خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

رویال آیسنگ (روکش سلطنتی)

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
رویال آیسنگ (روکش سلطنتی)
رویال آیسینگ با دستورهای مختلفی تهیه میشه که پایه همشون سفیده تخم مرغ یا پودر سفیده تخم مرغ،پودر شکر و یه پایدار کننده مثل آبلیمو یا کرم تارتاره
اینجا چند تا از این دستور هارو میذارم
در این تاپیک بصورت پراکنده چند دستور ذکر شده که اینجا سعی میشه انواع مختلفش بصورت منسجم آموزش داده بشه


مواد لازم:
2 عدد سفیده تخم مرغ بزرگ
2 قاشق چای خوری آب لیمو تازه
3 فنجان پودر شکر الک کرده ی ریز

روش تهیه:
سفیده تخم مرغ رو با آب لیمو بزنین تا کاملا ترکیب شده و سفید بشه و سپس به تدریج پودر شکر اضافه کنین و هم بزنین
باید اینقدر هم بزنین تا سفت و سفید بشه و تغییر فرم نده
بعد میتونین چند قطره رنگ خوراکی (ترجیحاً ژله ای) بهش اضافه و هم بزنین

[تصویر:  20131016123911_1.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۷-۱۳۹۲, ۱۲:۴۲ عصر
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, elipari, kapsul, 1368Sheri, Atefe joon, افسانه 52, roya1000
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: رویال آیسنگ (روکش سلطنتی)
[تصویر:  20131016130359_1-Royal-Icing-.jpg]


مواد لازم:
1 کیلو پودر شکر الک شده
¾ پیمانه آب گرم
1 قاشق چای خوری کرم تارتار
5 قاشق غذاخوری پودر سفیده تخم مرغ
2 قاشق چای خوری عصاره وانیل

روش تهیه:

آب و عصاره وانیل رو با هم مخلوط کنین

[تصویر:  20131016125413_Icing-71.jpeg]

سپس پودر سفیده رو بهش اضافه و با همزن دستی مخلوط کنین تا یکدست و فومی بشه

[تصویر:  20131016125515_Icing-8.jpg]

[تصویر:  20131016125555_Icing-10.jpg]


حالا مواد مخلوط شده مون رو به پودر شکر و کرم تارتار که با هم الک شده اضافه و با همزن برقی به مدت 10 دقیقه هم میزنیم

[تصویر:  20131016125904_Icing-12.jpg]

حین هم زدن اطراف ظرف رو با لیسک تمیز و به وسط ظرف منتقل کنین تا مواد یکدست مخلوط بشن و در نهایت به غلظت مثل عکس زیر در بیاد

[تصویر:  20131016125937_Royal-Icing-Recipe.jpg]
 
برای نگهداری از رویال آیسینگ مواد رو در ظرف تمیزی بریزن و روشو کاملا با نایلکس یا ترجیحا سلفون بپوشونین تا به هییییییچ وجه هوا نکشه و بعد در ظرف رو کیپ کنین و بهتره دور ظرف رو با یه حوله مرطوب بپوشونین
اگه مواد هوا بکشه خشک میشه

موقع مصرف چند قطره رنگ خوراکی بهش اضافه و هم بزنین تا رنگ یکدست پخش بشه

[تصویر:  20131016130255_22-Icing.jpg]


دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۷-۱۳۹۲, ۰۱:۰۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, 1368Sheri, Atefe joon, niloofar00, elipari, roya1000
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: رویال آیسنگ (روکش سلطنتی)
اگه میخواین در حجم کم و با وسایل در دسترس رویال آیسینگ درست کنین از میزان نیتونین استفاده کنین:

1 و 1/2 پیمانه پودر شکر الک شده
1 سفیده تخم مرغ
1/2 قاشق چای خوری آب لیمو

سفیده تخم مرغ و آبلیمو رو با همزن بزنین تا کفی و سفید بشه بعد پودر شکر رو کم کم اضافه و به هم زدن ادامه بدین تا به یه مایه پایدار برسین


[تصویر:  20131016131926_27676_l.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۷-۱۳۹۲, ۰۱:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kapsul, 1368Sheri, Atefe joon, niloofar00, elipari
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,305
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23858


محل سکونت : Persia
ارسال: #4
RE: رویال آیسنگ (روکش سلطنتی)
این رویال آیسینگ بخاطر داشتن گلیسیرین و سیروپ ذرت بعد از خشک شدن مات نمیشه و درخشندگی داره

مواد لازم:
5 قاشق غذاخوری پودر سفیده تخم مرغ
3/4 قاشق چای خوری کرم تارتار
3/4 پیمانه آب گرم
900 گرم پودر شکر الک شده
2 قاشق غذاخوری شربت ذرت
1 قاشق چای خوری گلیسیرین
12 قطره رنگ خوراکی ژله ای سفید
1 قاشق چای خوری اسانس وانیل
1/2 قاشق چای خوری اسانس بادام
1/4 قاشق چای خوری اسانس کره


روش تهیه:
آب،کرم تارتار و پودر سفیده رو حدود 30 ثانیه هم بزنین و دقت کنین هیچ توده ای توش باقی نمونه
در ظرف جداگانه ای شکر رو الک کنین و مخلوط آب رو بهش اضافه و 1 دقیقه هم بزنین
سپس شربت ذرت و گلیسیرین و رنگ سفید و اسانس رو اضافه و حدود 8 تا 10 دقیقه به هم زدن ادامه بدین
رویال آیسینگ آماده رو به چند قسمت تقسیم و با رنگ دلخواه مخلوط کنین


[تصویر:  20131016133112_How-To-Make-Royal-Icing-9.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
ترجمه شده توسط تیم ایجاد محتوای فارسی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۲۴-۷-۱۳۹۲, ۰۱:۳۱ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
اسما . h, negin.s, قاصدک اسمانی, Atefe joon, قلب, niloofar00, elipari, 1368Sheri, roya1000, ساجده 70



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد