خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 25 رای - 2.68 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد با تمبر هندی

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,439
تاریخ عضویت:
Jan 2011
مدال ها

اعتبار: 24,048


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سالاد با تمبر هندی
مواد لازم:


تخم مرغ: 4 عدد
کاهو: چند برگ درسته
روغن سرخ کردني: به مقدار لازم
شکر قهوه اي: 25 گرم
سوياسس: 4 قاشق مربا خوري
آب: يک چهارم پيمانه
شيره ي تمبر هندي: 5 قاشق غذا خوري
شکر: 5 قاشق غذا خوري
سير: يک حبه ،له شده
فلفل قرمز: يک عدد ريز خرد شده
روغن زيتون: 2 قاشق مربا خوري
پيازچه: 4 عدد
گشنيز: مقداري ،براي تزيين

طرز تهيه:

ابتدا تخم مرغها را آب پز کنيد(ده دقيقه کافي مي باشد).
برگهاي کاهو را بعد از شستن و خشک کردن به شکل درسته در ظرف زيبايي چيده و کنار بگذاريد .تخم مرغهاي پخته شده را به شکل درسته پوست گرفته و در روغن سرخ کردني فراوان سرخ کنيد تا کاملا طلايي رنگ شوند.
براي تهيه ي سس تمبر هندي ،در ظرف ديگري شکر قهوه اي و سويا سس را مخلوط نموده هم بزنيد تا شکر کاملا حل شود.يک چهارم پيمانه آب را با يک دوم بسته تمبر هندي مخلوط و از صافي رد کرده، شيره آن را جدا کرده ،5قاشق غذاخوري شکر به آن افزوده و روي حرارت ملايم قرار دهيد تا به جوش آمده و کمي غليظ شود .
در اين هنگام سير و فلفل را هم اضافه کرده و از روي حرارت برداريد .پس از خنک شدن سس،روغن زيتون را اضافه کرده و کنار بگذاريد .پيازچه ها را کمي تفت دهيد.
تخم مرغ ها را به چهار قسمت تقسيم کرده روي کاهوها بگذاريد و اطراف آن را با پيازچه هاي تفت داده شده بپوشانيد .
روي سالاد از سس تمبر هندي بريزيد و با برگهاي گشنيز تزيين کنيد. در صورت تمايل مي توانيد مقدار روغن زيتون سس را هم افزايش دهيد.

23-08-2011, 12:46 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 250 335,399 01-06-2017, 08:22 PM
آخرین ارسال: nazgitta
  سالاد هندی NAHID.V 0 1,063 29-12-2012, 01:07 PM
آخرین ارسال: NAHID.V


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد