خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 45 رأی - میانگین امتیازات: 2.87
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد اسفناج

مدیر بازنشسته

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
1,228
تاریخ عضویت:
بهمن ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 1333


محل سکونت :
ارسال: #1
Restart-1 سالاد اسفناج
مواد لازم (برای 6 نفر)
پنیر آبی یا پارمسان (خرد شده) 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع یک دوم پیمانه
مغر کاهو (خرد شده) یک دوم پیمانه
سرکه 1 قاشق غذاخوری
تخم کرفس 1 قاشق چای خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
اسفناج (خرد شده) 250 گرم
شکر 2 قاشق چایخوری
پیاز (حلقه شده) 100 گرم
فلفل مقداری

طرز تهیه
اسفناج و کاهو را درون کاسه ای بزرگ مخلوط کنید. پیاز را درون تابه ای نچسب کمی تفت دهید تا خوب برشته و طلایی شود و آنرا به سبزیجات اضافه کنید روغن، پنیر، سرکه، شکر، تخم کرفس، نمک و فلفل را درون کاسه ای کوچک به هم زده و سس آماده را روی سالاد بریزید و بلافاصله میل کنید.
امضای Darya
زندگی میکنم ...

حتی اگر بهترین هایم را از دست بدهم!!!

چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگر را برایم میسازد

بگذار هر چه از دست میرود برود؛

من آن را میخواهم که به التماس آلوده نباشد...

حتی زندگی را !!!
۶-۲-۱۳۹۰, ۱۲:۳۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
177
تاریخ عضویت:
خرداد ۱۳۹۰
مدال ها

اعتبار: 431


محل سکونت : iran
ارسال: #2
RE: سالاد اسفناج و قارچ
من سالاد اسفناجم رو اینجوری درست می کنم :

یک پیاز خرد کرده را سرخ می کنیم و بعد سیر و زردچوبه و نمک و فلفل را به آن اضافه می کنیم
بعد از کمی تفت خوردن نعناع خشک به آن اضافه می کنیم تا خیلی کم تفت بخورد.
اسفناج پخته شده را به همراه مرغ پخته و تکه تکه شده به آن افزوده و کمی تفت می دهیم
در آخر مطابق با سلیقه ی خود زرشک و گردو را به مواد اضافه کرده و بعد از چند لحظه آن را از روی حرارت برمی داریم
پس از خنک شدن مواد، پنیر صبحانه را به مقدار مورد نظر در آن ریخته و خوب مخلوط می کنیم

این غذا را می توان در نان باگت و با سس مایونز سرو کرد

[تصویر:  20120206133933_3.jpg]]
امضای samanta3000
آموخته ام که با پول مي شود خانه خريد ولي آشيانه نه، رختخواب خريد ولي خواب نه، ساعت خريد ولي زمان نه، مي توان مقام خريد ولي احترام نه، مي توان کتاب خريد ولي دانش نه، دارو خريد ولي سلامتي نه، خانه خريد ولي زندگي نه و بالاخره
مي توان قلب خريد،ولي عشق را نه
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۷-۱۱-۱۳۹۰ ۰۴:۱۰ عصر، توسط samanta3000.)
۱۷-۱۱-۱۳۹۰, ۰۴:۰۷ عصر
یافتن سپاس نقل قول
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
152
تاریخ عضویت:
ارديبهشت ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 321


محل سکونت :
ارسال: #3
سالاد اسفناج سرخ کرده با لوبیا
سعی کنید این سالاد سرشار از آهن و پروتئین را در برنامه غذایی خود بگنجانید.

مواد لازم برای 4 نفر:

روغن زیتون: ‌2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده: یک حبه

اسفناج: یک کیلو، برگ‌های آن را از ساقه جدا کرده و خوب بشویید.

نمک: یک چهارم قاشق چای‌خوری

لوبیا قرمز یا چیتی پخته شده: 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

• در تابه بزرگی روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید و سیر را درون آن به مدت 30 دقیقه تفت دهید.

• اسفناج‌ها را به تابه اضافه کرده و روی آن‌ها نمک بپاشید و به مدت 3- 2 دقیقه یا تا زمانی‌که آب آن‌ها گرفته شود، تفت دهید.

• در ظرف مناسبی لوبیا‌ها را با مواد درون تابه کاملا با هم مخلوط کنید.

• سالاد را تا گرم و تازه است میل کنید.


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
۱-۳-۱۳۹۱, ۰۳:۱۹ عصر
یافتن سپاس نقل قول
N-M
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
401
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۰
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 1784


محل سکونت : ايران
ارسال: #4
RE: سالاد اسفناج
برگ هاي جوان اسفناج 700 گرم
گوجه گيلاسي 15 عدد
گردوي خرد شده نصف ليوان
پيازچه خرد شده نصف ليوان
خيار شور خرد شده نصف ليوان

اسفناج رو بعد از پاك كردن ، شستن ،خشك شدن برگ برگ ميكنيم(اگر برگ ها بزرگ بود 3 قسمت ميكنيم) .گوجه هاي گيلاسي رو دو نيم كرده، و همه مواد رو باهم مخلوط ميكنيم و از آب نارنج تازه يا سركه بالزاميك به عنوان چاشني استفاده ميكنيمFlowerysmile
[تصویر:  20130110085431_57.JPG]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۱-۱۰-۱۳۹۱ ۱۱:۲۶ صبح، توسط N-M.)
۲۱-۱۰-۱۳۹۱, ۱۱:۲۵ صبح
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از N-M به دلیل این ارسال سپاس کرده.
پرستش, ماهدیس, fafamm, 1368Sheri, گلسا 92, Atefe joon
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
11
تاریخ عضویت:
اسفند ۱۳۹۱
مدال ها

اعتبار: 8


محل سکونت :
ارسال: #5
RE: سالاد اسفناج
سالاد اسفناج و سفیده تخم مرغ

اسفناج تازه به دلخواه
5 عدد تخم مرغ اب پز
پیاز قرمز
2عدد گوجه فرنگی متوسط

یک سالاد کم کالری برای کسانی که در حال وزن کم کردن هستند .

اسفناج ها را کامل شسته سپس در کاسه بزرگ قرار دهید. تخم مرغها را بدون زرده برش داده سپس پیاز ها را به طور نازک بریده و همراه گوجه فرنگی درظرف بریزید.
نوش جان !

[تصویر:  20130305134429_DSC_0630-1024x685.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۵-۱۲-۱۳۹۱ ۰۴:۱۷ عصر، توسط پری دریایی 0111.)
۱۵-۱۲-۱۳۹۱, ۰۴:۱۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
6 کاربر از پری دریایی 0111 به دلیل این ارسال سپاس کرده.
matine, fafamm, N-M, 1368Sheri, گلسا 92, Atefe joon

تبلیغات

Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
254
تاریخ عضویت:
تير ۱۳۹۲
مدال ها

اعتبار: 596


محل سکونت : دیار کریمان
ارسال: #6
RE: سالاد اسفناج خیلی ساده
سالاد اسفناج حتما خام درست کنید...مواد من تواین سالاد این بود
اسفناج تازه ..سیر...سس مایونز....فلفل سیاه...آبلیمو وماست...خام بودن اسفناج برای خانمها به سبب کمبود آهن وکم خونی ناشی از فقر آهن که متاسفانه شایع هست بهتره

[تصویر:  20141027214241_33.jpg]
یک فوت برای خوشمزه تر شدن این غذا...از سرکه ای که برای سیرترشی میریزید استفاده کنید...من یک قاشق از این سرکه ریختم...البته ترشی سیرمال ما یک ساله بود
امضای گشنمه
(1782)برای همه کسانی که دوستشان داریم..خواه مجازی یا واقعی
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۶-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۰۵ صبح، توسط گشنمه.)
۵-۸-۱۳۹۳, ۰۹:۴۵ عصر
یافتن سپاس نقل قول
5 کاربر از گشنمه به دلیل این ارسال سپاس کرده.
گلسا 92, monir jun, samaneh1990, 1368Sheri, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 249 318,214 ۱۹-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف
  سالاد انار و اسفناج sima 1 1,153 ۶-۱۱-۱۳۹۱ ۰۳:۳۷ عصر
آخرین ارسال: zizo


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد