خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 25 رأی - میانگین امتیازات: 3.24
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد تبوله(لبنانی)

کاربر خانوم گل

*
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
404
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها

اعتبار: 543


محل سکونت : زیر سقف آسمون
ارسال: #1
سالاد تبوله(عربی)
سالاد تبوله


بلغور خام ( 1 پيمانه )
جعفري يا گشنيز ساطوري درشت ( 5-6 پيمانه )
نعناي تازه ساطوري درشت ( 1-2 پيمانه )
گوجه فرنگي خرد كرده ( 3 عدد )
كاهوي پيچ ( 1 بته )
پيازچه با ساقه سبز ساطوري درشت ( 7-8 بته )
ليمو ( 4 عدد )
فلفل قرمز ساييده ( 1 قاشق مرباخوري )
روغن زيتون ( نيم پيمانه )
نمك و فلفل

طرز تهيه :
نكته : اولا بايد دانست بلغوري كه اين سالاد ( سالاد بلغور ) را با آن درست مي كنند از بلغور ايراني نرم تر است ( تقريبا به نرمي شكر ) ، اما بلغور معمولي هم در اين سالاد مي توان به كار برد .ثانيا بلغور اين سالاد پخته نمي شود و به نظر بسياري از ما ايرانيان كه سخت به غذاي پخته عادت داريم ممكن است غريب بيايد . ولي به شما اطمينان مي دهيم كه از درست كردن اين سالاد پشيمان نمي شويد.
اگر بلغور نرم در دسترس نداشته باشيد بلغور درشت را هم مي توان در اين سالاد به كار برد ، گرچه زمان خيساندن آن بايد بيشتر باشد. همچنين بلغور درشت را مي توان با گرداندن در مخلوط كن به بلغور نرم مبدل كرد . مخلوط گشنيز و جعفري ساطوري هم مي توان در تبوله به كار برد .
بلغور را 30 دقيقه در آب سرد بخيسانيد . سپس در صافي بريزيد و خوب فشار بدهيد تا آب آن تماما گرفته شود. ليمو را آب بگيريد و با روغن زيتون در يك باديه روي بلغور بريزيد . پيازچه را همراه با جعفري و گشنيز و نعنا و فلفل قرمز روي بلغور بريزيد ، نمك و فلفل بپاشيد و زير و رو كنيد . چند برگ بزرگ كاهوي شسته و خشك كرده را در ظرف بازي پهن كنيد و تبوله را روي آن بريزيد . باقي كاهو را رشته رشته ببريد و گوجه فرنگي را خرد كنيد و دور ظرف بچينيد

اینم عکسش Flowerysmile


فایل‌(های) پیوست شده تصویر (ها)
   
امضای صنم
چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد
من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۸-۱۳۹۰ ۱۱:۲۲ صبح، توسط Galaxy.)
۲۷-۱۰-۱۳۸۹, ۰۴:۰۶ عصر
یافتن سپاس نقل قول
3 کاربر از صنم به دلیل این ارسال سپاس کرده.
zeinab84, montazer313, Atefe joon
مدیریار خانوم گل

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
2,001
تاریخ عضویت:
آبان ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزیمدال برنده مسابقه عکاسی

اعتبار: 11674


محل سکونت :
ارسال: #2
RE: سالاد تبوله(عربی)
[تصویر:  20140920110412_image-c6611413a9003c9e5b3...e7d6-V.jpg]
با کمی تغییراتDunnof
۲۹-۶-۱۳۹۳, ۱۰:۰۴ صبح
یافتن سپاس نقل قول
8 کاربر از مهرناز مامانی به دلیل این ارسال سپاس کرده.
ایران دخت, kazemsoft, نسرین کوچولو, niloofar00, 1368Sheri, elhaam, sargooOool, Atefe joon


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 249 318,744 ۱۹-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد