خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 68 رأی - میانگین امتیازات: 3.15
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

زیتون پرورده

hodis667

وضعیت :
 
ارسال: #1
زیتون پرورده
[تصویر:  9b754dda8465a61241996d3a97a71a14.jpg]
در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند …
مواد لازم:
زیتون سبز هسته گرفته و به دلخواه خورد یا درسته نیم کیلو
رب انار نیم پیمانه
سیر کوبیده ۸ پر
آب لیمو ۲ قاشق
مغز گردو کوبیده ۱۵۰ گرم
نعنای خشک کف مال ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :excited
زیتون پرورده از ساخته های بسیار نغز آشپزی گیلان است و در خود گیلان آن را مانند ترشی و ماهی شور در کنار غذای اصلی سر سفره می گذارند ، ولی روی میز اردو هم مسلماً جای خود را دارد .
در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند . این مواد را در تهران و برخی از شهرستان ها از فروشگاه های مواد خوراکی گیلان می توان خرید ، ولی اگر این مواد در دسترس نبود ، از روی این دستور عمل کنید ، نتیجه رضایت بخش خواهد بود . همه مواد را در ظرفی بریزید ، زیر و رو کنید و یک ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید ، سپس در ظرف اردور بکشید و سرد سر سفره بگذارید .
زیتون گاهی بیش از اندازه شور است ؛ ممکن است لازم باشد پس از هسته گرفتن آن را ۱ ساعت در آب سرد بخوابانید
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۳-۹-۱۳۹۰ ۰۱:۲۳ عصر، توسط Galaxy.)
۱۲-۶-۱۳۹۰, ۰۷:۵۹ عصر
نقل قول
1 کاربر از hodis667 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
بی هنر
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #2
RE: طرز تهیه ی زیتون پرورده ی گیلانی
اینم زیتون پرورده ما که هفته پیش با مامان گلم درست کردیم:

برای حدود 2 کیلو زیتون(البته با هسته بود خودمون جداش کردیم)
یه لیوان دسته دار سرخالی گردو
دو سوم لیوان چوچاق
دو سوم لیوان جعفری
2 ق س پودر ناردون
2 ق غ رب انار
نصف لیوان آب انار ترش
2 ق س آبلیمو
فلفل قرمز تند
سیر 5 حبه درشت(ما با سیر کم درست میکنیم چون هممون فشار پایینیم)


همه مواد بالا رو میریزیم تو غذاساز یا چرخ گوشت تا یه دست بشه
بعدم با زیتون خوب مخلوط میکنیم و نمک میزنیم و میذاریم تو یخچال تا حوب مزه ها بخورد هم بره

ما از زیتون ماری استفاده نمیکنیم چون گوشتش کمه
زیتون گوشتی روغنی بهترین زیتونه
همه مزه ش هم گوشتش و هم روغن عالیش


نعناع خشک هم نمیریزیم

اینم عکس زیتون پرورده تازه

[تصویر:  20130212235639_20110904110846_26082011156.jpg]
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۱۰:۵۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
niloofar00, بی هنر, maman hamin
مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #3
RE: طرز تهیه ی زیتون پرورده ی گیلانی
آره مال شماله دیگه

فکر کنم تو مازندران شیشاگ یا زولنگ میگن


اینم عکسش


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۳-۶-۱۳۹۰, ۰۱:۲۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
atefeh

وضعیت :
 
ارسال: #4
RE: طرز تهیه ی زیتون پرورده ی گیلانی
زیتون پرورده
مواد لازم:

زیتون= 1کیلو
سیر= 1بوته
مغز گردو ی چرخ شده= 1 پیمانه
اب انار= 1پیمانه
سبزی معطر (در گویش مازندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چوچاق)= 2 بسته
رب انار= 1 قاشق
دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
گلپر= 2قاشق چای خوری


طرز تهیه:

اول هسته ی زیتون ها را خارج میکنیم.

سبزی معطر + گردو + رب انار + سیر را با هم کوبیده و یا با غذاساز میکس میکنیم.

آب انار و گلپر ر نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

دانه های انار و زیتون ها را داخل این مایه ریخته و کامل به مایه آغشته کرده و در شیشه میریزیم.

در شیشه را بسته و در یخچال نگه داری کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۹-۷-۱۳۹۰, ۰۸:۰۸ عصر
نقل قول
2 کاربر از atefeh به دلیل این ارسال سپاس کرده.
loyee_15, aria20bita
مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: طرز تهیه ی زیتون پرورده ی گیلانی
زیتون نیم کیلو
گردو آسیاب شده 300 گرم
رب انار 1 ق غ
گلپر نصف ق چ
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 3 حبه
دلال 1 ق غ (درصورت نداشتن سبزیهای معطر شمال)

اگر از زیتونهای هسته دار استفاده می کنید،هسته ها را جدا کنید.
پیاز و سیر را ریز رنده کنید.
گردو و رب انار و گلپر و دلال را با سیر و پیاز مخلوط کنید و زیتونها را به این مواد اضافه کنید و بگذارید یک شب در یخچال بماند تا خوب مزه مواد به خورد زیتونها برود.
نوش جانexcited

[تصویر:  20130213000231_20111124093825_20110818270.jpg]

اینو با آب انار ملس درست کردم؛چون همسرجان با رب انار دوست نداره

[تصویر:  20130213000338_20111124093957_20110826319.jpg]
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵-۱۱-۱۳۹۱ ۰۲:۳۳ صبح، توسط sima.)
۳-۹-۱۳۹۰, ۱۲:۱۰ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از Darya به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, minoo66, rozsepid

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
747
تاریخ عضویت:
شهريور ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 1750


محل سکونت : تهران
ارسال: #6
RE: زیتون پرورده
اینم زیتون من خیلی عالی شد
دستورش رو از شیده بانو عزیز گرفتم
گردو آسیاب شده 300 گرم + سیر 3 حبه + زیتون شکسته که راحت هسته هاش جدا بشه یک کیلو + چوچاق که از هشتپر آوردم + دونه انار + وقتی هم که مواد رو قاطی کردیم به اون روغن زیتون زدم
به اندازه چند وعده گذاشتم تو یخچال و بقیه اش رو به اندازه یک وعده کردم گذاشتم توی فریزر
[تصویر:  20120529093905_DSC01115.JPG]
امضای فائزه بانو
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=1...married in]
۹-۳-۱۳۹۱, ۱۱:۱۳ صبح
وب سایت کاربر یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از فائزه بانو به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sima, negin.s, لیدی باران



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد