تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 9 رای - 3.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رول سیب وخرما(مناسب سفره های افطار)
#1
رول سیب و خرما
این رولت رو از مجله هنرآشپزی یاد گرفتم.هم پارسال وهم امسال چندبار درستش کردم.به نظرمن که برای سفره های افطار خیلی مناسبه.به جای خرما وزولبیا بامیه پیشنهاد میکنم این رول خوشمزه ومقوی رو سر سفره های افطارتون بذارید.
من روهم از دعای خیرتون فراموش نکنید.(1782)
[عکس: 20120811142345_DSC04752.JPG]
مواد لازم خمیر:
سیب خوردشده:200گرم
آب:یک چهارم پیمانه
شکر:یک قاشق سوپ خوری
آرد:300گرم(2پیمانه)
بکینگ پودر:2قاشق چایخوری
کره سرد:30گرم
شیر:حدود یک پیمانه
شکر و دارچین:یک قاشق از هرکدام
خرمابدون هسته:200گرم
گردو:30گرم ،خورد شده

موادلازم سس کارامل(البته من بدون سس درست میکنم)
خامه:60میلی لیتر(یک چهارم پیمانه)
کره:20گرم
شکرقهوه ای:100گرم
طرز تهیه:
سیب خورد شده رو با یک چهارم پیمانه آب و یک قاشق شکر مخلوط کرده ودر ظرف دربسته،روی حرارت قرار بدید تاسیب نرم شده وآب نداشته باشه.بذاریدش کنار تاخنک بشه.حالاآرد،بکینگ پودر رابا کره سرد خوردشده مخلوط کنیدتا بصورت خورده نان در بیاد.وسط اون رو گود کنیدوشیر رو به تدریج بهش اضافه کنیدوانقد ورز بدید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبه بدست بیاد.
سطح کار رو کاملا آرد پاشی کنیدتاموقع رول کردن به مشکل بر نخورید.خمیر رو روی سطح کار به ابعادحدود 20در40باز کنید.دارچین ویکی دو قاشق شکر روی خمیر پاشیده ،سیب خنک شده،خرمای خورد شده و گردو را روی خمیر بریزید؛بطوریکه دو لبه طولی خمیر حدود یک سانت خالی بمونه.
[عکس: 20120811142117_DSC04748.JPG]
خمیر رو در راستای طول رول کنید.اگه راحت تونستید برش بزنید ،باچاقوی تیزبه آرامی رول رو به 12قسمت تقسیم کنید.به نظر من بایه کارد میوه خوری تیز بصورت عمود برش بزنید.یا هرجور که خودتون راحت ترید.اگرنه مثل من فقط به دویا چند قسمت بزرگ تقسیم کنیدوبعداز پخت ،برش بزنید(من هردوروش رو امتحان کردم.)
یادم رفت سطح کاررو آردپاشی کنم.واسه همین خوب رول نشد Dash2Dash2Dash2
[عکس: 20120811141548_DSC04750.JPG]
ودرفر،که از پیش گرم شده بادمای 200درجه به مدت 25دقیقه قرار بدید تا روی شیرینی طلایی بشه(البته من چون فر ندارم تو تابه رژیمی درست میکنم).بعداز پخت چنددقیقه صبر کنید سپس رول ها رو روی تور سیمی بذارید تا خنک بشن(اگربرش نزده بودینشون با یه چاقوی تیز با حوصله برش به اندازه های دلخواه برش بزنین).واگه سس کارامل درست کرده بودین ،روی رول هارو بااون بپوشونید.
[عکس: 20120811141634_DSC04751.JPG]
طرز تهیه سس کارامل:
همه موادروتوی ظرفی بریزید وروی حرارت قرار بدید تاشکرذوب بشه وبجوشه .حدود3دقیقه هم نزنیدواجازه بدید تامخلوط غلیظی بدست بیاد.بصورت داغ روی رول ها بریزید.
انصافا طعم دلچسبی داره.Yum2Yum2Yum2
نوش جوووووووووووووووووون.Flowerysmile
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
پاسخ }
#2
[عکس: 20150702010721_2015-06-29-11-47-59_deco.jpg]

منم دستورشو از مجله نوشتم و درست کردم.دقیقا همون دستور بالاس.
من کاراملی هم کردم.خیلی خوشمزس.حتما امتحان کنید.
[عکس: 20160229025239_images60.jpg]

Insta:samira_ba
پاسخ }
#3
[عکس: 20151118171031_20151118_170048.jpg]
خیلی عالی و خوشمزه بود مرسی از شما 83
هرکجا هستم باشم, آسمان مال من است, پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است.Flowerysmile
پاسخ }