خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سابله(شیرینی فرانسوی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
281
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 586


محل سکونت :
ارسال: #1
سابله(شیرینی فرانسوی)
[تصویر:  20130427133556_ThumbHandler.ashx.jpg]

مواد لازم:

آرد: ۴۷۵ گرم

روغن جامد: ۳۲۵ گرم

بادام پوست‌گرفته و چرخ شده: ۳۰۰ گرم

پودر قند: ۳۰۰ گرم

زرده تخم‌مرغ: یک عدد

رنده پوست پرتقال: یک قاشق چای‌خوری

پسته: به مقدار دلخواه



روش تهیه:

ابتدا روغن، پودر قند، زرده تخم‌مرغ و رنده پوست پرتقال را با همزن برقی آن‌قدر هم می‌زنیم تا کاملا پف کرده و سفید شوند. سپس آرد را اضافه کرده با لیسک مخلوط می‌کنیم.‌ پس از آن، پودر بادام را به مواد اضافه می‌کنیم و حسابی چنگ می‌زنیم تا خمیری شکل شود. خمیر حاصل را داخل کیسه نایلونی گذاشته و حدود ۶ ساعت اجازه می‌دهیم استراحت کند. خمیر حاصل را به قطر نیم‌سانتی متر روی صفحه کار که از قبل آردپاشی کرده‌ایم پهن می‌کنیم و با کاتر دلخواه آن را قالب می‌زنیم و در سینی فر می‌چینیم. می‌توانیم روی سابله را با برس به سفیده تخم‌مرغ آغشته کنیم یا اینکه به همین شکل روی آن پسته بریزیم و داخل فر قرار دهیم. این شیرینی را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه بالای فر که از قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم، می‌پزیم. شیرینی‌های داخل سینی را به مدت ۴ تا ۵ ساعت دست نمی‌زنیم تا خودشان را کامل بگیرند. سپس آنها را به ظرف مورد نظر منتقل می‌کنیم.
امضای Orchide
[تصویر:  20140822091512_64531319934704373428-2.jpg]
۷-۲-۱۳۹۲, ۰۳:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از Orchide به دلیل این ارسال سپاس کرده.
parza, f.nik, maryam_12, مهرنوش طلا, ملاک, niloofar00


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  شیرینی فرانسوی Orchide 1 1,430 ۲۵-۸-۱۳۹۴ ۱۲:۲۶ عصر
آخرین ارسال: سعیده جون66


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد