تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 10 رای - 2.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت کاکائویی
#1

[عکس: 97978.jpg]



مواد لازم برای کیک رولت :
تخم مرغ 5 عدد
شکر یک سوم لیوان + 1 ق غ
ارد +پکینگ پودر 2 ق غ الک شده
پودر کاکائو 2 و یک دوم ق غ
وانیل

مواد میانی رولت :
خامه فرم گرفته 200 گرم
موز و گردو
مواد لازم برای کرم روی رولت :
چیپس شکلاتی 100 تا 110 گرم
خامه معمولی نصف لیوان

طزر تهیه :
فر رو با 200 درجه روشن میکنیم .
سینی فر در ابعاد 35 در 45 رو چرب میکینم بعد کفش کاغذ روغنی میندازیم و یعد کاغذ روغنی رو دوباره چرب میکنیم .
و کمی ارد میپاشیم .
زرده و سفیده های تخم مرغ ها رو جدا میکنیم .
زرده ها رو با یک سوم لیوان شکر و واینل با همزن میزنیم تا تغییر رنگ بده . تقریبا 3 دقیقه با دور تند همزن .
پودر کاکائو و ارد رو به زرده ها با الک کردن اضافه میکنیم . و هم میزنیم .
سفیده ها رو با همزن میزنیم تا کمی حباب حباب بشه . بعد اون یک قاشق غذاخوری شکر رو بهش اضافه میکینم و هم میزنیم تا مثل برف سفید سفید بشه و وقتی ظرفو برمیگردونیم از ظرف نریزه .
حالا یواش یواش و اروم سفیده رو به مایه کاکائویی مون اضافه میکنیم و سعی میکنیم با حرکت اروم و کم مواد رو با هم مخلوط کنیم .
حالا مایه اماده شده مونو میریزیم تو سینی فری که اماده کردیم و با قاشق سعی میکنیم که مایه به همه قسمتهای سینی به صورت یکسان برسه و با قاشق سطحشو صاف میکنیم .
حالا تو فر از قبل شده میزاریم . با این حرارت زیاد کیک رولت خیلی زود میپزه مبادا برین سرا=تون به کارهای دیگه گرم بشه و فراموشش کنین . همینکه کیک کناره های کیک کمی جمع شدند کافیه .
از فر که دراوردیم میزاریم تا سرد بشه بعد روش کمی پودر شکر و کاکائو ریخته و روی یه دستمال تمیز نمدار برمیگردونیم .

سس رو هم به این ترتیب حاضر میکنیم :
چیپس شکلات هامونو رو با روش بن ماری ذوب میکنیم .کمی ک سرد شد یواش یواش خامه رو بهش اضافه میکنیم و با چنگال مرتب هم میزنیم .
میتونین همینجوری رقیق هم استفاده کنین و هم اینکه میتونین با میکسر انقد بزنین تا غلیظ بشه .

رولت سرد شده کاغذ روغنیشو جدا میکنیم و از خامه فرم گرفته روش میکشیو وتکه های موز و گردو رو توش میریزیم و بعد اروم اروم رول میکنیم و روشوبا سس میپوشونیم .
میزاریم یکی دو ساعت تو یخچال بمونه بعد سرز میکنیم .

پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
پاسخ }
#2
(87)Yum2
رولت خامه ای من برای بار اول که با دستور رولت کاکائویی درست کردم اما به جای کرم ، خامه ریختم. برای دفعه اول خوب بود.Yum2
[عکس: 20131211084228_.jpg]
پاسخ }
#3
یک بار دیگه رولت کاکائویی رو واسه فامیل شوهر درست کردم چون توی آشپزخونه یواشکی و تند تند تزئین کردم angelicتزئینش خیلی خوب نشد ولی خوشمزه بودhih
[عکس: 20131214133846_.jpg]
پاسخ }
#4
[عکس: 20140112214011_IMG_1728.JPG]
[عکس: 20140112214036_IMG_1733.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
دوباره رولتWavesmile
[عکس: 20140113193757_IMG_1736.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#6
[عکس: 20141001140503_IMG_2474.JPG]
Flowerysmile
پاسخ }
#7
(۰۹-۰۷-۱۳۹۳, ۰۶:۴۵ ب.ظ)وشا نوشته:  هدا جون که رولت درست کردی ممنون میشم جواب بدی آرد و پینگ پودرش دقیق چقدره

سلام خانم گلای عزیز.خیلیا سوال پرسیده بودن درباره مقدار آرد این رولت این دستوره منه:
به ازای هر تخم مرغ 25 گرم آرد+25 گرم شکر بزنین.یعنی برای یک رولت چهارتخم مرغی 100 گرم آرد و 100 گرم پودر شکر.
Flowerysmile
پاسخ }
#8
[عکس: 20141202210536_Untitled2.jpg]
Flowerysmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
رولت خوشمزه ی شهرزادپز275من از همون دستور رولت معمولی استفاده میکنم ولی دو ق غ از آرد دستور کم میکنم و به جاش دو ق غ سر پر پودر کاکائو اضافه میکنم31

[عکس: 20151226190839_IMG_20151226_190808.jpg]
پاسخ }
#10
رولت های خوشمزه ی من به مناسبت میلاد پیامبر

[عکس: 20160103175519_20151228_160537.jpg]
خونی که در رگ ماست هدیه به
رهبر
ماست.

لبیک یا خامنه ای
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رولت با خامه کاکائویی sima 0 972 ۱۳-۰۶-۱۳۹۱, ۱۱:۲۲ ق.ظ
آخرین ارسال: sima