تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 36 رای - 2.89 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رول کیک برزیلی
#1

مواد لازم برای رول:

تخم مرغ 5 -6 عدد
شکر....... 5 قاشق غذاخوری
آب.......5 قاشق غذاخوری
آرد .......5 قاشق غذاخوری
بیکینک پود.......4/1 ق چ


برای داخل رول : می توانید از کرم شکلات، کارامل شیر!، مربا، مارمالاد یا پوره ی میوه ها با شکر استفاده کنید، بستگی به خلاقیت خودتان!



طرز تهیه:

سفیده ی تخم مرغ ها را جدا بزنید تا سفت شود.

زرده ها، شکر و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط را روی آن پهن کنید.

کیک را در فر که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی کیک قهوه ای – طلایی شود.

سپس کیک را با کاغذ روغنی از سینی درآورید و همانطور که گرم است مایه داخلی را رویش پهن کنید و آنرا رول کنید، درحین رول کردن کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

روی رول آماده شده شکر بپاشید و سرو کنید.

نکته: موقع رول کردن کیک باید هنوز گرم باشد وگرنه می شکند.

منبع:کوچولو


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: khanoom.gif]
پاسخ }