تبلیغات
تشریفات مجالس خدمات عروسی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رویال آیسنگ (روکش سلطنتی)
#1
رویال آیسینگ با دستورهای مختلفی تهیه میشه که پایه همشون سفیده تخم مرغ یا پودر سفیده تخم مرغ،پودر شکر و یه پایدار کننده مثل آبلیمو یا کرم تارتاره
اینجا چند تا از این دستور هارو میذارم
در این تاپیک بصورت پراکنده چند دستور ذکر شده که اینجا سعی میشه انواع مختلفش بصورت منسجم آموزش داده بشه


مواد لازم:
2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
3 فنجان پودر شکر الک کرده ی ریز

روش تهیه:
سفیده تخم مرغ رو با آب لیمو بزنین تا کاملا ترکیب شده و سفید بشه و سپس به تدریج پودر شکر اضافه کنین و هم بزنین
باید اینقدر هم بزنین تا سفت و سفید بشه و تغییر فرم نده
بعد میتونین چند قطره رنگ خوراکی (ترجیحاً ژله ای) بهش اضافه و هم بزنین

[عکس: 20131016123911_1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#2
[عکس: 20131016130359_1-Royal-Icing-.jpg]


مواد لازم:
1 کیلو پودر شکر الک شده
¾ پیمانه آب گرم
1 قاشق چای خوری کرم تارتار
5 قاشق غذاخوری پودر سفیده تخم مرغ
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

روش تهیه:

آب و عصاره وانیل رو با هم مخلوط کنین

[عکس: 20131016125413_Icing-71.jpeg]

سپس پودر سفیده رو بهش اضافه و با همزن دستی مخلوط کنین تا یکدست و فومی بشه

[عکس: 20131016125515_Icing-8.jpg]

[عکس: 20131016125555_Icing-10.jpg]


حالا مواد مخلوط شده مون رو به پودر شکر و کرم تارتار که با هم الک شده اضافه و با همزن برقی به مدت 10 دقیقه هم میزنیم

[عکس: 20131016125904_Icing-12.jpg]

حین هم زدن اطراف ظرف رو با لیسک تمیز و به وسط ظرف منتقل کنین تا مواد یکدست مخلوط بشن و در نهایت به غلظت مثل عکس زیر در بیاد

[عکس: 20131016125937_Royal-Icing-Recipe.jpg]
 
برای نگهداری از رویال آیسینگ مواد رو در ظرف تمیزی بریزن و روشو کاملا با نایلکس یا ترجیحا سلفون بپوشونین تا به هییییییچ وجه هوا نکشه و بعد در ظرف رو کیپ کنین و بهتره دور ظرف رو با یه حوله مرطوب بپوشونین
اگه مواد هوا بکشه خشک میشه

موقع مصرف چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه و هم بزنین تا رنگ یکدست پخش بشه

[عکس: 20131016130255_22-Icing.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
اگه میخواین در حجم کم و با وسایل در دسترس رویال آیسینگ درست کنین از میزان نیتونین استفاده کنین:

1 و 1/2 پیمانه پودر شکر الک شده
1 سفیده تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری آب لیمو

سفیده تخم مرغ و آبلیمو رو با همزن بزنین تا کفی و سفید بشه بعد پودر شکر رو کم کم اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا به یه مایه پایدار برسین


[عکس: 20131016131926_27676_l.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
این رویال آیسینگ بخاطر داشتن گلیسیرین و سیروپ ذرت بعد از خشک شدن مات نمیشه و درخشندگی داره

مواد لازم:
5 قاشق غذاخوری پودر سفیده تخم مرغ
3/4 قاشق چای خوری کرم تارتار
3/4 پیمانه آب گرم
900 گرم پودر شکر الک شده
2 قاشق غذاخوری شربت ذرت
1 قاشق چای خوری گلیسیرین
12 قطره رنگ خوراکی ژله ای سفید
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل
1/2 قاشق چای خوری اسانس بادام
1/4 قاشق چای خوری اسانس کره


روش تهیه:
آب،کرم تارتار و پودر سفیده رو حدود 30 ثانیه هم بزنین و دقت کنین هیچ توده ای توش باقی نمونه
در ظرف جداگانه ای شکر رو الک کنین و مخلوط آب رو بهش اضافه و 1 دقیقه هم بزنین
سپس شربت ذرت و گلیسیرین و رنگ سفید و اسانس رو اضافه و حدود 8 تا 10 دقیقه به هم زدن ادامه بدین
رویال آیسینگ آماده رو به چند قسمت تقسیم و با رنگ دلخواه مخلوط کنین


[عکس: 20131016133112_How-To-Make-Royal-Icing-9.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
تشریفات مجالس خدمات عروسی