خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سارق بورما(SARIGI BURMA)باقلوای ترکیه

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #1
Package_favorite  سارق بورما(SARIGI BURMA)باقلوای ترکیه
سلام.به درخواست دوستان دستور این شیرینی خوشمزه رو میذارم
مواد اولیه برای خمیر
آرد گندم ۴ تا ۵ لیوان(۵۰۰ گرم)
نمک ۱/۲ ق م
کره آب شده ۱/۲ تا ۱ ق غ (۱۵ گرم)
تخم مرغ ۲ عدد
آب ولرم ۱/۲ لیوان
کره یا مارگارین ۱و۱/۴ لیوان(۲۵۰ گرم)

مواد میانی
گردوی نیم کوب ۳۰۰ گرم
شکر ۱ پیمانه
دارچین ۲ ق م
هل ۱ ق چ

شربت
شکر ۴ لیوان
آب ۴ لیوان
آبلیمو ترش ۱ ق م

برای تزیین مقداری پودر پسته

شکر و آب رو توی قابلمه روی شعله ملایم بذارید تا شربت غلیظی بدست بیاد.آبلیموی تازه رو اضافه کنید تا چند دقیقه دیگه بجوشه سپس از رو حرارت بردارید و بذارید ولرم بشه.

برای درست کردن خمیر،آرد رو داخل یک کاسه گود الک کنید و نمک بپاشید.کره آب شده یا روغن زیتون رو روش بریزید.وسط خمیرو باز کرده و تخم مرغارو اضافه کنید.کمی آب بریزید و خمیرو درست کنید.نباید به دست بچسبه.خمیرو خوب ورز بدید.سپس به ۱۲ تکه تقسیم کنید.روی خمیرو با یک دستمال مرطوب بپوشونید و بذارید ۱۰ دقیقه توی حرارت اتاق استراحت کنه.فر رو از قبل روی درجه ۱۸۰ روشن کنید تا گرم بشه.
سپس روی سطح کار نشاسته ذرت(۱/۲لیوان)بپاشید وهر گلوله خمیر رو با کمک وردنه خیلی نازک پهن کنید. روی خمیر مخلوط گردو+شکر+دارچین+هل بپاشید و خمیرو دور وردنه بپیچید.بعد خمیرو که به دور وردنه هست با کمک دو دست به طرف وسط وردنه جمع کنید تا خمیر چین دار بشه.بعد خیلی آروم خمیرو از داخل وردنه خارج کنید و توی سینی فر که کمی چرب کردید بذارید.وقتی همه خمیرهارو به همین صورت درست کردید
کره یا مارگارینو آب کنید و با برس روی شیرینیها بکشید و بذارید داخل فر تا روی اون طلایی بشه.شاید حدود ۴۰ تا ۴۵ دقیقه.
وقتی پخته شد و شیرینی ولرم شد شربت داغ رو روش بریزید تا شیرینی ها نرم بشه و در ظرفو بذارید.چند ساعت صبر کنید تا شربت به خوردش بره بعد به تکه های کوچک ببرید مثلا ۴ یا ۵ تکه.و موقع سرو روشو با پودر پسته تزیین کنید.(نوش جان)

توی ترکیه این شیرینی رو در عروسیها و عید فطر و عید قربان درست میکنن)

[عکس: 20140418020415_20140417214226_DSC_0258.jpg]

[عکس: 20140418020424_20140417214351_DSC_0259.jpg]

[عکس: 20140418020432_20140417214529_DSC_0260.jpg]

[عکس: 20140418020442_20140417214923_DSC_0261.jpg]

[عکس: 20140418020453_20140417215108_DSC_0262.jpg]

[عکس: 20140418020521_20140326005152_IMG_1789.JPG]
(آخرین تغییر در ارسال: 18-04-2014, 01:06 AM توسط mamane kiana.)
17-04-2014, 08:59 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #2
RE: سارق بورما(SARIGI BURMA)باقلوای ترکیه
ساری بورما با دستور خانم جمشیدیان

تخم مرغ ۳ عدد
سارکریم ۲۰۰ گرم (۱۰۰گرم خامه +۱۰۰ گرم ماست را شب قبل با هم مخلوط میکنیم )
نمک کمی
آرد به میزان لازم

تخم مرغ و نمک و سارکریم رو با هم مخلوط کرده بعد آرد رو اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه.سپس به ۱۲ قسمت تقسیم میکنیم و استراحت میدیم.بقیه کارا شبیه ارسال قبل.
17-04-2014, 09:56 PM,
یافتن نقل قول
خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
847
تاریخ عضویت:
Oct 2012
مدال ها

اعتبار: 3,947


محل سکونت : خراسان رضوی_سبزوار
ارسال: #3
RE: سارق بورما(SARIGI BURMA)باقلوای ترکیه
[عکس: 20150309111503_IMG-1425886685196-V.jpg]

هنوز برش نخورده و تزیین نشده.
09-03-2015, 11:15 AM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  باقلوای گل رز ترکیه ای سعیده جون66 30 11,278 26-02-2016, 07:18 AM
آخرین ارسال: ahoojoon58@yahoo.com


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد