تبلیغات
Bia2Aroosi

نوار بهداشتی

امتیاز موضوع:
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد جگر سوخاری
#1
[عکس: 20140715151731_8.JPG]

مواد لازم:
برای جگر:

1 عدد جگرگوسفند حدود 400 گرم برش خورده (میتونین از جگر مرغ یا گوساله هم استفاده کنین)
2/3 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه

برای سالاد:
1 عدد کاهو کوچک
3 شاخه پیازه
2 عدد گوجه فرنگی
1 عدد فلفل دلمه سبز
4/1 پیمانه دانه انار (اختیاری)

برای سس:
2 قاشق غذاخوری آب لیمو تازه
4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
3/4 قاشق چایخوری نمک
1/4 قاشق چایخوری پودر زیره سبز

روش تهیه:
جگر:

در یک کیسه پلاستیکی یکبار مصرف، آرد، فلفل قرمز، پاپریکا، نمک، و فلفل سیاه رو مخلوط کنین.
تکه های جگر رو در کیسه ریخته و خوب زیر و رو کنین تا کل سطح جگر از مواد پوشیده بشه
آرد اضافی رو بتکونین و در روغن داغ با حرارت متوسط رو به پایین سرخ کنین

[عکس: 20140715151643_4.JPG]

اجازه بدید روغن اضافی جگرها روی حوله کاغذی گرفته بشه و کنار گذاشته تا خنک بشه

[عکس: 20140715151708_5.JPG]

سالاد:
کاهو، گوجه فرنگی، پیازچه و فلفل دلمه سبز رو خرد کنین جگرهای سرخ شده خنک شده رو بهش اضافه و با دانه انار تزیین کنین
مواد سس رو با هم خلوط کرده و در کنار سالاد سرو کنین



دستور اختصاصی خانوم گل
هرگونه کپی برداری ممنوع بوده و پیگرد قانونی دارد
[عکس: clocklandscape.php?img=03&bn=Gisoo&gn=Ad...&d=19&ad=1]
پاسخ }