خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
Ads

close
Ads
امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد ترشی ارغوانی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
Dec 2012
مدال ها

اعتبار: 5,222


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
سالاد ترشی ارغوانی
[عکس: 20121227162717_purple-lettuce-salad1-550x366.jpg]
خود عکس میتونه تو درست کردنش بهتون کمک کنه فقط تنها موضوع اینه که چون تو ایران گل کلم و هویج ارغوانی نداریم برای بدست آوردن این رنگ و طعم بهتر میتونین اونها رو تو سرکه ترشی کلم بخوابونین من اینا رو 3-4 روز تو همون سرکه که گفتم خوابوندم البته من تو سرکه ام آب لبو هم ریخته بودم [عکس: 20121227163918_namber1517.jpg]برای سسشم از آب همون سرکه استفاده کردم.[عکس: 20121227163344_namber1524.jpg]
به قشنگی نمونه خارجیش نمیرسه اما تو نوبه خودش اینم خوبه امتحان کنید پشیمون نمی شید.
27-12-2012, 07:14 PM,
یافتن نقل قول


موضوعات مشابه ...
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 250 335,399 01-06-2017, 08:22 PM
آخرین ارسال: nazgitta


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد