خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 36 رأی - میانگین امتیازات: 2.89
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رول کیک برزیلی

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
478
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 307


محل سکونت : iran
ارسال: #1
رول کیک برزیلی
مواد لازم برای رول:

تخم مرغ 5 -6 عدد
شکر....... 5 قاشق غذاخوری
آب.......5 قاشق غذاخوری
آرد .......5 قاشق غذاخوری
بیکینک پود.......4/1 ق چ


برای داخل رول : می توانید از کرم شکلات، کارامل شیر!، مربا، مارمالاد یا پوره ی میوه ها با شکر استفاده کنید، بستگی به خلاقیت خودتان!



طرز تهیه:

سفیده ی تخم مرغ ها را جدا بزنید تا سفت شود.

زرده ها، شکر و آب را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

آرد و بیکینگ پودر را بریزید و به آرامی مخلوط کنید.

روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید و مخلوط را روی آن پهن کنید.

کیک را در فر که از قبل با حرارت 180 درجه ی سانتی گراد گرم شده به مدت 15 – 20 دقیقه قرار دهید تا روی کیک قهوه ای – طلایی شود.

سپس کیک را با کاغذ روغنی از سینی درآورید و همانطور که گرم است مایه داخلی را رویش پهن کنید و آنرا رول کنید، درحین رول کردن کاغذ روغنی را از آن جدا کنید.

روی رول آماده شده شکر بپاشید و سرو کنید.

نکته: موقع رول کردن کیک باید هنوز گرم باشد وگرنه می شکند.

منبع:کوچولو


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای jojo kocholo
[تصویر:  khanoom.gif]
۸-۶-۱۳۹۰, ۰۴:۴۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
4 کاربر از jojo kocholo به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sosan1, انسی سی, طاهره 52, parisa.sfz



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد