تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
روکش کیک کاراملی
#1
[عکس: 20140503120627_DSC_1951.jpg]

مواد لازم:
2/1 پیمانه کره
1 پیمانه شکر قهوه ای
4/1 پیمانه شیر
2 پیمانه پودر شکر نشاسته ای (ترکیب 2 پیمانه پودر شکر و 2 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت)


روش تهیه:
کره و شکر قهوه ای رو در شیرجوش ریخته روی حرارت متوسط قرار بدین تا ذوب بشه و به مدت 2 دقیقه هم بزنین تا شکر کاملا حل بشه
شیر رو اضافه و هم بزنید تا زمانی که تقریبا جوش بیاد

[عکس: 20140503120348_DSC_1857.jpg]

ظرف رو از روی حرارت وردارین و برای چند دقیقه اجازه بدین کمی از گرما بیفته و بعد مخلوط پودر شکر نشاسته ای رو کم کم اضافه و با همزن بزنین تا سبک بشه و بعد میتونین روی و بین لایه های کیکتون رو روکش کنین

[عکس: 20140503120402_DSC_1863.jpg]
[عکس: 20140503120434_DSC_1874-199x300.jpg]

کیک رو نیم ساعت در یخچال قرار بدین و بعد برش زده سرو کنین


[عکس: 20140503120518_DSC_1946.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }