• 22 رأی - میانگین امتیازات: 2.95
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سالاد ذرت
#1
مواد لازم:
6 خوشه ذرت
نصف پیمانه پیاز خرد شده بسیار ریز
1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
3 قاشق سوپ خوری شربت سیب
3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف پیمانه برگهای ریحان تازه
طرز تهیه:
به اندازه یک کتری آب را به جوش آورید وقتی به جوش آمد شربت سیب و یک قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید. خوشه ذرت را درون آب در حال جوش ریخته تا بجوشد. در کتری را ببندید تا ظرف ده دقیقه ذرتها بپزد. ذرتها را از داخل ظرف خارج نمائید. دانه های ذرت را جدا می کنیم . به دانه های ذرت پیاز ، گوجه فرنگی روغن زیتن، نمک و فلفل اضافه می کنیم. قبل از سرو ریحان تازه خرد شده را اضافه می کنیم.
[تصویر:  20120410075525_Corn-Salad2-BLOG-450x301.jpg]
ترجمه خودم
  پاسخ
#2
مواد لازم
ذرت پخته شده 1 لیوان
هویج پخته شده نصف لیوان
نخود سبز پخته 1 لیوان
کاهوی خرد شده 1 لیوان
مغز پرتقال خرد 1 لیوان
کالباس 100 گرم
خامه 100 گرم
سس مایونز 100 گرم
شکر 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
نمک نصف قاشق مرباخوری


طرز تهیه
برای پخت ذرت ،بلال را با چوب آن در دیگ زودپز با مقداری نمک میریزیم که در مدت 2 ساعت خواهد پخت.سس مایونز،خامه،آبلیمو،نمک و شکر را مخلوط میکنیم.کالباس ،نخود سبز،ذرت،کاهو وهویج .مغز پرتقال خرد شده را نیز مخلوط میکنیم.سپس این مواد را در ظرفی ریخته و روی آن را با سس و هویج تزیین میکنیم.
[تصویر:  20121006113504_a8ca119d1957dd35a97b0cb4c790f120.jpg]


83
غایب
  پاسخ
#3
دیروز درستیدمش...خیلیییی خوشمزه بودYum2
[تصویر:  20121007102216_20121006_121423.jpg]
83
غایب
  پاسخ
#4
(۱۶-۷-۱۳۹۱, ۰۴:۱۱ عصر)1368Sheri نوشته است:
(۱۶-۷-۱۳۹۱, ۰۱:۴۸ عصر)taniya82 نوشته است: وقتي ذرت رو ميپزيم مثل طعم ذرت هاي كنسروي ميشه؟
من خودم با ذرت کنسروی درست کردمDunnof

نوع ذرتی که برای کنسرو استفاده میشه با ذرتی که معمولا میخوریم فرق میکنه
اما برای اینکه ذرتی که تو خونه هم درست میکنین خوش طعم بشه آخرای پخت کیتونین بهش کمی شکر اضافه کنین ولی نباید توقع داشته باشین نزه ذرت کنسروی رو بده البته مزه کنیروهای ایرانی دقیقا مثل همین ذرت پخته های معمولی میمونه چون از ذرت شیرین که مخصوص کنسروه استفاده نمیشه
[تصویر:  countdown.php?width=500&height=160&bg=57...married%20in]

Created by Wedding Favors
  پاسخ
#5
سالاد ذرت خوشمزه من با ارسال دوم شهرزاد جون(1782) فقط من نخود فرنگی نریختم داداشم دوست نداره بجاش کدو سبز ریختم و مغز پرتقال هم نریختمHanghead

خیلی خوشمزه شده بود با اینکه کدو ریختم داداشم خوشش اومد1 (49) خیلیYum2Yum2



[تصویر:  20140812121831_IMG__.jpg]

[تصویر:  20140812122007_IMG__.jpg]

[تصویر:  20140812122033_IMG__.jpg]
گاهی اشتباهمان در زندگی این است که

به برخی آدم ها جایگاهی می بخشیم که هرگز لیاقت آن را ندارند
  پاسخ
#6
[تصویر:  20160303132011__.jpg]
[تصویر:  20160303132127__.jpg]
[تصویر:  20151205084337_ilove-khoda-photokade-3.jpg]
  پاسخ
#7
(۲۲-۱-۱۳۹۱, ۰۹:۲۵ صبح)مامان علی نوشته است: مواد لازم:
6 خوشه ذرت
نصف پیمانه پیاز خرد شده بسیار ریز
1 پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی، نصف شده
3 قاشق سوپ خوری شربت سیب
3 قاشق سوپ خوری روغن زیتون
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف  پیمانه برگهای ریحان تازه
طرز تهیه:
به اندازه یک کتری آب را به جوش آورید وقتی به جوش آمد شربت سیب و یک قاشق سوپ خوری شکر اضافه کنید. خوشه  ذرت را درون آب در حال جوش ریخته تا بجوشد. در کتری را ببندید تا ظرف ده دقیقه ذرتها بپزد. ذرتها را از داخل ظرف خارج نمائید. دانه های ذرت را جدا می کنیم . به دانه های ذرت پیاز ، گوجه فرنگی روغن زیتن، نمک و فلفل اضافه می کنیم. قبل از سرو ریحان تازه خرد شده را اضافه می کنیم.
[تصویر:  20120410075525_Corn-Salad2-BLOG-450x301.jpg]
ترجمه خودم
دستگاه ذرت مکزیکی هم برای تهیه ذرت مکزیکی خیلی خوبه
  پاسخ


موضوعات مرتبط با این موضوع…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  تزیین سالاد فصل و سالاد سبزیجات ( 2 ) McQueen 259 120,414 ۱-۹-۱۳۹۶, ۰۹:۵۰ عصر
آخرین ارسال: mahsan3
  سالاد کرفس و گردو (سالاد پاییزی) Galaxy 0 1,174 ۱۰-۸-۱۳۹۶, ۱۱:۵۸ صبح
آخرین ارسال: Galaxy
  ايده تزيين سالاد الويه و سالاد ماکارونی و سالاد میموسا sima 250 384,936 ۱۱-۳-۱۳۹۶, ۰۸:۲۲ عصر
آخرین ارسال: nazgitta
  تزئین سالاد فصل و سالاد سبزیجات yas.mina 299 368,780 ۲-۶-۱۳۹۳, ۰۹:۵۳ صبح
آخرین ارسال: niloofar00