خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد ترشی ارغوانی

خانوم گل کدبانو

****
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
905
تاریخ عضویت:
آذر ۱۳۹۱
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 5218


محل سکونت : تهران
ارسال: #1
سالاد ترشی ارغوانی
[تصویر:  20121227162717_purple-lettuce-salad1-550x366.jpg]
خود عکس میتونه تو درست کردنش بهتون کمک کنه فقط تنها موضوع اینه که چون تو ایران گل کلم و هویج ارغوانی نداریم برای بدست آوردن این رنگ و طعم بهتر میتونین اونها رو تو سرکه ترشی کلم بخوابونین من اینا رو 3-4 روز تو همون سرکه که گفتم خوابوندم البته من تو سرکه ام آب لبو هم ریخته بودم [تصویر:  20121227163918_namber1517.jpg]برای سسشم از آب همون سرکه استفاده کردم.[تصویر:  20121227163344_namber1524.jpg]
به قشنگی نمونه خارجیش نمیرسه اما تو نوبه خودش اینم خوبه امتحان کنید پشیمون نمی شید.
امضای parza
5
اینستاگرام_parya_61_
۷-۱۰-۱۳۹۱, ۰۷:۱۴ عصر
یافتن سپاس نقل قول
10 کاربر از parza به دلیل این ارسال سپاس کرده.
sh61ha, farnaz joni, سمندر, maryam jon, negin.s, ای سوره, nazgol64, ساغر84, رها نبوی, 1368Sheri


موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 249 318,646 ۱۹-۵-۱۳۹۵ ۰۲:۱۷ عصر
آخرین ارسال: آشپزی صدف


ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد