تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت هویــــج
#1
[عکس: 20140125201101_SwissRoll.JPG]

مواد لازم برای رولت

تخم مرغ : 3 عدد
شکر دانه ریز : 150 گرم
روغن نباتی : 2 ق غ
عصاره وانیل : 1 ق چ
نمک : 1/2 ق چ
بیکینگ پودر : 1 ق چ
زنجبیل : 1 ق چ
جوز : 1/4 ق چ
دارچین : 2 ق چ
آرد : 75 گرم
هویج متوسط : 2 عدد


مواد لازم برای فیلینگ

پنیر خامه ای : 170 گرم
کره : 55 گرم
پودر شکر : 250 گرم
عصاره وانیل : 1 ق چ
دارچین : 1/2 ق چ


طرز تهیه

1-فر را بروی 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.کف سینی رولت کاغذ روغنی میکشیم و آن را چرب میکنیم و کنار میگذاریم.
2-هویج ها را رنده کنید.

[عکس: 20140125202003_Carrots.JPG]

3-آرد،بیکینگ پودر،دارچین،جوز،نمک و رنجبیل را با هم مخلوط کرده و کنار بگذارید.
4-در یک ظرف دیگر تخم مرغ ها ، عصاره وانیل ،شکر و روغن را با همزن بزنید تا کرمی و نسبتا غلیظ شود.سپس با مواد خشک فولد کنید و هویج رنده شده را اضافه کنید.

[عکس: 20140125202432_batter.JPG]

5-مایه را در سینی رولت ریخته و سطح آن را صاف و یکنواخت میکنیم.

[عکس: 20140125202621_swissrolltray.JPG]

6-سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار میدهیم.بعد از اینکه رولت رو از فر در آوردین،برش گردونید روی یه حوله، کاغذ روغنی رو ازش جدا کنید و آروم آروم رولش کنید،اجازه بدین کاملا خنک بشه.

[عکس: 20140125202953_CoolingOff.JPG]

7-تا رولت خنک میشه میریم سراغ مواد میانی.برای این کار کره و پنیر خامه ای را با هم بزنید.عصاره وانیل و دارچین را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.در آخر هم پودر شکر را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست بشه.
8-بعد که رولت خنک شد،آروم بازش کنید و داخلش رو با مواد فیلینگ پر کنید و دوباره رول کنید.
[عکس: 20140125203033_unrolled.JPG]

9-رولت را برای چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو کنید.میتوانید مقداری پودر شکر روی آن بپاشید.


[عکس: 20140125203609_Aboveshot.JPG]

نوش جانFlowerysmile

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }