.و مخلوط میکنیم.
پودر سیر،پودر زنجبیل،سماق و پودر لیمو رو در ظرفی با هم مخلوط میکنیم.
یک کیسه فریزر رو باز کرده از گوشت مرغ به اندازه یک نارنگی برداشته در وسط دولای کیسه گذاشته،پهن میکنیم به شکل مستطیل در میاوریم. از پودری که درست کردیم روی مرغ ریخته و پخش میکنیم.
یک عدد از فلفل دلمه ای ها رو در یک گوشه ضلع مستطیل طوری میذاریم که داخل فلفل به سمت بیرون باشه.بعد چند تا برگ جعفری روی گوشت میگذاریم و رول میکنیم.گوشه ها رو میبندیم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ سرخ میکنیم.

نوش جان.
[عکس: 20120119161819_Image152.jpg]
دوست من همبازي بهشتي ام نميداني چقدر دلم برايت تنگ شده. هنوز آخرين جمله خدا توي گوشم زنگ ميزند:

از قلب كوچك تو تا من يك راه مستقيم است اگر گم شدي از اين راه بيا بلند شو از دلت شروع كن شايد دوباره همديگر را پيدا كنيم.


پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مواد لازم برای تهیه رول مرغ:(برای 4 نفر)Flowerysmile
فیله مرغ ....نیم کیلو
سیب زمینی پخته شده....4 عدد متوسط
سبزی معطر(جعفری و پیازچه)...به میزان لازم
پنیر پیتزا رنده شده...به میزان لازم
نمک و فلفل...به میزان لازم
گردو ....دوعدد خرد شده(گردو دل به خواه می باشدو درصورت عدم علافه می توان حذف نمود)
تخم مرغ ...یک عدد
پودر سوخاری

طرز تهیه:
ابندا سیب زمینی ها را پخته و رنده می کنیم...
فیله مرغ را نیز پخته و نگینی خرد می کنیم....
سپس سیب زمینی ومرغ و سبزی معطر و گزدو را مخلوط نموده و به طور کامل چنگ میزنیم..مقداری پنیر پیتزا را به موادمان اضافه میکنیم..نمک و فلفل نیز به میزان لازم افزوده میشود..
یک عدد تخم مرغ (زرده وسفیده مخلوط) و پودر سوخاری را آماده می کنیم...
ابتدا از خمیر آماده شده به انداره یک نارنگی جدا کرده و آنرا ابتدا در تخم مرغ سپس در پودر سوخاری می غلتانیم و در روغن داغ داخل ماهی تابه سرخ می نماییم...
این غذا جهت پیش غذا در مهمانی بسیار مورد استقبال قرار می گیرد...
نوش جان(1782)
[عکس: 20120719193343_101.jpg]


[عکس: VM2pp3.png]
حافظ شب هجران شد بوی خوش وصل آمد
شادیت مبارک باد ای عاشق شیدایی....
پاسخ }
#6
[عکس: 97308.JPG]


مواد لازم : سینه مرغ 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
ارد سوخاری 6 ق غ
ارد 6 ق غ
پودر سیر 1 ق م
نمک ، فلفل
ژامبون 12 ورق
پنیر پیتزا ورقه ای 200 گرم
روغن مایع

طرز تهیه :
سینه مرغ رو تمیز کرده ،و از وسط نصف میکنیم ( مثل عکس ) نمیزاریم دو تکه بشه


[عکس: 97307.JPG]

گوشت را با نایلون پوشونده و با گوشتکوب میکوبیم .


[عکس: 97306.JPG]


هر دو طرف گوشت را توی ارد میغلطونیم . بعد توی تخم مرغ ( زده شده با چنگال ) میغلطونیم .


[عکس: 97305.JPG]


[عکس: 97304.JPG]


ارد سوخاری ، نمک ، فلفل ، پودر سیر را با هم مخلوط میکنیم و گوشت مرغ را برای اخرین بار در این مخلوط میغلطونیم .


[عکس: 97303.JPG]


ژامبون و پنیر باز هم یک لایه ژامبون روی گذاشته و رول میکنیم . تا مواد میانی دیده نشه . برای محکم نگه داشتن رول از خلال دندون کمک میگیریم .


[عکس: 97302.JPG]


[عکس: 97301.JPG]


[عکس: 97300.JPG]


[عکس: 97299.JPG]


ظرف مخصوص فر را کمی چرب کرده و رول مرغ را توش میزاریم .


[عکس: 97298.JPG]

در فر از قبل گرم شده با 180 درجه به مدت 20 تا 30 دقیقه میپزیم . از فر که دراوردیم 3—5 دقیقه صبر میکنیم و بعد برش زده و سرو میکنیم .


[عکس: 97297.JPG]


[عکس: 97308.JPG]


دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#7
سلام.منم با اجازه سیما جون یه دستور رولت مرغ رو میذارم البته ما اینجور درست میکنیم.
مواد لازم:
سینه یاگوشت فیله مرغ
جعفری تازه
تخم مرغ آبپز
هویچ پخته شده
کالباس(درصورت دلخواه)
رب گوجه فرنگی
روغن و نمک و فلفل
سیر

گوشت مرغ رو با سیر میکس میکنیم(گوشت مرغ زود له میشه و یک دست)بعد نمک و فلفل بهش میزنین ویه کمی ورزش میدیم مثل رولت پهنش میکنیم مواد میانی البته ما برا ی مهمانی ها تخم مرغ آبپز و هویج و جعفری تازه و برای خودمون بجای تخم مرغ کالباس میذاریم(دلخواهه)میگذاریم وسطش و رولش میکنیم و در روغن داغ سرخش میکنیم اصلا اصلا وا نمیره مطمئن باشین.فاصله سرخ شدن رولت رب گوجه را با آب روی شلعه میگذاریم بستگی به ذائقه داره میزان غلظت سس من اصولا 1لیوان آب با2قاشق رب میذارم تا جوش بیاد بعد رولت سرخ شده را داخل سس می اندازیم و میگذاریم تا سس غلظت دلخواهو بدست بیاره میتونین داخل رولت از فلفل دلمه هم استفاده کنین که خوش طعم میشه یا اگه دوست نداشتین داخل سس بندازین که بتونین بعد بردارین.(ببخشید اگه خوب توضیح ندادم)
اینم عکسش از مراحل پخت عکس ندارم دفعه بعد از مراحلش عکس میذارم.
[عکس: 20130715205836_20150424555.jpg]
[عکس: 20130716090318_20150424554.jpg]
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ
السَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ ، وَعَلٰى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَوْلادِ الْحُسَيْنِ ، وَعَلىٰ اَصْحٰابِ الْحُسَيْن
عروس4شهریورم83
پاسخ }
#8
اینم اموزش رولت مرغی که دوستان خواسته بودنFlowerysmile
مواد لازم:
فیله مرغ:250گرم لپه:4/1 پیمانه
کره :50 گرم گوشت چرخ کرده:3ق س
زعفران اب کرده:2 ق چ روغن مایع:2ق س
جعفری و گشنیز خرد شده:2 ق س فلفل سیاه و زردچوبه.نمک
لیموترش: 1 عدد رب گوجه:1 ق چ
زرشک:اندکی
مواد لازم برای مزه دار کردن مرغ:
پیاز: 1 عدد روغن زیتون:4/1 پیمانه
زعفران اب کرده:1 ق چ نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز را خلال کنید و در ظرفی بریزید سپس فیله های مرغ را که به شکل زیر اماده کرده اید با پیاز مخلوط و خوب ورز دهید تا اب پیاز در اید.
[عکس: 20130818164046_IMAG4001.jpg]
بعد روغن زیتون و زعفرون اب کرده را بیافزایید و ورز دهید و سپس نمکو فلفل را اضافه کنید و پس از هم زدیک کیسه فریزر روی مرغ بکشید و حداقل 6 ساعت در یخچال قرار دهید تا مزه دار شود.
در این فاصله لپه ها را در اب بپزید .در تابه ای مقداری پیاز نگینی در روغن مایع تفت دهید و سپس گوشت چرخ کرده را تفت دهید و زردچوبه و فلفل و نمک را بیافزایید و مخلوط کنید سپس رب را بریزید و پس از ان لپه پخته شده و سبزی خرد شده را اضافه کنید و اب لیمو ترش را بیافزایید و حرارت را خاموش کنید تا مواد سرد شود.
[عکس: 20130818165355_IMAG4022.jpg]
فیله های مزه دار شده را اورده روی سطحی قرار دهید و با بیفتک کوب روی فیله ها بکوبید تا فیله ها پهن و نازکتر شوند.و سپس 2 قاشق از مواد را وست فیله بگذارید.
[عکس: 20130818165648_IMAG4028.jpg]

و سپس از یک طرف فیله شروع به رول کردن کنید:
[عکس: 20130818165757_IMAG4031.jpg]

[عکس: 20130818165850_IMAG4032.jpg]
سپس دور رول هارو الومینیوم بپیچید:
[عکس: 20130818170021_IMAG4039.jpg]
و بعد یک قابلمه را پر از اب کنید و روی حرارت بگذارید و وقتی جوش امد رولها را به مدت 15 دقیقه در ان بپزید:
[عکس: 20130818170157_IMAG4043.jpg]
سپس رولها را بیرون اورده تا خنک شوند .بعد الومینیوم دور انها را باز کنید :
[عکس: 20130818170338_IMAG4054.jpg]
سپس انها را در کره به مدت 1 دقیقه سرخ کنید و با زرشک تفت داده تزیین کنید:
[عکس: 20130818170533_IMAG4081.jpg]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
سینه مرغ رو توی غذا ساز ریختم +پیاز 1 عدد خوب که میکس شدن کمی زعفران و نمک اضافه کردم
واسه داخل رولت هم نخودفرنگی+خیار شور+بروکلی پخته+پنیر +فلفل دلمه و قلمی استفاده کردم و توی تابه پختمش اصلا حس فر نبودangelic

[عکس: 20140608220420_IMG_2805.jpg]

[عکس: 20140608220850_IMG_2806.jpg]
در کـــــودکــی...
در کـــُـدام بــــــــــــآزی ، راهــــــت نــَــدادنــد ،
کــــــه امـــــروز ، انـــــقَــدر دیـــــوانه وار
تــــشنـــه ی " بــــــــــازی کـَــردن " بــــــــا آدم هــــــــایی ؟
پاسخ }
#10
جالبه چند بار سرچ کردم نیومد.تعجب کردم که چرا کسی تا حالا نذاشته. داشتم براش تاپیک درست میکردم که اتفاقی اینجا رو پیدا کردمDunnof

[عکس: 20141025200806_DSC_0064.jpg]

[عکس: 20141025201712_DSC_0065.jpg]
[img]
رولت مرغ

سینه مرغ چرخ شده ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۶ حبه
کمی زعفران
نمک و فلفل و ادویه
مقداری پودر سوخاری

مواد داخلی هر چی دوست دارید:تخم مرغ درسته آبپز-فلفل دلمه خلال شده-قارچ خلال شده-هویج آبپز خلال شده-جعفری خورد شده-گردو-لوبیاسبزپخته-ژامبون-سوسیس درسته-خیارشور-گردو. و...پنیرپیتزا

سینه مرغو بریزید تو غذاساز و خوب له کنید تا چسبناک بشه.

سینه مرغو با پیاز رنده شده که آبش رو گرفتید و سیر رنده شده و زعفرون و نمک و فلفل مخلوط کنید و حسابی ورز بدید.
(من این ادویه هارو هم اضافه کردم و خیلی خوش عطر شده بود: میخک پودر شده-پودر تخم گشنیز-دارچین-جوزهندی-فلفل سیاه)

روی سلفون مقداری پودر سوخاری پاشیده و گوشت را پهن کنید.خیلی نازک نکنید.کمی سس قرمز روش بمالید.بعد مواد میانی رو بذارید وسطش.کمی پنیر پیتزا روش بریزید و با کمک سلفون رولش کنید.میذاریم داخل تابه و با احتیاط دو طرفشو سرخ میکنیم.

سس واسه روی رولت:۱ پیاز رو تفت داده بعد نمک و کمی شکر و سرکه و رب و ادویه اضافه میکنید و کمی تفت میدید بعد کمی آب اضافه کرده تا جوش بیاد.یکی دو قل که زد خاموش کنید.
سس رو میریزید روی رولت که سرخ شده در تابه رو گذاشته تا مغز پخت بشه.۲۰ تا ۳۰ دقیقه.بعد برش زده و سرو میکنید.

من بعد از اینکه سرخ کردم گذاشتم توی فر تقریبا ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۸۰ درجه.۱۰ دقیقه مانده به سرو سس رو ریختم روش و دوباره توی فر
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }