تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رول مرغ پنیری
#1
[عکس: 20140412141034_baked-mozzarella-chicken-rolls-192.jpg]

مواد لازم

سینه مرغ (بدون استخوان) : 900 گرم
آرد سوخاری یا پودر نان خشک :1 پ
پنیر پارمزان رنده شده : 6 ق غ
اسفناج : 140 گرم
سیر (خرد شده) : 1 حبه
روغن زیتون : به مقدار لازم برای سرخ کردن
پنیر ریکوتا : 1/2 پ ( میتونید از پنیر فتا هم استفاده کنید)
سفیده ی تخم مرغ زده شده : 1/3 پ
پنیر موزارلا : 85 گرم
سس مارینارا: 1 پ
ریحان تازه : به مقدار لازم برای روی غذا


طرز تهیه


1-اول از همه مرغ رو آماده میکنیم: سینه مرغ رو به تکه های نازک برش دهید و بین دو تا نایلون با بیف کوب بکوبید تا نازک و یکنواخت شود.
2-پودر نان و 2 ق غ از پنیر پارمزان را در یک کاسه میریزیم و کنار میگذاریم.
3-مواد فیلینگ رول رو آماده میکنیم: سیر و اسفناج خرد شده را در روغن زیتون کمی تفت میدهیم(2-3 دقیقه).حالا مخلوط اسفناج رو با پنیر ریکوتا،پنیر پارمزان و 2-3 ق از سفیده تخم مرغ مخلوط میکنیم.
4- ظرف مورد نظر (مخصوص فر) رو چرب و فر را بروی 230 درجه سانتیگراد روشن کنید.
5-یک تکه مرغ را روی سطح کار پهن کنید.یک ق غ پر از مواد فیلینگ رو دقیقاٌ در وسط رول بریزید.مرغ را رول کنید و رول رو اول با سفیده آغشته کنید و سپس در مخلوط پودر نان بغلتانید و در ظرف فر بچینید.این کار رو ادامه دهید و ظرف رو به مدت 25 دقیقه در فر قرار دهید.(دقت کنید رول ها را خیلی نزدیک و فشرده به هم در ظرف نچینید .باید بین هر رول کمی فاصله باشه تا خوب پخته و کریسپی شوند)
6-بعد 25 دقیقه باید روی مرغ طلایی شده باشد و داخل آن سفید باشد.ظرف را از فر بیرون آورده و مقداری سس مارینارا و تکه های تازه پنیر موزارلا روی آن بریزید و دوباره 3-5 دقیقه دیگه توی فر بزارید تا پنیر آب بشه.سپس با ریحان تازه روی آن را تزئین کنید.

[عکس: 20140412141351_tumblr_n2d1mapgok1si824uo1_1280.jpg]

نوش جانFlowerysmile


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }
#2
یه نمونه رول مرغ پنیری که بینش علاوه بر پنیر کالباس هم گذاشته 3
[عکس: 20150725203550_692cf38fbefa2ed3168e68fd85b304d2.jpg]
پاسخ }