۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۲۵ صبح
مواد لازم:
6 خوشه ذرت
نصف پیمانه پیاز خرد شده بسیار ریز
1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
3 قاشق سوپ خوری شربت سیب
3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه برگهای ریحان تازه
طرز تهیه:
به اندازه یک کتری آب را به جوش آورید وقتی به جوش آمد شربت سیب و یک قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید. خوشه ذرت را درون آب در حال جوش ریخته تا بجوشد. در کتری را ببندید تا ظرف ده دقیقه ذرتها بپزد. ذرتها را از داخل ظرف خارج نمائید. دانه های ذرت را جدا می کنیم . به دانه های ذرت پیاز ، گوجه فرنگی روغن زیتن، نمک و فلفل اضافه می کنیم. قبل از سرو ریحان تازه خرد شده را اضافه می کنیم.
![[تصویر: 20120410075525_Corn-Salad2-BLOG-450x301.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20120410075525_Corn-Salad2-BLOG-450x301.jpg)
ترجمه خودم
6 خوشه ذرت
نصف پیمانه پیاز خرد شده بسیار ریز
1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
3 قاشق سوپ خوری شربت سیب
3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه برگهای ریحان تازه
طرز تهیه:
به اندازه یک کتری آب را به جوش آورید وقتی به جوش آمد شربت سیب و یک قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید. خوشه ذرت را درون آب در حال جوش ریخته تا بجوشد. در کتری را ببندید تا ظرف ده دقیقه ذرتها بپزد. ذرتها را از داخل ظرف خارج نمائید. دانه های ذرت را جدا می کنیم . به دانه های ذرت پیاز ، گوجه فرنگی روغن زیتن، نمک و فلفل اضافه می کنیم. قبل از سرو ریحان تازه خرد شده را اضافه می کنیم.
![[تصویر: 20120410075525_Corn-Salad2-BLOG-450x301.jpg]](http://www.khanoomgol.com/uploadcenter/results/20120410075525_Corn-Salad2-BLOG-450x301.jpg)
ترجمه خودم