خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 46 رأی - میانگین امتیازات: 3.04
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رول هاي موزي

ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #1
رول هاي موزي
[تصویر:  99750.jpg]

مواد لازم :

شیر ۱ لیتر

کره ۲۵۰ گرم

پودر شکر ۱۰ ق غ

موز ۴ عدد

وانیل ۱ بسته ۵ گرمی

بیسکویت کاکائوئی پتی بور ۱ بسته اسیاب شده

ارد ۳ فنجان قهوه خوری

طرز تهیه :

کره رو بریزین تو قابلمه و ذوبش کنین بعد ارد رو علاوه کرده و هم بزنین و به مدت ۴ دقیقه

تفتش بدین .کم کم شیر را علاوه کنین و هم زدن فراموش نشه و بعد پودر شکر رو بریزین وقتی

حباب روش دیده شد ۷ دقیقه دیگه به پختن ادامه بدین و لی هم زدن یادتون نره .از روی حرارت

برداشته و وانیل را علاوه کنین و ۱۰ دقیقه با همزن برقی خوب میکس کنین .سینی فر را خیس

کنین و اب اضافیش رو بگیرین این اب باعث میشه که مایه به سینی نچسبه مواد رو بریزین تو

سینی به ضخامت ۵/۰ سانتیمتر سعی کنین همه جاش یکسان باشه .بزارین تو یخچال ۲ ساعت

بمونه و بعد از یخچال دراورده و به صورت نوارهای ۱۰ سانتیمتری برش بزنین برای راحت برش

زدن میتونین نوک چاقو رو خیس کنین . بیسکویت ها رو تو سینی دیگه بریزین و محلبی رو با

دقت از سینی فر جدا کرده و روی بیسکویتها بزارین و به اندازه طول محلبي موز توش بزارين و

رول كنين .

[تصویر:  99749.jpg]

و تو ظرف سرو منتقل كنين از اين مواد با اين نوار ۱۰ سانتي تقريبا ۱۰ تا رول بدست مياد

ميتونين عرض نوار رو كم كنين .
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۹-۱۱-۱۳۸۹, ۱۰:۳۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
2 کاربر از sima به دلیل این ارسال سپاس کرده.
nanosh, 1368Sheri
ناظم خانوم گل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,772
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه هنری

اعتبار: 5336


محل سکونت : ارومیه
ارسال: #2
RE: رول هاي موزي
[تصویر:  99521.jpg]

مواد لازم برای کیک :

پودر شکر ۴ ق غ

تخم مرغ ۴ عدد (سفیده و زرده رو از هم جدا میکنیم )

ارد ۴ ق غ

پکینگ پودر ۱ ق غ

مواد لازم برای کرم کیک :

شیر ۱ لیتر

ارد ۳ ق غ

پودر شکر ۵/۴ ق غ

تخم مرغ ۲ عدد

پودر کاکائو ۲ ق غ

مغز گردو و پودر نارگیل و موز ۲ عدد

طرز تهیه کیک:

ابتدا ارد و پکینگ پودر رو با هم ۳ بار الک کرده و کنار میزاریم . پودر شکر و زرده تخم مرغ رو با همزن میزنیم تا کرمدار بشه بعد سفیده رو میزنیم تا پف کنه و از ظرف نریزه . بعد سفیده و زرده رو با هم مخلوط میکنیم و به صورت دورانی و از یک سمت هم میزنیم تا با هم مخلوط بشن بعد ارد و پکینگ پودر رو اروم اروم اضافه کرده و مخلو.ط میکنیم .

تو سینی فر کاغذ روغنی میندازیم و کمی چرب میکنیم بعد موادمونو با کمک یک قاشق تو سینی پخش میکنیم نترسین مواد کم نمیاد بعد اینکه تو ظرف ریختیم . میزاریم تو فر از قبل گرم شده با ۱۷۰ درجه بپزه . اینجا کیک رو ول نکنین برین و فکر کنین که دیر میپزه سرش وایسین چون کیک که یه لایه نازک هستش زود میپزه وقتی از ختنش مطوئن شدین از تو فر دربیارین و با کمک همون کاغذ روغنی ته سینی کیک رو رول کنین . زیاد محکم نپیچین چون میشکنه بعد که کیک رو رول کردین با یه دستمال نرمدار روی کیک رو بپوشونین و بزارین استراحت کنه .

تو این فاصله که کیک خستگیشو در میکنه (خوش به حالش ) ما کرم مابین کیک رو اماده میکنیم .

اردو و پودر شکر و تخم مرغ ها و پودر کاکائو رو با هم مخلوط میکنیم بعد شیر سرد رو اروم اروم بهش اضافه میکنیم میزاریم روی حرارت تا بجوشه و غلیظ بشه . هم زدن یادتون نره . بعد اینکه غلیظ شد از روی حرارت برمیداریم و میزاریم تو اتاق تا کمی ولرم بشه تو این فاصله باید چند بار همش بزنیم . زیاد سرد نمیکنیم .


وقتی کرم مون سرد شد رول کیک رو باز میکنیم و از کاغذ روغنی جداش میکنیم و بعد تقریبا دو سوم کرم رو میریزیم روی کیک و بعد وسط کیک موز میزاریم و کیک رو رول میکنیم . موقع رول کردن کرم از کناره ها بیرون میزنه اشکال نداره کرم رو با کمک قاشق روی کیک بریزین و روشو با گردو و پودر نارگیل تزیین کنین .


بزارین تو یخچال بعد سرد شدن سرو کنین .



محکم رول کنین میشکنهhihhihuhum
[تصویر:  99522.jpg]
امضای sima
پدرم دیده به سویت نگران است هنوز
غم نا دیدن تو بار گران است هنوز
آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو
نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز
۱۰-۱۲-۱۳۸۹, ۰۵:۲۰ عصر
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
84
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 257


محل سکونت : بندر ترکمن
ارسال: #3
دسر رولو موز
[سلام خانوم گلای خوش سلیقه و هنرمند Wavesmileمیخوام دستور یه دسر خوشمزه رو بزارم که هم راحته هم موادش همیشه دسترسه من اصلا" پودر نارگیل دوست ندارم فقط تو این دسر پودر نارگیل عالیه[/size]. فقط مراحلی رو که میگم به دقت انجام بدین تا مثه من دسرتون وا نره 12این دسر رو دیروز درست کردم از اونجایی که بنده از اعتماد به نفس زیادی چیزای راحتو خراب میکنم شما اشتباه منو تکرار نکنید angelicالبته نمیخواستم عکسشو بزارم چون وارفته بود ولی امروز که خوردم Yum2حیفم اومد نزارم چون واقعا" خوشمزه است من خیلی این دسر رو درست کردم اولین بار که این شکلی خراب شد پس خیالتون راحت باشه که ا
اسونه حتما" درست کنیدSwear
مواد لازم : [size=medium]شیر 4 و نیم لیوان
ارد 3 ق غ
نشاسته 2 ق غ
شکر 10 ق غ
کره 50 گرم
خامه 3 ق غ
گردو ریز شده و پودر نارگیل به میزان دلخواه
وانیل نصف ق چ
این دسر وا رفته منه
[تصویر:  20120306105045_.JPG]
و اما طرز تهیه :ابتدا 1 بسته بیسکویت پتی بور کاکائویی رو میکوبیم تا تقریبا" پودر شود بعد در یک سینی رولت یا همین ظرفی که من عکسشو گذاشتم کاغذ رو غنی بزارین بزرگتر از ظرف باشه بعد بیسکویت رو روش پهن میکنیم

[تصویر:  20120306105935_1.JPG]
شیر رو با نشاسته حل میکنیم ارد و شکر رو هم با شیر حل کرده با کره روی حرارت هم میزنیم با حرارت کم یه نکته من بگم من همیشه تو پودینگ و کرمها شکر رو اخر اضافه میکنم برای اینکه هم مزه خوبی میگیره رنگ دسر زردی نمیزنه خاصیت شیر هم از بین نمیره ولی شما میتونید نصف شکر رو اولش اضافه کنید بقیه رو اخرش . کرم وقتی غلیظ شد خامه و وانیل رو اضافه میکنیم خوب هم میزنیم تا جذب شه و بعد خاموش میکنیم میذاریم کرم کاملا" خنکشه برای اینکه رویه نبنده روش رو میپوشونیم تا وقتی خنک شد غلیظ تر بشه بعد در یک قیف با ماسوره ساده میریزیم و روی بیسکویت رو پر میکنیم
[تصویر:  20120306110953_2.JPG]
روشو با پودر نارگیل میپوشونیم بعد گردو ریز شده روش میریزیم
[تصویر:  20120306111205_3.JPG]
بعد از وسط با کارد به 2 قسمت خط میندازیم مثه عکس
[تصویر:  20120306111410_4.JPG]
و به کمک کاغذ رو غنی اروم رول میکنیم این تموم حالا اشتباه های من Dash2من کاغذ روعنی کف ظرفم نزاشتم وصبر نکردم که خنک بشه همونطور داغ داغ ریختم رو بیسکویت ها تو قیف هم نریختم اگه همه ی مراحل رو انجام بدین رولت خوشگل وخوشمزه ای خواهید داشت
امضای ای سوره
بعلت سایز بالا حذف شد
۱۶-۱۲-۱۳۹۰, ۰۱:۵۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از ای سوره به دلیل این ارسال سپاس کرده.
مامان سارینا, زهرا77, architect2014, mozhgan57



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد