تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رولت گوشت
#1
[عکس: 20130810161719_2.JPG]
من اين غذا رو از رويا جون (مطبخ رويا)يادگرفتم و عين دستورش رو براتون ميذارم.

مواد لازم:
گوشت چرخ کرده:۶۰۰ گرم
پیاز متوسط:یک عدد
تخم مرغ خام:۵ عدد
تخم مرغ پخته :۲ عدد
سیر:۲-۳ حبه
هویج نیم پز:۲-۳ عدد
ادویه،نمک،فلفل،جعفری:به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا سیر وپیاز را رنده ریز می کنیم وآب ان را می گیریم
تخم مرغ پخته وهویج را به صورت حلقه می بریم
گوشت+پیاز+سیر+۵عددتخم مرغ خام(یک سفیده کنار می گذاریم)+ادویه ونمک وفلفل را خوب ورزمی دهیم به طوریکه چسبنده شود ۰سپس آن را روی فویل به ضخامت حدود یک سانتی متر پهن می کنیم.سفیده تخم مرغ که نقش چسب دارد روی آن می مالیم.در صورت تمایل جعفری خورد شده روی آن می ریزیم. هویج وتخم مرغ رابه صورت دو ردیف در وسط گوشت قرار می دهیم وبعد گوشت را رول می کنیم.با فویل کاملأ روی آن می پوشانیم ودر طبقه وسط فر در حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار می دهیم.مدت پخت آن حدودا ۴۵ دقیقه تا یک ساعت هست .


دوستان، من سس ربي درست كردم و 10 دقيقه آخر فويل رو در آوردم و سس رو روش ريختم.

[عکس: 20130810161736_3.JPG]
پاسخ }
#2
طرز تهیه رولت گوشت

رولت گوشت از جمله غذاهای مناسب برای مهمانی‌ های رسمی است. این غذا با توجه به محتویات داخل رولت، در طعم و مزه‌ های مختلف درست می ‌شود. ما نیز در اینجا به دو نمونه از آن ها اشاره می‌ كنیم.

در ضمن از جمله مزایای رولت گوشت این است كه وقتی مهمانی رسمی دارید و قرار است چند نوع غذا درست كنید، می ‌توانید این غذا را از شب قبل آماده كرده و پس از تهیه سس، آن را در روز مهمانی روی رولت بریزید. سپس در فر یا مایكروفر گرم كرده و سرو كنید.


مواد لازم برای تهیه رولت:
رولت گوشت

گوشت چرخ ‌كرده (مخلوط گوساله و گوسفند) نیم كیلوگرم

پیاز متوسط یك عدد

سیر 2 حبه

فلفل سیاه درسته 4 تا 5 دانه

نمك یك قاشق چای‌ خوری

پودرسوخاری به مقدار لازم

رب گوجه فرنگی یك قاشق غذاخوری


مواد مورد نیاز برای داخل رولت:

روش یك:

تخم‌‌ مرغ 2 عدد

جعفری یا گشنیز خردشده 3 قاشق سوپ‌ خوری

نمك و فلفل به میزان لازم

روش دو:

زرشك 3 قاشق سوپ ‌خوری

گردوی خردشده 2 قاشق سوپ ‌خوری
طرز تهیه:

ابتدا پیاز را پوست كنده و پس از شستن خرد كنید.

سپس سیرها را نیز پوست گرفته و رنده كنید.

گوشت چرخ‌ كرده را به چند قسمت تقسیم كرده و هر یك از قسمت ‌ها را همراه كمی پیاز و سیر داخل دستگاه خردكن یا غذاساز بریزید.

این كار را آن‌ قدر تكرار كنید كه گوشت‌ با سیر و پیاز چرخ شود.

در پایان كل گوشت را مجددا داخل دستگاه بریزید و نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و خوب با هم مخلوط كنید.
نكته اول:

اگر مخلوط گوشت و پیاز و سیر به دست نچسبید، یعنی آماده درست كردن رولت است، در غیر این صورت، آن ‌قدر ورز دهید تا دیگر به دست نچسبد.
نكته دوم:

با توجه به این كه با این مقدار گوشت، می ‌‌توانید 2 عدد رولت درست كنید، مقدار گوشت را به 2 قسمت تقسیم كنید.

حالا در كف یك سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید و نیمی از گوشت را برداشته و پس از صاف كردن در كف دست، روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن كنید تا به صورت گرد باز شود.

توجه داشته باشید لبه‌ های گوشت نباید ضخیم باشد و تا جایی كه امكان دارد، به طور یكنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه‌‌ های آن را نازك كنید.

سپس مواد داخل رولت را آماده كنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

اگر می‌ خواهید از مخلوط تخم‌‌ مرغ ‌دار برای داخل رولت استفاده كنید، ابتدا باید تخم‌‌ مرغ‌ ها را آب ‌پز كرده و پس از پوست كندن به صورت حلقه‌ حلقه، خرد كنید.

حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم ‌مرغ‌ ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمك و فلفل، آن را مزه‌‌ دار كنید.

در پایان، لبه ‌های گوشت را از رو به ‌رو به هم بچسبانید.

برای این منظور از 2 انگشت شست و سبابه استفاده كنید و لبه‌ ها را روی هم طوری فشار دهید تا خوب به هم بچسبند.

حالا نوبت سرخ كردن رولت است. داخل تابه ‌‌ای گود، مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از این كه یك طرف آن كمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود.

در فاصله سرخ شدن یكی از رولت ‌ها، برای درست كردن رولت دیگر، دست به كار شوید. همان‌ طور كه پیش از این نیز ذكر شد، شما می ‌توانید داخل رولت را با مخلوط دیگری هم پُر كنید، بنابراین این رولت را به جای مخلوط تخم‌ مرغی با زرشك و گردو بپیچید.

برای این منظور، پس از پهن كردن گوشت روی سینی آغشته به پودر سوخاری، زرشك را شسته و با گردوی خردشده مخلوط كنید.

سپس آن را روی گوشت بریزید.

حالا 2 طرف گوشت را مانند روش قبل، روی هم چسبانده و آن را سرخ كنید.

پس از سرخ شدن رولت ‌ها، آن ها را داخل تابه‌ ای بزرگ كنار هم قرار دهید.

تابه كوچك دیگری نیز آماده كنید و در آن كمی روغن بریزید. سپس یك قاشق سوپ ‌خوری رب گوجه ‌فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب نیز به آن اضافه كنید.

حالا سس حاصله را روی رولت‌ های چیده شده در تابه‌ بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یك ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت‌ ها بپزند.


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: tNnap4.png]

خداوندا ؛
آرامشي عطا كن تا بپذيرم آنچه را كه نميتوانم تغيير دهم.
شهامتي ده كه تغيير دهم آنچه را كه ميتوانم.
و دانشي كه تفاوت اين دو را بدانم...
پاسخ }
#3
من رولت گوشت رو اینطوری درست می کنم.
مواد لازم : ۲۰۰ گرم گوشت چرخ شده .نخود فرنگی +هویج نگینی پخته نصف لیوان.کمی فلفل دلمه ای نگینی .پیاز متوسط رنده شده ۱ عدد .ادویه کاری و آویشن نصف قاشق چ خ . روغن زیتون یا آفتاب گردون

[عکس: 20120927092107_rolet2.jpg]

گوشت پیاز ادویه ها و نمک رو حسابی ورز بدین تا چسبنده شه ! روی یه کیسه فریزر پهنش کنید و نخود فرنگی فلفل دلمه ای و هویج رو به صورت یک لایه روی مواد بریزید و گوشت رو لول کنید سر و انتهای رولت رو هم با گوشت بپوشونید .رولت رو توی روغن زیتون سرخ کنید و نوش جان کنید .میتونید با آب و رب سس درست کنید و بعد از سرخ شدن روی رولت برزین تا به خوردش بره !

منبع



اینم وبلاگ منه دوستان که میتونید کلی مطلب و آشپزی ازش یاد بگیرید:

http://life-topic.blogspot.com/
پاسخ }
#4
(۱۱-۰۷-۱۳۹۱, ۰۱:۲۹ ب.ظ)سراج نوشته:  من درست کردم گوشتم وارفت بیچاره خیلی ناراحت شدم .غذام ی طرفش داغون بود .لطفا تجربه های رلتیتون رو هم بگید.Dash2HangheadHangheadHangheadHangheadHanghead

سلام
عزیزم باید آب پیازها رو خوب بگیری وگرنه وا میره گوشتت
والبته گوشت رو خوبه که 2 بار چرخ کنی
[عکس: wg__66__11rG0000B036MDAxMzk0Mmh8MDAwMjU4...NhbiA4.gif]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#5
مواد لازم:
750 گرم گوشت چرخ شده
3 برش نان تست بیات
1 عدد تخم مرغ
1 عدد پیاز (رنده شده)
فلفل سیاه و سفید
آویشن
نمک
کمی جعفری خرد شده
1قوطی کنسرو مخلوط هویج، نخود
فلفل دلمه ای قرمز

روش تهیه:
همه مواد بالا رو بجز کنسرو سبزیجات با هم خوب مبکس کنین و ورز بدین
مواد رو روی فویل چرب شده پهن کنین و کنسرو سبزیجات و فلفل دلمه ای خرد شده وسطش بذارین و با فویل رول کنین و ببندین
رول رو به مدت 45 دقیقه توی طبقه وسط فر با دمای 170 درجه قرار بدین
بعد از این مدت رولت رو از فویل خارج کنین و توی ظرف بذارین و با ترکیب رب گوجه و آب و نمک و فلفل و یه قاشق سرکه و کمی شکر سس درست کنین و بریزین روش و بذارین 20 دقیقه دیگه توی فر بمونه و بعد برش زده سرو کنین


[عکس: 20121019191150_528483_286080718167522_1348045005_n.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#6
اینم رولت گوشت، دستپخت مامانمYum2



[عکس: 20121126181429_IMG_7619.JPG]

[عکس: 20121126181151_IMG_7618.JPG]
"ﺩﺭ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺯﻥ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ ﺷﮑّﯽ
ﻧﯿﺴﺖ.....
ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺑﻪﻃﻮﺭ ﮐﻠّﯽ یک ﺍﺛﺮ ﻫﻨﺮﯾﺴﺖ....
ﺑﻪﺷﺮﻃﯽ ﮐﻪ ﺍﻧﺴﺎﻧﯿﺖ ﺭﺍ ﻗﺪﺭ ﺑﺪﺍﻧﺪ ﻭ
ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﺩ"
ﺳﯿﻤﯿﻦ ﺩﺍﻧﺸﻮﺭ

پاسخ }
#7
این هم رولت گوشت من که مواد وسطش تخم مرغ و جعفری هستش.
عااااااالی بودYum2Yum2
[عکس: 20130428205334_.jpg]
تو هواپز پختمش حدودا 45 دقیقه بود.
30
پاسخ }
#8
من دستور اين رولت رو از بهار سايت برداشتم كه خودم در نحوه پختش تغييراتي دادم.اصل دستور رو براتون ميذارم
مواد لازم برای 4-3 نفر :
گوشت چرخ کرده 250 گرم
تخم مرغ 1 عدد
نان تست 1 عدد
شیر یک چهارم لیوان
پیاز 1 عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
زعفران آبکرده غلیظ
نمک و فلفل به مقدار لازم
پودر سیر به مقدار لازم ( این مورد رو حذف نکنید )
مواد لازم برای داخل رولت :
تخم مرغ آبپز 2 عدد ( می تونید بجای تخم مرغ از هویج آبپز هم استفاده نمایید )
جعفری خرد شده 4 ق س
مغز گردوی خرد شده 2 ق س
زرشک 1 ق س
مواد لازم برای رویه رولت :
کره 50 گرم
زعفران آبکرده 1 ق س
رب گوجه فرنگی 1 ق س
طرز تهیه :
* برای درست کردن مخلوط گوشت ابتدا نان تست رو در یه ظرفی قرار داده و شیر رو روی اون بریزید تا خیس بخوره (تقریبا 15 دقیقه ).

* بعد شیر اضافه نان تست رو بگیرید .

* پیاز رو رنده کنید .آب پیاز رو دور بریزید.
* گوشت ، نان تست ، زعفران آبکرده ، 1 عدد تخم مرغ ، پیاز رنده شده ،نمک ، فلفل و پودر سیر رو کاملا مخلوط کنید . اگه بنظرتون مواد شل هست کمی پودر سوخاری یا آرد یا سبوس گندم بهش اضافه کنید (درحد یکی دو قاشق سوپخوری ).

* روی میز کارتون فویل آلومینیومی باز کنید و روی آن کمی پودر سوخاری بپاشید .
* مخلوط گوشت رو روی فویل بشکل مستطیل باز کنید .ضخامت گوشت بیشتر از 1 سانت نباشه .

* تخم مرغ رو آبپز کنید و برش بدین .

* بعد روی گوشت بچینید .

* سپس گردوی خرد شده رو روی اون بپاشید . می تونید اندازه گردو رو کمی درشت تر درنظر بگیرید
* سپس زرشک و جعفری ساطوری رو روی اون بپاشید .

* و توسط فویل رول کنید . طوریکه مواد داخل رولت اصلا مشخص نشه .

* انتهای رولت رو هم کاملا ببندید .

* رولت رو به ظرف پیرکس منتقل کنید .

* 25 گرم کره رو آب کنید . برای آب کردن می تونید کره رو روی حرارت قرار بدین یا اینکه روی ظرفی که کره در آن هست درپوش بذارید و 30 ثانیه قدرت 100% بدید .
* سپس توسط قلمو روی رولت رو چرب کنید .
* روی ظرف پیرکس سلفون بکشید .
* و از چند ناحیه سلفون رو سوراخ کنید .
* ظرف رو داخل مکروفر قرار داده و بمدت 14-12 دقیقه قدرت 80% بدین .
* رب ، زعفران آبکرده و 25 گرم کره آب شده رو با هم مخلوط کرده و روی رولت بدین .
* سپس روی سه پایه کوتاه قرار بدین .
* گریل دستگاه رو به مدت 10-8 دقیقه روشن می کنیم تا سطح رولت کمی برشته بشه .
* و در نهایت بعد از پخته شدن با فاصله 5/1 الی 2 سانتیمتر برش داده و با جعفری و برشهای لیمو تزیین می کنیم .

[عکس: 20130529101912_6.JPG]

***من رولت رو با فويل حدود يه ساعتي در طبقه پايين فر گذاشتم تا خودشو بگيره.سس رو آماده كردم و رولت رو از فويل جدا كرده و به تابه حاوي سس منتقل كردم و گذاشتم چندتا جوش بزنه و مزه سس به خرد گوشت بره...براي مواد داخل هم از هويج پخته،جعفري خرد شده، زرشك و گردو استفاده كردمWavesmile
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی
#9
[عکس: 20131202160557_Picture037.jpg]
[عکس: 20140108213106_friend-1.jpg]
پاسخ }
#10
با دستور دوم... دیروز پیدا نکردم این تاپیک روDunnof
تجربه خوبی بود...غذای شیکیه... ببخشید تزئین نداره...فقط تونستم برش بدم که داخلش معلوم باشه
[عکس: 20131218142452_160120141700.jpg]
پاسخ }


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  رولت دو رنگ گوشت و مرغ ساینا70 0 1,138 ۰۴-۱۲-۱۳۹۳, ۰۹:۱۹ ق.ظ
آخرین ارسال: ساینا70