تبلیغات

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 14 رای - 2.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ساطری پلو (غذای محلی خراسان رضوی)
#1
برنج 2 پیمانه
گوشت چرخکرده 300 گرم
هویج 500 گرم
کره 50 گرم
پیاز یک عدد
شکر سه قاشق غذا خوری
خلال پسته و بادام برای تزئین
رغن و زعفران حل شده و نمک به میزان لازم
طرز تهیه:
هویج هارا خلالی کرده با کمی روغن و کره سرخ می کنیم. شکر و زعفران را به هویج اضافه می کنیم. برنج را آبکش کرده هویج ها را لابلای برنج ریخته تا با برنج دم بکشد. پیاز را رنده کرده با نمک و گوشت ورز می دهیم. گلوله های کوچک درست کرده و سرخ می کنیم پس از آماده شدن برنج و هنگام سرو گوشت را لابلای برنج قرار داده با خلال پسته و بادام تزئین می کنیم .
بفرمائید نوش جان
[عکس: 20120413153130_DSC00014.JPG]
پاسخ }