تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رول کیک توت فرنگی
#1
مواد لازم:
6 عدد تخم مرغ
نصف پیمانه شکر
1 پیمانه آرد
1 قاشق سوپخوری بکینگ پودر
کمی وانیل
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو

برای کرم:
1 بسته کرم شانتی توت فرنگی
شیر
توت فرنگی تازه خرد شده
پودر شکر


روش تهیه:
تخم مرغ و شکر رو حدود 5 دقیقه میزنیم تا کاملا کفی بشه و حجمش دوبرابر بشه
آرد،بیکینگ پودر،وانیل و پودر کاکائو رو با هم مخلوط و الک میکنیم و به مواد بالا اضافه میکنیم
مایه کیک رو توی سینی کاغذ روغنی کشیده شده پهن کنین و توی فر از پیش گرم شده با دمای 170 درجه به مدت تقریبی 10 تا 15 دقیقه قرار میدیم تا کیک بپزه
بعد از خارج کردن سینی از فر کیک رو با همون کاغذ دورش رول کنین و یه حوله نمدار روش بندازین و بذارین کنار تا سرد بشه

در این مدت با توجه به دستور روی پاکت کرم شانتی رو با ترکیب سیر و پودر شکر آماده میکنیم و توت فرنگی ریز شده رو هم بهش اضافه میکنیم
کیک رو باز میکنیم و کاغذ رو ازش جدا میکنیم وکرم رو داخلش میکشیم و دوباره رول میکنیم و با سلفون میبندیمش و میذاریم 3 4 ساعت توی یخچال بمونه و خودشو بگیره
بعد از یخچال خارج میکنیم و با پودر شکر تزیین میکنیم


[عکس: 20121015105812_11.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد

[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20140108135142_IMG_1648-a.JPG]

مواد لازم برای کیک رولت

تخم مرغ : 4 عدد
شکر : 80 گرم
آرد کیک : 80 گرم
نشاسته ذرت : 20 گرم
نمک : 1/4 ق چ
کره ذوب شده : 50 گرم
اسانس توت فرنگی : کمی
رنگ خوراکی صورتی : کمی


مواد لازم برای فیلینگ

خامه فرم گرفته : 1 پ
پودر شکر : 3 ق غ
توت فرنگی تازه : مقداری


طرز تهیه

1-فر را در دمای 190 درجه سانتیگراد روشن کرده و قالب مستطیل شکل 25x35 را چرب کنید و کاغذ روغنی بکشید و کنار بگذارید.در ظرفی آرد و نشاسته درت و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2-تخم مرغ ها و شکر را با همزن برنید تا کرمی شود.اسانس توت فرنگی و رنگ خوراکی صورتی را اضافه کرده و به آرامی به مخلوط آرد اضافه و فولد کنید.کره ذوب شده را به مایه اضافه و مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.
3-مایه را در قالب بریزید و سطح آن را با لیسک صاف کرده و در فر از پیش گرم شده به مدت 15-17 دقیقه بگذارید تا روی آن کمی قهوه ای شود.
4-بعد از فر خارج کرده و توی حوله با همون کاغذ روغنی رول کنید و بگذارید چند دقیقه بمونه تا حالت خودشو حفظ کنه و سرد بشه.
5-حالا تا زمانی که رولت سرد میشود،مواد میانی را آماده میکنیم.خامه را با پودر شکر میزنیم تا سبک و پفکی شود.تا زمانی که رولت سرد میشود داخل یخچال میگذاریم.
6-بعد از اینکه رولت کاملا خنک شد،روی یک کاغذ روغنی قرار میدیم و کاغذ روی رولت رو جدا و دوباره رولش میکنیم و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار میدیم.
7-بعد از یک ساعت رول رو باز میکنیم و روشو خامه فرم گرفته میمالیم و توت فرنگی ها را در طرف عرض روي رولت پهن كنيد و رولت را از سمت توت فرنگی ها رول کنید.بعد از اینکه رول کردید دوباره رولت را تا 30 دقیقه در یخچال بگذارید و قبل از سرو با خامه فرم گرفته و توت فرنگی روی آن را تزئین کنید.


[عکس: 20140108142903_IMG_1758-a.JPG]

نوش جانFlowerysmile

ترجمه اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
پاسخ }