خوش آمدید ورود یا ثبت نام

تبلیغات
Bia2Aroosi
کانال خانوم گل'
Ads Ads

close
Ads
 
امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

سالاد جگر سوخاری

مدیریت کل

*******
وضعیت : آفلاین
ارسال‌ها:
13,306
تاریخ عضویت:
دی ۱۳۸۹
مدال ها
مدال برنده مسابقه آشپزی

اعتبار: 23861


محل سکونت : Persia
ارسال: #1
سالاد جگر سوخاری
[تصویر:  20140715151731_8.JPG]

مواد لازم:
برای جگر:

1 عدد جگرگوسفند حدود 400 گرم برش خورده (میتونین از جگر مرغ یا گوساله هم استفاده کنین)
2/3 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای سالاد:
1 عدد کاهو کوچک
3 شاخه پیازه
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد فلفل دلمه سبز
4/1 پیمانه دانه انار (اختیاری)

برای سس:
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری پودر زیره سبز

روش تهیه:
جگر:

در یک کیسه پلاستیکی یکبار مصرف، آرد، فلفل قرمز، پاپریکا، نمک، و فلفل سیاه رو مخلوط کنین.
تکه های جگر رو در کیسه ریخته و خوب زیر و رو کنین تا کل سطح جگر از مواد پوشیده بشه
آرد اضافی رو بتکونین و در روغن داغ با حرارت متوسط رو به پایین سرخ کنین

[تصویر:  20140715151643_4.JPG]

اجازه بدید روغن اضافی جگرها روی حوله کاغذی گرفته بشه و کنار گذاشته تا خنک بشه

[تصویر:  20140715151708_5.JPG]

سالاد:
کاهو، گوجه فرنگی، پیازچه و فلفل دلمه سبز رو خرد کنین جگرهای سرخ شده خنک شده رو بهش اضافه و با دانه انار تزیین کنین
مواد سس رو با هم خلوط کرده و در کنار سالاد سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
امضای Galaxy
[تصویر:  clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&a...9&ad=1]
۱۱-۵-۱۳۹۳, ۱۱:۰۳ صبح
یافتن سپاس نقل قول
7 کاربر از Galaxy به دلیل این ارسال سپاس کرده.
kentia, elhaam, vidia, niloofar00, tarabala, *heliya joon*, 1368Sheri



ّبرگزیده مردمی ششمین جشنواره وب ایران در بخش خانواده و کودک
Top of Page
کپی برداری بدون ذکر منبع مجاز نبوده و تمامی حقوق متعلق به © انجمن خانوم گل می باشد