تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زردچوبه اصل و آماده سازی آن
#1
سلام از ایرانشهر که مهد ادویه ها و داروهای گیاهی اصل هست مقداری ریشه زردچوبه آوردن رنگش روشن بود مادرم با یک قاشق روغن این ریشه ها را تفت داد تا کمی تیره تر شد وتفت خورد
[عکس: 20160806182454_1.jpg]
این هم با هاون کوبیدم تا نیم کوب بشه
[عکس: 20160806182604_2.jpg]

اینم آسیاب شده...سمت چپ رنگش تیره تره زردچوبه اصل و سمت راستی هم زردچوبه موجود در بازاره
[عکس: 20160806182709_3.jpg]
به حدی رنگش خوب بود که من تو لوبیا پلو ریختم رنگش مث زعفران بود
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#2
مرحبا83
خانومی مگه زردچوبه تلخ نیست؟
توی شهر ما از شب تا صبح زردچوبه رو میشورن تا تلخیش بره تا دو سه روز هم توی آفتاب میذارن تا خشک بشه بعد میکوبن و آسیاب می کنن
پاسخ }
#3
زردچوبه در اصل یک ریشه گیاهی هست نه تلخ نیست باید خوب خشک شده باشد ما ریشه های زردچوبه را از ایرانشهرخریدیم و مراحل که گفتم انجام دادیم...تندی داره اما تلخ به هیچ وجه نباید باشد
[عکس: 20160823172356_.jpg]
پاسخ }
#4
منم همین کارو کردم خیلی عالی شده
ممنون83
باران رحمت خدا همیشه میبارد
تقصیر ماست که کاسه هایمان را برعکس گرفته ایم

83
آپلود عکس
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...