تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 68 رای - 3.15 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیتون پرورده
#1
[عکس: 9b754dda8465a61241996d3a97a71a14.jpg]
در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند …
مواد لازم:
زیتون سبز هسته گرفته و به دلخواه خورد یا درسته نیم کیلو
رب انار نیم پیمانه
سیر کوبیده ۸ پر
آب لیمو ۲ قاشق
مغز گردو کوبیده ۱۵۰ گرم
نعنای خشک کف مال ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه :excited
زیتون پرورده از ساخته های بسیار نغز آشپزی گیلان است و در خود گیلان آن را مانند ترشی و ماهی شور در کنار غذای اصلی سر سفره می گذارند ، ولی روی میز اردو هم مسلماً جای خود را دارد .
در گیلان زیتون پرورده را غالباً با زیتون ماری و آب ترشه انار ( نوعی انار جنگلی بسیار ترش ) و سبزی های بومی مانند . خالواش و چوچاق درست می کنند . این مواد را در تهران و برخی از شهرستان ها از فروشگاه های مواد خوراکی گیلان می توان خرید ، ولی اگر این مواد در دسترس نبود ، از روی این دستور عمل کنید ، نتیجه رضایت بخش خواهد بود . همه مواد را در ظرفی بریزید ، زیر و رو کنید و یک ساعت یا بیشتر در یخچال بگذارید ، سپس در ظرف اردور بکشید و سرد سر سفره بگذارید .
زیتون گاهی بیش از اندازه شور است ؛ ممکن است لازم باشد پس از هسته گرفتن آن را ۱ ساعت در آب سرد بخوابانید
پاسخ }
#2
اینم زیتون پرورده ما که هفته پیش با مامان گلم درست کردیم:

برای حدود 2 کیلو زیتون(البته با هسته بود خودمون جداش کردیم)
یه لیوان دسته دار سرخالی گردو
دو سوم لیوان چوچاق
دو سوم لیوان جعفری
2 ق س پودر ناردون
2 ق غ رب انار
نصف لیوان آب انار ترش
2 ق س آبلیمو
فلفل قرمز تند
سیر 5 حبه درشت(ما با سیر کم درست میکنیم چون هممون فشار پایینیم)


همه مواد بالا رو میریزیم تو غذاساز یا چرخ گوشت تا یه دست بشه
بعدم با زیتون خوب مخلوط میکنیم و نمک میزنیم و میذاریم تو یخچال تا حوب مزه ها بخورد هم بره

ما از زیتون ماری استفاده نمیکنیم چون گوشتش کمه
زیتون گوشتی روغنی بهترین زیتونه
همه مزه ش هم گوشتش و هم روغن عالیش


نعناع خشک هم نمیریزیم

اینم عکس زیتون پرورده تازه

[عکس: 20130212235639_20110904110846_26082011156.jpg]
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#3
آره مال شماله دیگه

فکر کنم تو مازندران شیشاگ یا زولنگ میگن


اینم عکسش


فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }
#4
زیتون پرورده
مواد لازم:

زیتون= 1کیلو
سیر= 1بوته
مغز گردو ی چرخ شده= 1 پیمانه
اب انار= 1پیمانه
سبزی معطر (در گویش مازندرانی زلنگ(در گویش گیلانی چوچاق)= 2 بسته
رب انار= 1 قاشق
دانه انار ترش در صورت تمایل= نصف پیمانه سایده شده
گلپر= 2قاشق چای خوری


طرز تهیه:

اول هسته ی زیتون ها را خارج میکنیم.

سبزی معطر + گردو + رب انار + سیر را با هم کوبیده و یا با غذاساز میکس میکنیم.

آب انار و گلپر ر نیز اضافه کرده و مخلوط میکنیم.

دانه های انار و زیتون ها را داخل این مایه ریخته و کامل به مایه آغشته کرده و در شیشه میریزیم.

در شیشه را بسته و در یخچال نگه داری کنید.



فایل‌های پیوست عکس(ها)
   
پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#5
زیتون نیم کیلو
گردو آسیاب شده 300 گرم
رب انار 1 ق غ
گلپر نصف ق چ
پیاز کوچک 1 عدد
سیر 3 حبه
دلال 1 ق غ (درصورت نداشتن سبزیهای معطر شمال)

اگر از زیتونهای هسته دار استفاده می کنید،هسته ها را جدا کنید.
پیاز و سیر را ریز رنده کنید.
گردو و رب انار و گلپر و دلال را با سیر و پیاز مخلوط کنید و زیتونها را به این مواد اضافه کنید و بگذارید یک شب در یخچال بماند تا خوب مزه مواد به خورد زیتونها برود.
نوش جانexcited

[عکس: 20130213000231_20111124093825_20110818270.jpg]

اینو با آب انار ملس درست کردم؛چون همسرجان با رب انار دوست نداره

[عکس: 20130213000338_20111124093957_20110826319.jpg]
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
پاسخ }
#6
اینم زیتون من خیلی عالی شد
دستورش رو از شیده بانو عزیز گرفتم
گردو آسیاب شده 300 گرم + سیر 3 حبه + زیتون شکسته که راحت هسته هاش جدا بشه یک کیلو + چوچاق که از هشتپر آوردم + دونه انار + وقتی هم که مواد رو قاطی کردیم به اون روغن زیتون زدم
به اندازه چند وعده گذاشتم تو یخچال و بقیه اش رو به اندازه یک وعده کردم گذاشتم توی فریزر
[عکس: 20120529093905_DSC01115.JPG]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#7
(۲۲-۰۶-۱۳۹۱, ۰۱:۰۳ ب.ظ)banooyekhune نوشته:  تو تهران کجا میشه دونه انار و از این سبزی ها پیدا کرد؟ ما که شمال نداریم ؟


دونه انار رو از این مغازه های آب انار فروشی شاید بتونی بگیری
البته الان فصل انار شده دیگه
به جای این سبزی نعنا و گشنیز بریز گلم
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
#8
[عکس: 20120918175708_DSC01941.jpg]
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=59...married in]

پاسخ }
گوناگون از وب
loading...
#9
اینم عکس چوچاق ،مامانم تازه خرید ما هم میخوایم درست کنیم،واقعا عطرش آدمو مست میکنه،درست کردم عکسشو میزارمFlowerysmile

[عکس: 20120918194519_.jpg]

[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }
#10
[عکس: 20130518060755_Olives-with-Walnuts.jpg]

مواد لازم:
300 گرم زیتون بدون هسته
4 تا 5 حبه سیر تازه
2 قاشق سبزی چوچاق ریز خرد شده
200 گرم گردوی چرخ شده
4 قاشق آب انار
1 قاشق رب انار
نمک، فلفل، گلپر

طرز تهیه:
زیتون ها رو خوب بشورین
سیر رو رنده کنین و همراه بقیه ی مواد توی یک کاسه ی بزرگ با هم مخلوط کنین (میزان ترشی و نم و ... رو میتونین بچشین و به دلخواه تغییر بدین
در آخر توی ظرف در بسته بریزین و توی یخچال بزارین

[عکس: 20130518060907_Untitled.jpg]

این هم زیتون من Yum2
[عکس: 20130518060843_201209202926.jpg]

دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: countdown.php?width=500&height=160&bg=58...rried%20in]
Insta Id: negin.sanatkar
پاسخ }