تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
زیره پلو
#1
Ksmiletris 
[عکس: 20121011103939_1717_634837269060638281_l.jpg]

مواد اولیه:

برنج سه پیمانه
مرغ یا گوشت 250 گرم
زرشك در صورت تمایل دو قاشق غذاخوری
زیره سیاه یك قاشق غذاخوری
زعفران به میزان لازم
روغن به میزان لازم



طرز تهیه:

گوشت یا مرغ را می‌‌پزیم. برنج را آبكش كرده، گوشت یا مرغ را لابه‌لای آن گذاشته و غذا را همراه با زیره دم می‌كنیم. پس از آماده شدن برنج زرشك را كه تمیز نموده و شسته‌ایم و با كمی روغن و یك قاشق شكر تفت داده‌ایم، جهت تزیین به همراه زعفران روی غذا می‌ریزیم.

نکات:

- اگر در تهیه این غذا، از گوشت چرخ کرده و به صورت گوشت قلقلی استفاده کنید، نیز طعم جدیدی خواهد داشت. در صورت استفاده از گوشت چرخ کرده می توانید از فلفل سیاه نیز به عنوان طعم دهنده استفاده کنید.

- زیره سبز نیز از انواع زیره است که در عطاری ها یافت می شود، اما بهتر است از زیره سیاه در این غذا استفاده کنید.

- زیره، خاصیت های فراوانی دارد که یکی از آنها رفع نفخ است. بنابراین این غذا بسیار در رفع این حالت کمک می کند.
وقتي من پست ميزارم و شما لايک نميکنين...
ديگه حالي به آدم ميمونه؟
نه والا!!
احوالي به آدم ميمونه؟
نه بالله!
laf
پاسخ }
#2
با اجازه ی خاله سیماFlowerysmile


چون مادر من شمالیه.این غذا روخیلی درست کردم وخییییییلی دوست دارم. تو مازندران بهش میگن طعام پلو که خیلی هم طرفدار داره.
بد نیس چن تا نکته رو بهتون یادآوری کنم شاید بدردتون بخورهhih
اگه موقه جوشیدن برنج بهش کمی زردچوبه اضافه کنید رنگ برنج طلایی وبسیار زیبا میشه.
بعد از آبکش کردن برنج هم بعضی ها به همراه زیره سیاه ؛ کمی دارچین ،فلفل سیاه وکمی شنبلیله خشک هم لابلای برنج میریزن.
به نظر من اگه گوشت رو با پیاز داغ ونمک وفلفل وزیره سبز وزرد چوبه تفت بدید وبعد لابلای برنج بریزید عالی میشه.
توی مازندران اگه با گوشت درست کنن کشمش تفت میدن برای روش. اما گه با مرغ درست کنن از زرشک استفاده میکنن.البته بیشتر با گوشت این غذا طبخ میشه.
اینستاگرام من nazanintooti :33
خوشحال میشم بهم سر بزنید:
پاسخ }